Vypadá to, že bude o víkendu zase pěkně…kdo by se chtěl projet v Hostýnkách? Navrhoval bych sraz někde v Bystřici,ať to mám z Přerova co nejblíž ;-)
Vypadá to, že bude o víkendu zase pěkně…kdo by se chtěl projet v Hostýnkách? Navrhoval bych sraz někde v Bystřici,ať to mám z Přerova co nejblíž ;-)
Jasně jeduuuu a Bystřice mi taky vyhovuje
sakra jel bych,ale samotnýmu se mi z OL moc nechce. Bude to aspoň celodenňák s obídkem někde zas? :)
jasně proč ne…ale trošku blíž než minule…Slušovice jsou pro mě hrozně z ruky
Možná že bych jel
Zebych se stavil hostynky jsou pekne jeste sem tam nebyl aspon by jste me povozili ale ja nejezdim ja se plazim:D
Budu tam na časovce-směr na Hostýn :)
Tak co,přidá se někdo z Olomouce?
já bohužel ne, jsem opět v jeseníkách v karlově. škoda.
co tam furt děláš?Kalíš?
Dneska jsem to tam byl omrknout, hřebenovku Tesák-Hostýn a zpět na Trojak-Lazy-Rajnochpvice a všude uklizeno, žádné bahno, vyjetá stopa asi tam je o víkendech rušno.
Bahno není nikde, ani tam kde jsem sucho ještě nezažil. Asi by to potřebovalo trochu pokropit:)
Ze ty jsi „privolavac deste“ :-))
Měl jsem noční a byl jsem v práci na kole, tak že jsem ze Zlína do Slušek jel ráno v dešti. Moc se mi nechtělo:)
Hostýnky celkem čisto, blato žádné, nádherný sešup Tesák – Říka proti Drásalovi…akorát všude tuny prachu (hlavně když nejede člověk sám:(
Radši prach než bláto
V sobotu hlídám malou, škoda, v neděli bych vás někde pozdravil, jak by jsme se míjeli:)
to je škoda…s tebou jsem totiž počítal. Tak někdy příště nebo na Drásalovi :-)
Někdy jindy, v Hostýnkách jezdím pořád, jenom musím mít volno v práci (mám ho poměrně hodně, ale né o víkendu). To sice teď mám, ale zaměstnávat mě bude mé dítě, což je příjemná práce.
No taky bych jel a co kdyby jsme se sešli na námku tak v 10hod. Co vy nato :oD
Super, že se našli lidi, kteří do toho půjdou se mnou…myslím,že ten start v 10 hodin je ideální. Přesný místo v Bystřici ještě domluvíme s ohledem na to, že někteří přijedou autem. Zatím trasu vidím asi takhle: po Drásalovi na Tesák, pak nějak do Rajnochovic (na Kelčák se mi opravdu nechce:-)) po trase Drásala dál do Lázů, hřebenovka na Troják, Tři kameny…a pak se uvidí, jestli pojedem na Hostýn nebo jestli sjedem na Rusavu. Místo na oběd taky domluvíme po cestě.
jj.to vypadá dobře. Oběd vidím na Rajnochovice.
jenom jestli to nebude brzo…a pak to zvracet v tom kopci :-D
Mozna se s Pekackem taky pridame ;-)
Kdybyste jeli kolmo do Bystřice tak dejte vědět v kolik, bych počkal v Opatovicích.
Ty už máš nové kolo?
Nee má přijít začátkem května. Uplně jsem na tebe zapoměl stou blikačkou, dneska mám cestu kolem tak ti ji hodím do schránku (domů) teda jestli to ještě najde :-)
Zatím ji nepostrádám, kdyby mi to nějak prošlo, možná bych v tu sobotu taky jel.
Určitě pojeď vždyť jsme se o tom bavili, že na jaře zajedem do Hostýnek :-) Jsem ti chtěl hodit domů tu blikačku a mám nějaký wokno… je to číslo 509 ?
Zatím ji nepostrádám, kdyby mi to nějak prošlo, možná bych v tu sobotu taky jel.
