Kdo by měl chuť se zítra (v sobotu) projet klidným tempem do Haloun, sraz je pod Barrandovským mostem v 11:00 hod. Tempo bude opravdu pohodové, jelikož mají všichni před závodem BCH.
Kdo by měl chuť se zítra (v sobotu) projet klidným tempem do Haloun, sraz je pod Barrandovským mostem v 11:00 hod. Tempo bude opravdu pohodové, jelikož mají všichni před závodem BCH.
Ještě jsem zapoměl dodat – sraz pod Barramdovským mostem na Branické straně
„před založením threadu použijete vyhledávání“ nebo jak to je ;-)
Hele, založ si svůj a neremcej :-)))
říkám si, že bych měl jednou taky vyjet, ale zítra mě čeká švihání na silnici s teamem. Takže zase to přeložím na jindy. Kdyby měl někdo chuť, může se přidat taky, startujeme se silničářema ráno od mostu a pak dál se uvidí. JirkaD říkal, že asi vyrazí s tebou do Haloun :-)
Řekni Jirkovi, že počkám ráno u vás v 10:45 před barákem, kdyžtak mu ještě ráno zavolám
ok, vyřídím, ale on se stejně ještě mrkne na BF :-)
Díky za vyřízení :-) Taky jsi mohl jednou silničáře vynechat přidat se k nám
Také jedu pohodovým tempem.
Kdyz ne bude prsat – pridam se.
Fakt se mi to dneska líbilo. Někdy se musíme porozhlédnout z té skály na Babce.
Jo jo, bylo to super. Mam 86km a cely jsem vyrizeny :)
Myslím, že to byla bezva vyjížďka. Sice byla kratší a jak se slibovalo pomalejší (chrtíci McBlacky, JirkaD a Gung-Ho drželi skutečně pohodové tempo) ale vzhledem k opětnému horkému počasí to bylopříjemné :-)
Dnes to byla opravdu pohodová vyjížďka, ani mi nepřišlo, že bylo takové vedro, Pavián opět perfektní, tři chody mě zasytily, ale u Pigiho to zase řvalo. Dalo mi to 68,5km s průměrem lehce přes 18.
ode dneška zabíjim lidi co dávají v lese přes cestu nachvál klády. na to jako jsem poslal krysu nechápu, že kolo i já jsme na pondělí race ready…
kromě tohohle škraloupu to byla pohodička, na HT je to zadarmo :)
No ten tvůj polet vypadal hrozivě, ještě štěstí že se to obešlo bez následků :-)
Myslíš ty na červený těsně před silnicí do Všenor?
ne za řevničákem ve sjezdu na staré trase TB
Ty jo, skoda, ze jsem nemohl jet, kazdou chvili ted vzpominam na Zrzaviho paviana. Jsem natezko na Balkane, momentalne v Turecku, a susim tu pekne hubu se studentskym kapesnym. Doufam,ze se poradaj vyjizdky i v srpnu. :)