Zdravim, mohl bych poprosit o tip na vidli 100mm, 8–9kkc, aby byla hodne tuha, hmotnost nerozhoduje. Diky
Zdravim, mohl bych poprosit o tip na vidli 100mm, 8–9kkc, aby byla hodne tuha, hmotnost nerozhoduje. Diky
Hodně tuhá ve zdvihu,nebo myslíš torzní tuhost těla vidle?
tuha v torci, kvuli kotoucovce.
reba
treba takhle? www.x-bikes.cz/?…
spis tady www.kolokram.cz
Reba pi.o! Mám jí a je super! Kupoval jsem jí na Kupkolu www.kupkolo.cz/…dej_122/Akce jdi do ní! :-)
jedině REBA,za ty prachy co stojí teď není co řešit!!!!!!:-)
Tak tu všichni doporučili Rebu a za ty prachy to bude dual air verze. Že je hodně progresivní a spousta lidí na ní nevyužije celý zdvih, to už nikdo nenapsal. A že na pohodové ježdění vůbec nebude ideální, naopak spíš to není vůbec moc dobrá volba.
Takže zkus napsat, co a jak budeš jezdit a jaké máš představy o vidlici. Jestli chceš pohodlnou vidlici na pohodové žehlení nebo něco méně pohodlného hlavně na závody.
Pokud něco na pohodové ježdění, tak bych ji rozhodně nebral a šel raději do pružinového Reconu (zvlášť když píšeš, že hmotnost není rozhodující). Na pohodové ježdění, když už Rebu, tak U-Turn verzi, jenže ta bude dražší.
mám ji na 115mm a po experimentování s tlaky v komorách mám doraz na cca95mm,víc sem raději neriskoval a sem s ní i jako se žehličkou spokojen velmi,kámoš má Recona solo air na 130mm,což je sice trocha prasárna,ale taky silně v medu,ale reba má prý lepší pajšl,obě sou super
Já jsem s Rebou spokojenej. Dostanu se na 95 ze 100 a v pohodě, chová se super, spokojenost. Je pravda že s ní laboruju a dostal jsem se na 135/135 až 140/140. A žehlím mi super :-) Jediný co pořád šteluji je rychlost odskoku podle terénu! :-)
Ahoj ja bych mel na prodej Rebu Team disc v bile barve(stejny odstin jako World Cup).Pokud mas zajem napis.
novou nebo jetou?at vim esli ti mam psat:))
Vidlice bude sundaná z nového kola.Bude mít dálkové zamykání.
ok,napsal jsem ti mejl…
Reba, Recon …
Reba SL