Ahoj. přidal by se někdo na cyklo vejlet v sobotu 29.3. jel bych někam směrem na jih od Prahy klidně Brdy,ale necham si i nějakou trasu doporucit. Chtel bych jet pohodicku mam fulla:))
Ahoj. přidal by se někdo na cyklo vejlet v sobotu 29.3. jel bych někam směrem na jih od Prahy klidně Brdy,ale necham si i nějakou trasu doporucit. Chtel bych jet pohodicku mam fulla:))
Ahoj, ja by som sa pridal. Ale trasu ti neodporucim, lebo to tu sam velmi nepoznam. A mam HT :)
no jeste jsem koukal na jednu trasu jet vlakem do Kladna a pak po modry pres rakovnik äz na Krivoklat tak ted nevim co ty na to koukni na mapu a rekni
no jeste jsem koukal na jednu trasu jet vlakem do Kladna a pak po modry pres rakovnik äz na Krivoklat tak ted nevim co ty na to koukni na mapu a rekni
tak nikdo se neprida tak nic pojedu sam alespon nebudu muset na nikoho cekat :)))
Ahoj já bych se přidal, ale vlakem se mi moc jezdit nechce :)
to chapu ale ja vic jak 60 nedam mam enduro a jeste je to dost rozbahneny a nerad bych se uplne vyflusal
tak můžeme dát Točnou a okolí
tam to znam je to tam pekny ale chtel bych nekam kde jsem jeste nebyl
Na brdy planujem jet v nedeli…
nedele je na **** v pondli musim bejt odpocatej do prace
Nedela sa aj mne pozdava viac, zajtra mozno bude trochu prsat. Ale mne je to v podstate jedno, brdy ci krivoklat, nebol som ani tam ani tam :)
V sobotu mám sraz na cyklostezce v 10:00 pod Barrandovským mostem na branické straně. Pojedeme asi naší klasiku do Brd s obědem v Halounech. Pokud se budete chtít někdo přidat, tak doražte. Délka trasy je podle toho kudy to pojedeme asi 70 – 80 km
hmmm tak to neni spatny pokud se vzbudim :)))
a ta trasa je zhruba kudy ? ja uz tam jel po cerveny ze Zbraslavy
Jo, je to ta trasa po červené a nazpátek bychom trasu třeba podle dohody poupravili
tak tu uz znam pojedu z kladna po modry pres libusin az do rakovnika pak podel potoka na Krivoklat kdo se prida ??
Uz som pisal, ze by som sa pridal. Ten Krivoklat sa mi pozdava, nebol som ta este. Vlak mi problemy nerobi, len sa trochu bojim zajtrajsieho pocasia.
no ráno vstávám v Pardubicích, tak trochu proženu kcháru a na desítku snad stíhám. Kdyžtak ti cinku a někde vás naberu. nemyslim že bych vás dojel po stejný trase -na to mám dost rád, ale můžu si to někde zkrátit.
doufám, že mi dovolíte jet Vaší klasiku :) :) :)
Pojedeme v klidu, takže nás klidně kdyžtak doženeš i po klasické cestě :-)
Možná bych se taky přidal, ale určitě na mne sólo nečekejte…
OK, buď dorazíš, nebo ne
Vy hubeňouři jste po ránu děsně čilí. Ta desátá je peklo. Ale asi přijedu.
Jaký peklo spáči, čekáme tě, koukej dorazit :-)
co v nedeli ? rad bych na chvilku vyjel na novem ori, zejtra jeste 5h na ziletce ale v nedeli bych se rad pohoupal :-)
V neděli jedeme na žiletku :-))
pojed s polnim lazaretem .-)
Jedeme v neděli od 10 takový menší okroužek v komorním složení, nejspíš z Radotína přes Davli, Spálený mlýn a Brdský hřeben. Tempo: „slečny“ (bez ironie).
Kua mít tady už konečně kolo v Praze, tak jedu bez váhání. Jenom je ještě pořád doma :( Ale až ho budu mít, tak se klidně s váma pojedu projet.
Ahoj pánové, jedu taky, pevně doufám, že to bude cyklovýlet, ne chrtovýlet.
Proboha, do kolika vas ten Thapsusak tejral, ze tu nevidim zatim zadny report… :o)
Asi do šesti. Dalo nám to 102km a docela pohoda. Jenom fotky se nám někde flákají. Já nefotil protože cestou došla štáva.
