Tak lidi, přiznejte se, kdo jedete?!?
Tak lidi, přiznejte se, kdo jedete?!?
oprava fotky
JÁ JEDU!!!
Posílal jsi už přihlášku? V infu je, že se ozvou zpět přes email a nám se zatím nikdo neozval. :(
eště neposílal, čekám na vyjádření kámošů ale zítra snad pošlu
Tady je nějaký info: www.priessnitzova60.net/ a www.ivelo.cz/…8-2/ukazka1/ a www.butov.cz/index.html
MlokCZ by tam moch dělat horského vůdce..
Pro mě je to dáleko :-(
Ty nebudeš mít zkouškový? Já asi nebudu moct – i když nebudu ještě mít zkoušky, tak budu dřepět nad bakalářkou :-(
Jako nestudent nebudu. A přitulka je má až v červnu, takže jedeme spolu.
Sedneš ke skriptům o dva dny dřív a víkend na velo camp máš volnej ;)
stáhneš z netu o den dřív a můžeš vyrazit :-)
Heh. Jim se to řekne, „o dva dny dřív“…
Mno, velocamp v termínu Malevilu, to už vypadá skoro jako nějakej šprajc… Samozřejmě volím Malevil.
Asi opět ANO.
Jestli je to v termínu Malevilu tak a) jsou hoši z Vela trotli a za b) účastnim se nej maratonu v Čechách
Dřív, než začneš někoho označovat za trotla, laskavě si uvědom co vypouštíš do světa. Myslíš, že je snadné najít vhodný objekt pro takovou akci a v takovém termínu aby všem vyhovoval? Navíc na kemp většinou jezdí lidí bez závodních ambicí. Raději jeď opravdu na Malevil, protože kemp je pro pohodě a ne o prudičích, který musí za každou cenu na něčem hledat chybu a k tomu ještě někoho urážet.
No s těma termínama je to opravdu nepředpokládatelné, pořádat takovou akci a v nějakém areálu je také těžké. Jak píšeš, ten kdo zvolí VC-je to spíše taková společná dovolená, naopak Malevil-závodní akce…
V tomto hledu se rozhodně zastávám Vela. Nevím proč takové urážky jako trotli…
Ahoj Amdré. Promiň za to označení, nepřišlo mi zas tak hanlivé. Na velokemp jezdím poslední 3 roky a opravdu vím, o čem je. O to víc mně to mrzí, protože se kryje s jednou nej akcí co jsem poznal a kdo Malevil zná, ví své. (a opravdu nemám závodní ambice) Tak ještě jednou promiň – příště to snad vymyslíte líp. Měj se a pozdravuj Rudu! :)
A já si říkal, že mi to jméno něco říká. Ty máš ale štěstí, kluku ušatá! Omluva se přijímá. :)) Možná jsi to tak nemyslel, ale mě to zcela lehounce nadzdvihlo ze židle. :)) Inu, je třeba udělat si jistý priority. Taky jsme to v redakci řešili (tu termínovou kolizi), ale nakonec usoudili, že lidí, kteří by chtěli na obě akce bude z celkového počtu jen mizivé promile. Na druhou stranu termín VK je zž několik lez dozadu daný, vždy se to motá okolo 9.5., takže já vlastně nevím, čemu se lidi diví :)))) Pozdravy vyřídím!
bych řekl tím líp ne :-)…chrti se pojedou vyřádit jinam a sem pojedou opravdový pohodáři.
Už mě lanařil jeden se spolupořadatelů, ale nevím jestli pojedu, jedině že by byla i nějaká skupina pro děti do tří let a jednonohé důchodce…to bych pak mohl stíhat :)
No než se rozhoupu, tak bude vyprodáno, takže je vlastně rozhodnuto… :-)
mno, já teda nejsem žádná chrtice, ale mě ta kolize termínu taky vzala :o((( Páč občerstvovačky na Malevilu…modri vedi…fnuk… ale co uz. Na VC se chystame s bezva partickou. A taky aspon zas po letech potkam stare zname… Myslim, ze to pude. :o)) Akorat ten jidelnicek me moc nenadchnul. Ale to jsme taky poresili. Ac masozroutka, asi zvolim ten bezmasej, pac neni tak fadni /hlavne jsou tam ty knedliky ovocny!!!/ a flakotu si dopreju k obedu. :o)
Yeyeye, ja uz se tesim. A vim urcite, ze ne sama. :o))
ROFL … xD
No něco pravdy na tom bude .protože když jsem se chtél přihlásit na jeden starší VK tak komunikace žádná a po 3 dnech mi přišel mail že ubytování je už obsazeno.Takže tam budou mít bordel.
