Vymenim BLACK AIR 120 za vidli z nizsim zdvihem

24 nepřečtených
  • JMT

Cus, vymenim vidli Manitou black platinum air 120 lo it (zdvih 0–120, vzduch, lockout, bez navarek na v) za neco z nizsim zdvihem (podminka lockout, rad bych navarky na v brake) moje vidle je jako nova a ocekavam taky slusnej stav, mozno financne dorovnat. Jesli se v dnesni dobe zvysovani zdvihu najde nekdo kdo by rad masivnejsi vidli z vysim zdvihem treba za skareba, sid, duke.....

0 0
    • JMT  

zvedam nahoru

0 0
    • karlik  

vymenim za axela 80 ;)

0 0
    • black.horse  

hehe, vyměním za Duke po Eile:-) bez locku, ale s návarkama na kotouč i Véčko… lehce „dámsky“ jetá vidle:-)

0 0
    • JMT  

sem ochoten i prodat, cena cca 6 tis (normal 11)

0 0
      • Lister  

máš štěstí, že si zasloužilý BForista, protože víš kam bys zasloužil poslat :o)))))

0 0
    • TinkTink  

Se nad timhle threadem bavim par hodin :-D…chces vidli s nizsim zdvihem a mas system IT :-)))…

Jdi do bazaru.

0 0
    • MARIN  

Nabizim meho SkarebSuper 04, 80mm, LO, navarky na V i kotouce. Pripadne mam jeste SIDa 99, 80mm, ale bez¨zavirani, s navarkama na V i kotouc.

0 0
    • ememem  

caf skareb elite(alebo super teraz fakt rychlo neviem)2004–85mm, stav uplne ok, najazd. tak cca 4000km, lockout, navarky na v-brake jediny problem je ci nam bude sediet dlazka krku, ja ho mam dost vysoky (mam 190cm)neviem ako je to u teba. kontakt.em6463@hotmail.com

0 0
    • ememem  

ak to fakt myslis vazne mozes mi aj zavolat +421/907/984905, za stav vidly rucim, som ochotny dat povedzme 6mes. zaruku t.j ak zistis ze je na nej nieco zle co je zjavne ze uz muselo byt som ochotny ti ju zobrat spat.

0 0
      • JMT  

psal sem ti mail

0 0
        • ememem  

ok, aj ja tebe dufam ze ti to doslo, keby nie zavolaj.

0 0
          • JMT  

nak mi hapruje mejl, krk je dlouhy tech cca 195 mm, krk je ta trubka ktera je soucast vidle a na kterou se montuje predstavec

0 0
            • ememem  

no nehcem to tu zatazovat alae ked nam to cez tie maily nejde len aby sme si rozumeli. tym krkom som myslel dlzky rurky od hornej hrany korunky po jej koniec (vid. obrazok), 195mm je nejak malo. odmeriam to doma a dam ti vediet. co si tym myslel ty? inak ostatne podmienky ok. len pre uplnost ta skareba ma lockou iba na vidle, nie je vyvedeny na rajdy a polohy open/close.(zdvih sa nenastavuje).

0 0
              • JMT  

myslel sem ten krk stejne, vlastnosti tvyho skareba sou mi jasny, moje ma lock na vidli a zdvih na riditkach

0 0
                • ememem  

caf, poslal som ti mail, ked ho nedostanes daj mi vediet tu dik.

0 0
    • Smepet  

Koukam, ze nejsem jediny, kdo ma podobny problem. Potreboval vymenit black super 100mm za neco s 80mm , idealne za skareba nebo sid.

0 0
    • Meesha  

mam tu jedno luxusni Psylo! Lehce jety, vaha mala (no-oil tuning), lockout, u-turn atd… ;-) A ze ses to ty, tak bys ani ten doplatek nemusel!

0 0
    • hawrda  

MAM K PRODEJI DUKE U-TURN.VELMI DOBRÝ STAV.JE V BAZARU SE SPOJENÍM.ALE LOCKOUT TO NEMÁ.DUKE JE SNAD ANI NEMĚLI…?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.