Ahoj mohl by mi někdo poradit jestli se u nás nechají někde koupit silniční tretry Lake CX 333 ve verzi Wide.
Ahoj mohl by mi někdo poradit jestli se u nás nechají někde koupit silniční tretry Lake CX 333 ve verzi Wide.
Nemyslíš cx332?
jo sory myslel jsme cx 332
Jinak myslím, že verzi wide sem dovozce ( cyklomax ) moc nevozí…:-( Sám zvažuju nákup treter a řeším, jestli vzít mnou osvědčené Lake ( vozím cx237 ), nebo Bonty, který mě hodně lákají. Bohužel z Brna v obou případech nákup naslepo:-(
Bonty sem dostal od dovozce poštou zapujčené k vyzkoušení, stačí se domluvit, bohužel sedly :D
Taky bych rád, aby mi bohužel sedly:-) Podle rozměru vložky v mých Lake by měly, ale není to jen o délce vložky a já mám kopita nevyzpitatelný:-)
tak Bonty jsou tepelně tvarovatelné, a to hodně pomůže
Tak Bonty jsem měl možnost vyzkoušet a s mejma nohama nekompatibilní. Takže asi zase Lake ( cx332), nebo bych ještě rád vyzkoušel Bontrager XXX – prý jsou širší, což by mi vyhovovalo…nevozí je někdo?
Benčík je nemá, nemůže sehnat?
MTB tretry Lake ve verzi wide jsem sehnal/kupoval přímo na e-shopu výrobce, nicméně později jsem si zkoušel normální verzi v prodejně bikero.cz a bota mi seděla taky…
předběhl jsi dobu o 4 roky.