co na nej rikate? bude to k necemu, bo radej klasickej veslovac bez toho slapani? nemate s timhle nekdo zkusenost?? dik
co na nej rikate? bude to k necemu, bo radej klasickej veslovac bez toho slapani? nemate s timhle nekdo zkusenost?? dik
myslíš že se to vyplatí?místo tohohle máš roční permici do fitka… s vlastní zkušenosti vím že všecko co máš doma netahne..
oniku prachy tady neresime, ale ten slapaci system. jinac do fitka me nikdo nedostane ni za penize. myslym ze na dlouhy zimni vecery k filmiku na pohodu, co vy na to??
neřeším prachy ale co je možné za to dostat :) do fitka sem taky nechtěl a tvrdil co ty ale pak sem zkusil kvalitní velké fitko a už bych nechtěl jinak a to sem měl stejny nazor jako ty ;)
tak tento stroj je na h…o. Nějakou dobu jsem závodně vesloval a přes zimu jsem se trápil na veslovacím trenažéru, ale tento s tím nemá nic společného. Raději bych si pořídil dobrý veslovací trenažér nebo cyklotrenažér, ale tyto slátaniny asi ne.
Já říkám nebrat, nejsem žádný věhlasný biker a doba, kdy jsem proháněl veslařský ergometr na závodech českého poháru už je taky deset let pryč, ale mám k tomu tyto připomínky.
v nějaké podivné poloze, která má s posezem na kole pramálo
společného, tudíž zapojuje úplně jinak svaly. Nejde jet ve stoje… no
promysli to.
madlo vysoko…tohle je fakt pro nějakou fitness lady, ale na smysluplný
trenink to není. Na veslování Concept 2 model D, případně i nějaké
repasované starší Céčko. Model B je už velká historie, Ečko je
dražší. Je to dražší varianta, ale prakticky nezničitelná. Ověřeno
dlouhodobým používáním-14 let ( žádnými chudáky, mám na mysli
těžké váhy 190–205cm/95–115kg), to si o ostatních nedovolím tvrdit.
Navíc se to dá složit nastojato a zabírá to málo místa.
Takže za mě toto ne, za ty prachy raději spiningové kolo, nebo concept 2 a válce za pár kaček. Tato zvolená varianta je podle mě dost drahá na to, aby to nebylo ani kolo ani veslo.
to musi bej pohoda nee??
tak to jsem čekal :)
Přesně tohle jsem zkoušel na letošním SportLife a moc pohoda to nebyla:) Nicméně věřím, že když se na tom naučíš, tak potom to asi fakt bude pohodlné. Už jenom jak mě po dnešní vyjížďce bolí za krkem, je docela dobrej důvod lehokolo vyzkoušet:)
jj s tim bolenim za krkem je to boj. dyz chce cek drobet chrtit:) chce to asi holt brou maserku:))
to Tě sousedi poženou… :)
po tomhle http://www.youtube.com/watch… to pro ne bude rajska muzika:))))
Tak to je dělo.
je to asi tou vanocni naladou ci co, posled tejden jedu dost hardcore schranz speedcore:)..…