Tak nevím, jestli by redaktor prestižního bikerského časopisu jednak neměl projevit větší nadhled a druhak napsat příspěvek bez pravopisných chyb a překlepů, protože pak opravdu vypadá trochu jako trotl :-)))
Mě zase přijde kouzelný, jak někteří zde musí za každou cenu vše komentovat i za cenu totálního OT. S Easyriderem jsme si to už osobně v mailu vyříkali, zasmáli se a tím je to pro nás uzavřená kapitola. Já nad věcí jsem, akorát mě štvou někteří chytráci mající pocit, že snědli všechnu moudrost světa. K překlepům nemám co dodat, občas člověk pospíchá a nemá ani čas si po sobě vše přečíst. Tohle mi připomíná jedno pořekadlo o tom extrementu do kterého čím se víc rejpá, tak víc smrdí :))
Add přihlášky VK: na stránkách www.priessnitzova60.net je průběžně doplňovaný (cca ob 2 dny) seznam přihlášených. Pokud se tedy někdo přihlásí a není mu hned odpovězeno, může se zde alespoň ujistit, že se s ním počítá. Bordel v tom myslím není, akorát asi není člověka, který by seděl 24hod u PC a okamžitě reagoval na vše.
Tak to v tom bordel je ,a za tím si stojím protože komunikace přes mail 3 dny žádná/posláno několik mailů/ a když jsem dostal konečně odpověd tak mi bylo napsáno že už je obsazeno.
Jsi bezduchý šťoural. Bylo Ti vysvětleno, že bordel v tom není a Ty si nedáš pokoj a zmiňovaný exkrement opět rozryješ ;-)
jj já jedu loni jsem byl taky a z mé strany maximální spokojenost :-)
Ja bych chtel jet, ale jaksi se nemuzu s nikym domluvit. Kdyby jste nekdo chteli jet z Havirova a okoli a mate podobny problem, tak se ozvete. Nejak to dame dohromady :-)
Ahoj,
Ja jsem z Ostravy a jsem uz regnuty, akorat kamaradi se kteryma mam domluvenou chatku nejsou z moravskoslezskeho kraje, takze zacinam resit mou cestu do Plzne Takze, kdyby jste mel nekdo stejnou cestu z okoli a mel volne misto v aute, popripadne by jela nejaka skupinka vlakem, tak bych se rad pridal
Diky. Honza
taky bych jel… no musim si to rozmyslet… popravdě se mi nechce tolik utrace paac vim, ze bych tam asi nezustal celou dobu… no jak žíkám… promyslím to…
No sem hodně zlakan ale neni skym jet kdo by se přidal nekdo prahy a okoli..
čau, já jedu s kámošema, cca 17–19 let, rekreační cyklisti. Sme 4 a máme chatku pro 5. Tak jestli se chceš přidat noproblem…
Ze Zlinska se cirou nahodou nikdo nechysta ? Na samostatny vylet se mi to jevi jako trochu pridaleko.
Ze by? :-)
Ne :-)
..tak to oživíme…jedete se pobavit na biku, nebo vyhrává Malevil?
Ani jedno :-)))
Jedu se pobavit :-)
jedu se pobavit- Malevil
Jedu se pobavit :)
..tak zítra vyrážíme…
Pěkné to bylo! (:
JJ, povedlo se to!
