Dobrý den,
jsem rekreační cyklista. Chtěl bych si koupit nové kolo do ceny cca 20 000 Kč. Prodavač mi nabídl Cube Attention 29 2015.
Zkoušel jsem, sedí mi. Přesto bych se chtěl s Vámi poradit, zda byste toto kolo schválili. Předem děkuji.
Dobrý den,
jsem rekreační cyklista. Chtěl bych si koupit nové kolo do ceny cca 20 000 Kč. Prodavač mi nabídl Cube Attention 29 2015.
Zkoušel jsem, sedí mi. Přesto bych se chtěl s Vámi poradit, zda byste toto kolo schválili. Předem děkuji.
Pro rekreacni ucely poslouzi urcite dobre =) Jeste by si mohl zkusit na nej jestli ti neda slevu.
Zdravím,
já jsem si koupil letos Cube Attention a jsem s ním zatím naprosto spokojený. Byl jsem začátečník, když pominu dřívější ježdění na kole po vesnici a okolí. Nemám moc možnost srovnat s jiným kolem teda, ale najel jsem na něm cca 450 km a spokojenost.
Cca dva roky starý model jsem si v terénu projel a byl výborný. Ve strmých výjezdech pěkně držel, v techničtějších a prudkých sjezdech jsem se cítil velmi jistě. Předpokládám, že se současný rám od toho 2 roky starého nijak zásadně geometrií neliší. Výbava byla téměř stejná včetně vidlice XC32. Tehdy jsem porovnával s Giantem XTC, který byl ve výjezdech poměrně neposedný a ve strmém sjezdu po schodech, kde jsem si s Cubem liboval jsem málem hodil tlamu (přičítám to dost nakopnuté vidlici Giantu).
Mám jej necelý týden, najeto asi 100km, jsem rekreační cyklista a s kolem jsem maximálně spokojený. Radost na něm jezdit. Můžu jen doporučit :)