Tak to vypada, ze zitra jedem. Muzem te pockat tak 9:10 v Opatovicich na „namesti“. No snad si to prectes. Budem tam cekat do ctvrt a pak pojedem.
Ok budu tam
ahlo halo ja vas videl ale nemohl jsem kricet na Hostyne jak na lesy… :-) taky jsem nahodou byl na hostyne ale s kamaradem koupil si nove kolo a tak jsem ho vzal na ty krasne vyjezdy a sjezdy… :-) dalo mu to pekne zabrat…
Jo? Profrceli jste okolo jak chrti a vypadals, jako ze nas vubec nevidis a my jsme na vas volali… :-). Skoda, ze jste nepockali, jeli jsme stejnym smerem.
je ja se cucel jak jelen :-D ano ano jeli jak draci… on to porad chtel testovat… :-) v nedeli jsem byl peso… :-)
keca, vymi ma ze me strach, tak chrti jak o medaile aby mi to na sele nandal …
jasne to urco chci hlavne dojet :-) ale fyzicku ladim dobre…
Ze ja musim mit vzdy smulu … prave mi bylo oznameno, ze pratchynino jubileum se nebude slavit v nedeli, ale jiz v sobotu a ma ucast je zadouci … grrrrr … uz mne ty zensky zacinaji s…zlobit :(((
Doufam, ze takova nebudu/nejsem :-)))
Uvidime za 20,40 a 60 let :)) Ony nejsou tak spatny, ale obcas kombinujou, kombinujou az vsechno prekombinujou …
Fakt máme stejnou tchýni?
tak kdo se ještě přidá??
Lákám každýho z Olomouce :)))
mozna ja. podle zavazku jinde. ale byl bych pro trochu jinci trasu. na tech „hlavnich tazich“ bude milion lidi
V neděli má být lepší počasí 20´C
Kolik to bude kilaku?
tipuju tak 70km
Pojedem z olmika na kolech?
vzal bych auto-ale mám jen 2 nosiče.zkusil bych domluvit 4,ale nevím kolik bude chtět jet lidí
Kdy bych měl místo, dej vědět kdy, a v kolik
jj,dám určitě. Stačí na e-mail? Nebo mi kdyžtak pošli telefonní číslo na můj e-mail z profilu
jste se zblaznili? takhle po ranu:D
Tak to prelozte, alespon se budu moct pripojit ;-)
Jo, na neděli:)
Tak jsem uvažoval,že bych se taky přidal,at poznám co jsou na BF za lidičky.Do Bystřice to mám sice přes celé Hostýnky,ale zase budu rozjetý:-) Konečně se domluvte na dnu,jestli mohu,souhlasím se zakladatelem tzn.sobota.
Je počkej na Tesáku. Já bych také nejel až do Bystřice, tedy kdybych jel, nebo by se jelo v neděli.
no…já v neděli nemůžu, takže se pojede v sobotu!!! :-)
Dnes jsem byl zajet brzdy na Javorníku a nikde bláto jen pár stromů pod Holubovou chatou směr Rajnochovice (Drasal)
Ty jsi jeste zdravy nemocny, ze mas cas se takhle projizdet ?
nj rehabilituju až v 27.4 jdu na kontrolu, je to paráda jen tak zevlovat na kole tolik km snad nenajezdím do konce roku co mám teď :-)
takže je asi čas ujednat místo a čas srazu. V sobotu v 10:00 na parkovišti u kostela v Bystřici p.H. Možná s sebou vezmu i kámoše, takže by nás snad mělo být dost…Myslím,že tak maximálně do 10:15 můžeme počkat na opozdilce. :-) snad mě cestou z Přerova nepotká nic špatného :-)
.. a neda s tou sobotou pokoj a neda … ;-)
Pop domlouvá auto – takže z Olomouce by měli dorazit 4 kola. Určitě se ještě dnes ozve, a domluví podrobnosti.