Ale no tady jsem. My jeli jako lidi, tak nám to holt trvalo trochu dýl, no. Reportík je tady: www.thapsus.wz.cz/vyjizdky.htm A co vy, kudy jste to brali arcichrti ? A jak dopadl nebohej Pinkie s Vámi, neuštvali jste ho ??
S Pinkiem jsem pocital, ze se spolu utrhneme a pojedeme lidskym tempem… Ale udelal mi caru pres rozpocet a ve Vsenorech vzdal… Takze pak v hruze, ze na hrebeni zabloudim a umru ve sparech hejkalu a spol. jsem z donuceni Spolecenstvi oteklych niti uvisel..
Věřím,že to od tebe byl obrovský kus sebezapření. A od kdy hejkalové požírají mořské živočichy?
Jo Všenory jsou Pinkieho oblíbený místo :-)). Ale, že ty bys nějak za nítěnkama visel, tomu nevěřím. Zrovna jsme dneska na vyjížďce losovali, kdo z nás Ti řekne, že když jedeš do kopce, měl bys bejt unavenej ! To tě ve škole neučili, nebo jsi chyběl ? Vypadá to fakt blbě, když jedeš furt stejně rychle nahoru i dolu. Tak si na to prosím Tě příště dávej bacha a aspoň se tvař trochu jako my, ju ? :-)
No Chrtikum uz bylo asi blby, jak vsechny setrasli a tak na me docela i pockali. A to zejmena v mega stoupakach.. Vsak jsem jim taky hrozil, ze jim kazdymu nadelim na zada pytel cementu, aby to jako byl ferovej boj. Jinak trasa klasicka, obohacena o hupiky nad Cernosicema a Stankovkou (tu ja moc rad). Blacky ji pak dal pod dratama dolu a my jsme jeli kousek dal po cerveny na Radotim, kde jsem se utrhl a jel na soukromy pruzkum kopce nad cementarnou.. Najeto 71km, nastoupano 1300m. Zaznam z cerne skrinky zde: utrack.crempa.net/report/saved_report.php?ident=19b66121c26433907c037452a1728fa0
Počkej oni na Tebe ještě čekali ?? Dyk máš v tom záznamu max. rychlost 388 km/h ! Kluci neblbněte, vy to jednou neubrzdíte !
No konečně už znám název místa kde vždy skončím, když se jedou Halouny :). Zrovna jsem o tom přemýšlel, že mé nové kolo ještě v Halounech nebylo :)). Neměl jsem dnes „morál“ tlačit kluky před sebou, tak jsem zvolil raději své tempo směrem ku Praze:).
Proč jste změnili trasu? My na vás čekali. To jen Pendolíno začal svojí rychlojízdu, ale my ho krotili :-)
Ještě fotku
To bylo tak nějak samo. Ale asi to tak mělo být. My jsme právě nechtěli, aby jste na nás čekali, máme pak blbej pocit a klesá nám sebevědomí. My bychom chtěli, aby my jsme čekali na Vás, ale to možný není, to je jasný. No a hlavně jsme teďka docela nahalounovaný, takže jsme cítili potřebu změnit směr. Doufám, že jste nebyli naštvaný…
Jen jsem myslel, že se pojede v klidu a nějak se to zvrhlo :-)
jasně, pojedeme v klidu, až do naprostého vyčerpání. Koukám že vyjížďky s váma jsou furt stejný průlety krajinou jako vždycky:))
Tak žádný průlet to nebyl, jen se jelo svižněji, ale zase žádné vražedné tempo. To přece Blacky neumí :-)))
Teda teď čtu tvůj report, pěkný, ale nazvat mě arcichrtem, mě pohodového jezdce, který rád jezdí na chvostu :-)))
nějak sdi nevzpomínám, kdy naposled jsi někdy vlál na chvostu…:-)
Netvrdím že vlál, ale vzadu jezdím rád :-)
jsem si to dal domů přes chirurgii na Vinohradech :)
vůbec nevim proč mi přišlo dobrý se složit k zemi na rovince v Chuchli v plný palbě. Ted si pár dní dám asi jen asfalty a šotoliny :/
No nazdar, co se ti stalo?