Nenajde se někdo,kdo by měl tenhle čtvrtek a pátek čas a chuť vyrazit někam na bike ? Směr se dohodne a tempo pohodové :-). Snad bude hezký počasí a nebude pršet.
Nenajde se někdo,kdo by měl tenhle čtvrtek a pátek čas a chuť vyrazit někam na bike ? Směr se dohodne a tempo pohodové :-). Snad bude hezký počasí a nebude pršet.
Anketa: Pojedete?
Ještě menši detail…Praha a okolí. 1.sraz pod Baranďákem,2.sraz Zbraslav na námestí. Na čase se ještě dohodneme. Směr zřejmě Brdy s obědem/svačinou v Halounech.
uniknul mi nějakej svátek státní ty dny ?
Neuniknul. Jenom zkouším kdyby někdo měl volno.
uniknul, studenti mají prázdniny :)))
holota, pracovní soboty na ně :-D uklid listí v areálu školy, kypření půdy na školním pozemku a sběr velkých škvárových kamenů na dráze a na finále ve velký tělocvičně 2 hoďky nácvik ústupu ve dvojstupu po napadení západními mocnostmi:-D
Pche…náhodou včera jsme měli cvičnej požární poplach :-P. (alespoň jsme vypadli o 15 minut dříve domů)
a sakra.. ja myslel vecer :) tenhle tyden sem to zvladl i v desti.. [chvalme dobry odev]
chtěl bych mít tolik času na kolo, jako mají studenti… :-(
Podzimní prázdiny,jinak kolo v tejdnu stíhám max 2× a už skoro za tmy :-(.
Šiel by som hneď. :/
pokud nebude hnusne a nebude prace tak bych jel v patek :o) třeba v 10,30 pod barandakem
Pohodovka ? :-)
jak jinak?!
To znám :-). Na který straně ?
branická strana :o) jezdim jen pohodičku žadný závody nečekej :oP na to si musíš najít jiný koně ;o)
Směr Brdy ? Bych se kdyžtak přidal někde na půli cesty, přece jenom to mám do velkoměsta zajížďku :-)
Směr Brdy ? Bych se kdyžtak přidal někde na půli cesty, přece jenom to mám do velkoměsta zajížďku :-). Co takhle Zbraslav nebo Radotín ?
Směr Brdy ? Bych se kdyžtak přidal někde na půli cesty, přece jenom to mám do velkoměsta zajížďku :-). Co takhle Zbraslav nebo Radotín ?
Teda 3×,to je i na mě hodně :-).
jen přijed aspon se zahřeješ ;o)
mužem to vzít přes točnou znam tam par moc kásnejch míst :o)
Nejedeš náhodou na zimákovi ?
kterej by to mel bejt :o)
Aha :-),já zejtra jedu zajíždět nový kolo,tak aby si mě nevytáhnul do nějakejch bažin :-).
neboj bahno neberem vezmu asi cupíčka :o)
a kua :-D
kuš už :oP
Je to tady ? www.mapy.cz/#… A dá se nějak přejít přes ten železniční most blíž k Radotínu ? Nebo jak se tam vlastně nejlíp dostanu ? :-)
jo je to tam přes železnični nemusíš mužeš přejet rovnou barandák
Začínám se bát :-D
to znám, ukážeš mu moc krásná místečka :-))))
hele já ho znám, bude to pohodička. Ale pro sichr si na víkend nic neplánuj :-)
lol hele woe ty si tu chybel :oD :oD
Díky za upozornění :-).
A nezapomeň si uzavřít životní pojistku !
ať z toho pak rodina něco má :-)
tak už to bajkrovi nekažte nebo si to i ten jeden neznalej bajekr ještě rozmyslí a ten druhej bajkr pak bude lanařit vás jako náhradu :D
já bych jel, ale to by nejel bajkr :-D
bych ho zdržoval :-D
Veřejně prohlašuju,že se bajkra nebojim,ale zejtra s ním nikam nejedu :-D.