No tak, wax to zrušil, ty si říkal taky tak do 18h jen, že můžeš, tak zbývá jen Vit. Takže asi nebudu shánět další nosiče…
tak otázkou je, jestli to bude na dýl, když se v 10 má vyjíždět. Já bych jel. Může to být porádní vyjížďka.
Někde Vám tam zamávám :) Nebo už budu funět na Hostýn.
Pokusim se…jaka bude trasa? Jsem nejak nezaznamenal :)
Jo už tu byla zmíněna:
Zatím trasu vidím asi takhle: po Drásalovi na Tesák, pak nějak do Rajnochovic (na Kelčák se mi opravdu nechce:-)) po trase Drásala dál do Lázů, hřebenovka na Troják, Tři kameny…a pak se uvidí, jestli pojedem na Hostýn nebo jestli sjedem na Rusavu. Místo na oběd taky domluvíme po cestě.
Dik (jsem casove zaneprazdnen…)…
Byl jsem se projet po Drásalovi a Rusavské 50 (nějaké části tras) a v lese je sucho…akorát po tom dešti zase vyjeli do lesů naši klici s hvězdnými vozy a opět nám prohloubili již známé kaluže a vytvořili další koleje ve kterých se tak nádherně jezdí. PS: Neznáte náhodou nějakého pana Čunka na lesáky? Docela mě to začíná … místo aby les nějak vypadal, tak to akorát zdevastují ...... jedni! :( místo teček si to domyslete sami:)
Dobré ráno, jsem se probudil a ještě něž se nasnídám a připravím se na výlet, checkuju, že nás bude docela dost…takže zatím zdarec!
Sory že se ti tady do toho pletu, ale pokud by někdo chtěl vyrazit v neděli, tak se může přidat. Já vyrážím v neděli, ahoj:)
Jen co jsem dorazil domů, schoval kolo a osprchoval jsem se, hodil jsem na net fotky. Podívejte se na ně na mých stránkách www.pavelkja.com (přímý odkaz www.pavelkja.com/…07/index.htm ) Já jsem doma naměřil 93 km, co vy?
My jsme se z Alďáken stavili ještě na pivo, takže jsem dojel až teď a hodilo to 80Km. Byla to parádní vyjížďka, ač jezdím v Hostýnkách často tak na ten sjezd z Tesáku po červené do Rajnochovic jsem nějak zapomněl a přitom taková parádička. Jinak Tinku škoda že jsi nejel, až Hostýn mohl jsi vidět jak to Martinkaa dávala dolu, jsem za ní sotva uvisel, ta mít fulla tak nemám narok :-)
Jo,jo dobré to bylo.Ta červená je fakt dobrá volba pokud se chceš vyhnout Kelčáku a nejet po cestě.Me to ukázalo 85.Trouba jsem to vzal přes Pardus a už jsem měl dost,ale výhled super.
Jeli jste z Hostýna po Drásalovi do Chvalčova a pak na Tesák? Já jen, že tam staví další asfaltový úsek. Úplně dole, před silnicí. Pomalu a jistě asfalt zaplňuje trať Drásala. Brzy to budou jezdit na crosech a nakonec to bude silniční závod:)
Ne ee jen kousek, protože opozdilci to fikli dolů po asfaltě. Nahoře to vypadlo, že tu cestu jen zarovanali, ale asi kvuli tomu asfaltu :-(
Z Bystřice jsme jeli po trase Drásala na Tesák, po červené sjezd do Rajnochovic. Z Rajnochovic znovu po Drásalovi do Lázů, na Troják a dál až na Klapinov. Odtud po hřebeni na Hostýn a zpátky do Bystřice. www.pavelkja.com/
Dnes tam byli dělníci, tak jsem se ptal a přijde to pokrýt asfaltem. Bude to od spodní silnice za Chvalčovem co vede na Tesák po silnici co vede na Hostýn.
Hm lesákum se asi špatně vozí stromy, nebo další zkratka pro chataře co maj chaty na Rusavě ?