Myslím, že přímo supr… fakt! Se vším všudy …
skvělá akce, testoví kol bylo super :)
i když sem na takovou akci vyrážel trošku s despektem, tak musím uznat že jako dobrý. :)
jo nejel někdo z přítomných dam a slečen tendle bajk? jak je to s posedem a velikostma?
už jsem fotky házel do „oddílového“ threadu :o) ale kdyby se někdo nudil, může na pár fotek mrknout… Akce byla ok, jen mě trošku mrzel ten rovnější terén… Na poježdění s rodinama, ale good. Návrat do Českého středohoří byl v neděli nádhernej. Vidět z dálnice na horizontu ty kopce bylo parádní :o)
aaaa pardon… ještě fotky: /…cz//foto.php?…
Taky se mi to líbilo a hlevně to počasí bylo luxusní. Jinak jsem byl nemile překvapený, jakou paseku a na jak velké ploše dokáží lesáci + oprava kolejí v okolí způsobit. Už se vůbec nedivím, že lesákům nejde pod vousy, že se jim tam prohání lidi na kolech a vidí ta jejich zvěrstva :-(
celkem dobre receno!
ale vetsi cast te skody bych pripsal panum, co opravovali zeleznici – ty nakladni tatrovky naprosto spolehlive rozjezdily a rozbahnily tretinu lesnich cest v okoli prehrady!
Musim se pridat, ty lesni cesty byly v desnym stavu! Nejenom kompletne rozlite, ale take jim tam vytekala nafta, nebo olej, nebo nejaky jiny svinstvo, kazdopadne ty kaluze byly uplne mastny. Jezdili jsme s pejskem a to byla hruza udrzet ho, aby se tam nenapil, kdyz mel v tom vedru z litani porad zizen.
Jinak Velokemp byl jako kazdy rok paradni, jen loni byl lepsi ten doprovodny program (besedy), i kdyz chapu, ze sehnat kazdy rok nekoho jako Navratilovou a Kopku se asi neda.
Pocasi uzasny, testovacich kol spousta a letos i hodne silnicek, coz me potesilo. Jen malou vytku bych mela vuci kuchari. Ty vecere byly fakt slaby – jeden den „rizoto“ – obarvena ryze s kousky papriky, to byl fakt hnus a dalsi den jsem zase z masove smesi vylovila kus igelitu…
večeře byly hodně slabé, hlavně ty mini porce, po každé vyjíždce jsem měl vždycky hlad, že bych snědl koně a voni dají takové malé nic…
a ještě k jiné drobnosti… jsem docela vděčný nějakému dobrákovi a pak také organizátorům za vrácení rukavic specilized :)))
jj, taky se musim přidat ke stížnostem na jídlo, nejen na porce, ale pro „sportovce“ bych si představovala trochu jiný složení, než vepřo-knedlo-zelo.......aspoň, že ty snídaně byly fajn a taky občerstvení za zlaťáky ;-)
rovinatější terén......no pro nás z polabský nížiny to bylo až až :-D
Já naopak musím říct, že jsem byla jídlem mile překvapená, čekala jsem to daleko horší. Konkrétně rizoto a kuřecí směs mi velice chutnala! Každý to má asi jinak, ale já jsem byla spokojená.
S těmi besedami je to asi těžké, nalézat stále nové zajímavé osoby. A potom také záleží na obecenstvu. Beseda od slova besedovat nemůže fungovat, když je to pouze jednostranná záležitost.
no chutově to docela šlo(když je hlad sní se skoro všechno :))… ale objem mohl být větší
Joo vašeho pejska sme tam pozorovali při pikniku na dece ale než sme mu stačili něco dát tak ste ho odvolali. :) To s váma běhal celou vyjíždku?
Nee, celou vyjizdku by nezvladnul :-) Behal s nama cca dve-tri hodky dopoledne, pak jsme se vratili do kempu a ulozili ho a pokracovali sami. Pak vecer kolem seste jsme vyrazili znovu na vecerni „venceni“. Takze mel dvoufazovy trenink :-))
jo a někdo ztratil, (zahodil, zapoměl) píchlou duši i s krabičkou na stezce lesem od kempu do Stříbra. Budu rád věřit že to bylo neumyslně, protože i tohodle a jinýho cykloodpadu(karbošneky apd.) v lese přibývá. Tak já jen aby jste si na to dávali bacha. :)
Jaké tam bylo bajkování,přeci jen jídlo asi už nestihnem ale chtěli by jsme nějekou trasu projet.
pokud mám mluvit za sebe, tak musím říct, že na mě až moc rovný… to bylo to co mi utkvělo v hlavě :o/ jinak lesíky jsou pěkný