Veslovací trenažer Insportline SEG-6601

14 nepřečtených
  • sagista

co na nej rikate? bude to k necemu, bo radej klasickej veslovac bez toho slapani? nemate s timhle nekdo zkusenost?? dik

0 0
    • onik  

myslíš že se to vyplatí?místo tohohle máš roční permici do fitka… s vlastní zkušenosti vím že všecko co máš doma netahne..

0 0
      • sagista  

oniku prachy tady neresime, ale ten slapaci system. jinac do fitka me nikdo nedostane ni za penize. myslym ze na dlouhy zimni vecery k filmiku na pohodu, co vy na to??

0 0
        • onik  

neřeším prachy ale co je možné za to dostat :) do fitka sem taky nechtěl a tvrdil co ty ale pak sem zkusil kvalitní velké fitko a už bych nechtěl jinak a to sem měl stejny nazor jako ty ;)

0 0
    • Šusa1  

tak tento stroj je na h…o. Nějakou dobu jsem závodně vesloval a přes zimu jsem se trápil na veslovacím trenažéru, ale tento s tím nemá nic společného. Raději bych si pořídil dobrý veslovací trenažér nebo cyklotrenažér, ale tyto slátaniny asi ne.

0 0
    • Marskatin  

Já říkám nebrat, nejsem žádný věhlasný biker a doba, kdy jsem proháněl veslařský ergometr na závodech českého poháru už je taky deset let pryč, ale mám k tomu tyto připomínky.

1. šlapání – podle mého pro cyklistu úplně na …, šlapeš

v nějaké podivné poloze, která má s posezem na kole pramálo

společného, tudíž zapojuje úplně jinak svaly. Nejde jet ve stoje… no

promysli to.

1. Co se týče veslování tak tam je to taky trochu podivné, nohy nízko

madlo vysoko…tohle je fakt pro nějakou fitness lady, ale na smysluplný

trenink to není. Na veslování Concept 2 model D, případně i nějaké

repasované starší Céčko. Model B je už velká historie, Ečko je

dražší. Je to dražší varianta, ale prakticky nezničitelná. Ověřeno

dlouhodobým používáním-14 let ( žádnými chudáky, mám na mysli

těžké váhy 190–205cm/95–115kg), to si o ostatních nedovolím tvrdit.

Navíc se to dá složit nastojato a zabírá to málo místa.

Takže za mě toto ne, za ty prachy raději spiningové kolo, nebo concept 2 a válce za pár kaček. Tato zvolená varianta je podle mě dost drahá na to, aby to nebylo ani kolo ani veslo.

0 0
      • sagista  

to musi bej pohoda nee??

0 0
        • Marskatin  

tak to jsem čekal :)

0 0
        • lindas  

Přesně tohle jsem zkoušel na letošním SportLife a moc pohoda to nebyla:) Nicméně věřím, že když se na tom naučíš, tak potom to asi fakt bude pohodlné. Už jenom jak mě po dnešní vyjížďce bolí za krkem, je docela dobrej důvod lehokolo vyzkoušet:)

0 0
          • sagista  

jj s tim bolenim za krkem je to boj. dyz chce cek drobet chrtit:) chce to asi holt brou maserku:))

0 0
    • o5majkl  

to Tě sousedi poženou… :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.