Pak jedeš sem do tohoto neskutečného bláta a hurá do výživného kopečku na Tesák:)
fotky pekny. ale meli ste si dat vic kopcu
Tak já mám Honzo 92,95 km. A to mám domů určitě dál než ty, tak si nepřidávej :-) Nebo že by ti ten bezdrát špatně měřil? :-)
Spíš ty ses někde flákal! :-) náhodou ho mám nastavenej dobře :-)
Bylo to supr :-)
tak já už sedím v práci, a budu si prohlížet ty tvoje fotky. V Hostýnkách moc pěkný, byl jsem tam poprvé a díky za výbornou trasu. Jen to chtělo míň defektů, protože jsem dostal chuť na piškoty se šlehačkou, a v práci si je určitě nedám. Jinak na tachometru pouhých 55km, ale nožky jsou unavený.
taky jen 52km, ale su unavenej. Trasa každopádně zase nezklamala. Škoda, že byla celkem kosa a dost defektů :)). Jinak maliny se šlehačkou nebo banán s piškotem a šlehačkou bych si taky dal :D. Fotky pěkný.
Jo taky jsem se byl projet, trasy Tesák, Byst.p.Host., Klapinov, Rusava super ale na Tesáku byla fakt kosa. Zítra bude opakovačka:)
Nam se to s Pekackem taky moc libilo :-). Uz se tesime na dalsi vyjizdku. Dalo nam to rovnou stovku :-)
jako dohromady? a duši už jste zalepili?
Kazdemu, takze dohromady 200km ;-) Duse lepi Tink :-)
Nějaké fotky z výletu jsem dal na peka.webovastranka.cz/image/575_Host%C3%BDny21.4.07 -ale je to tam nějaké zpřeházené, tak si to pososejte. Akce super, bude třeba pro velký úspěch zopakovat případně i v jiných lokalitách :o)
budu si muset taky pořídit pouzdrou na vojenské brýle :-) ty tvoje fotky jsou totiž o mnoho akčnější.
Jasně, vstup mezi nás, to víš armáda, to jsou samý přehlídky a parády a ženský a hlavně – peníze! ( S čerty nejsou žerty)
fotky jsou super
jo fotky se ti povedly. Jinak vidím, že každej fotograf, musí mít i vlastní stránky, kde bude fotky prezentovat. Já jsem teda lajdák, a fotky z akce jsem ještě ani nevidel. Snad se k tomu po službě dostanu, jak budu mít volno. Ale většinou jsme fotili pododné věci, takže tak asi nic lepšího mít nebudu.
To nejsou vlastní stránky, ale předzhotovený stránky pro ty, co se je nenaučili dělat :o)))
já mám vlastní ;-)
tak jsem se nechal inspirovat a je to docela pohoda – a konečně jsem nahrál i svoje fotky – snad se Vám bude nějaká líbit
maniax.webovastranka.cz/image/558_MTB_-_vyj%C3%AD%C5%BE%C4%8Fky
muzu vedet jaky jste meli prumer???
0,02 piva na 1 km :-) bída
:-) no to jooo
byla myslena prumerna rychlost za hodinu;)
Prumerna rychlost je udaj, ktery nema absolutne zadnou vypovidaci hodnotu ;-)
ok takze jste jeli na zevlovacku do kopce a sesupem dolu?
Chrtilo se jak sfiňa, proto ten špatnej průměr piv.
PS: Alďák mi dnes psal, že byl na měření obsahu plic a všichni na něj hleděli, on má přes 10 litru, to se mu pak jezdí, když má 4 plíce :-)
Na 30 km to ještě bylo 15,5. Bystřice – Tesák – Rajnošky – Lázy – Troják. Pak už jsem to radši nezapínal a požíral traťovky .-))
požíral traťovky :-D svačil kdykoliv jsme jen na chvilku zastavili…z třílitrového batohu vytáhl tolik věcí, který normální člověk jí týden
jo cokoliv co šlo kombinovat se šlehačkou – ale bohužel tu sebou neměl
je ja jezdim tak kolem 12 km/h to by jste na me cekali:)
nebo necekali a sezral by me medved :D