Zdarte resim klasickou vec milionte tema. Stavajici Trance co mam 160/158 zdvihu je mi uz lito mu tak sypat. Proto hledam neco na cem sem lip jak bych to rekl vetsi kladivo proste. Nejaky vic to enduro geo mini DH.
Neresim komponenty pac stejne at si vyberu cokoliv tak nebudu spokojen a budu casem stejnak predelavat, myslenka je takova ze cast veci vemu z Trance ktery jsem pocital ze posunu na novej ram (zee brzdy, DT350, flow ex rims), Trance bych si chtel zatim nechat na delsi trasy nebo mensi trailovani nez se trapit na nejake kovadline. Rozpocet je na hned kolem tech 55tis
Reign 2ltd 2017 – muj nejvetsi kandidat, cena presne v rozpoctu monetalne, Jak se chova Giant vim velice dobre, Pruzeni system mi momentalne vyhovuje maximalne tady vim presne do ceho jdu. Vidle Yari, Tlumic monarch Rko, Tady bych udelal hned par prohozu z Trance, tlumic bych dal plusko RC3, Brzdy, zadni kolco, predni musim nechat nemam boost nabu (uplne nemam nacteny jestli jde dat na DT350 nejakej kit co z toho udela boost). Razeni je 1×11 necham. Vidle Yari by sla v budoucnu pryc na Trance a prisel by tam bud Durolux nebo Lyrik oba 170mm. Tlumic by sel potom taky novej prahnu po pruzine a plusko by se vratilo zpet na Trance. Je to takovy prehazovani veci ale mam to bez problemu kde udat. Tyhle vymeny by probihali postupne. Hlavne aby bylo porad na cem jezdit. Mohl bych koupit asi lepsi reign s osazenim a nechat tak jak je to je momentalne mimo rozpocet a ty co jsou zase nejsou ve velikosti na me (barva taky hraje ze). U Reigna jsem si nacetl neco ze trpi tlumic tim ze je kratkej na ten jeho zdvih (proto ta zamyslena pruzina ketera se tam pry hodi vic)
Bandit 675– tady je to nejvic rozporuplny u me, bral bych ten eagle verzi, prehodil zase par veci na Trance prodal vidli s tlumicem a koupil jinej tlumic a vidli, Tlumic zase bych chtel pruzinu, vidle by sem sla spis Durolux by se mi libil. Rozpoctove taky v poradku, pro zacatek asi nejlepsi ze by mi zbylo na predelavky hned (u Reigna by to slo v prubehu, tady bych mohl jit do neceho ihned).
U Bandita si nejsem moc jistej jestli je to velkej rozdil oproti Trancovi, jestli je to az takovy kladivo jaky si predstavuju.
Reign mi prijde vic agresivnejsi geo oproti Banditovi. Vidim tam u nej ten pridavek mini DH. Kdezto Bandit krasny endurko co se da zajezdit i ten park.
Swoop- tohle jsem ani nemel v hledani ale nakonec me zaujal model na vividu air a Lyrik, zdvih 170. Dost me zaujalo pro me pridana hodnota zmena geo. Par clanku ze prej super enduro/freeride. Jeden model se mi libil osazenim kompletne. Rozpocet uz trochu pres musel by pockat az min na konec roku na vyprodeje a jinou cenu. Coz se mi nechce cekat (proste nova sezona na novym kole). Swoop je takovej cernej petr v tom vyberu.
'Diky za rady.