Zdravím! Na biku trek Remedy 8 2014 mám kluky Shimano m622. Chcel by som ich vymeniť za XT FC-M780 3×10 nemá niekto skúsenosť, či je to možné a či to bude správne fungovať?
Zdravím! Na biku trek Remedy 8 2014 mám kluky Shimano m622. Chcel by som ich vymeniť za XT FC-M780 3×10 nemá niekto skúsenosť, či je to možné a či to bude správne fungovať?
Bude to fungovat!
Proc je chces vlastne menit? Hmotnost skoro nepoznas a omlacene budou po mesici uplne stejne, matros prevodniku je stejny, naopak mala u XT vydrzi prd.
No miestny „mudrci“ tvrdia, že budú tuhšie, lahšie. A že deore je lacný shit…takže neviem…do bikov sa až tak nevyznám, tak poprosím názor na toto tvrdenie.
Nech je tam, rozdil nepoznas, ten pozna jen penezenka.
Deore jsou tuhe dostatecne. O par gramu nizsi hmotnost pri jizde nepoznas. Tak se mi zda, ze moc ctes bajkforum a pak jsi z toho domotany. Uvedom si, ze si tady muze napsat kazdy co chce a nenese za to zadnou odpovednost. Takze pristupuj ke zde uvedenym informacim s nadhledem a penize za zcela zbytecny nakup novych klik s klidnym svedomim usetri.
Jop, taky bych je nechal, max kdybych to chtěl předělávat na 1X10, 2X10, ale dát tam stejné kliky jen XT nic neřeší.
Nech to tak. Stejne budes do pulroku menit na 1×10 abys tady nebyl out.