V plánu bylo zhubnout a já se už hodinu láduji, všechno je z ní docela pryč.
Je v tom někdo se mnou?
Uzené je nezdravé!
:((
V plánu bylo zhubnout a já se už hodinu láduji, všechno je z ní docela pryč.
Je v tom někdo se mnou?
Uzené je nezdravé!
:((
Jen se vykrm na jateční hmotnost.
Ten tvůj tě potom picne, nebo vymění za někoho normálního.
Jezeni nezdraveho ma jednoduchy reseni – nekupovat to a nemit to doma. A dal taky pomaha cist slozeni, to me napriklad odnaucilo kupovat parky. Tak bohatej abych kupoval mouku a kuze za stovku kilo nejsem.
Cim vic jezdim na kole, tim vic jim. Jenze stejne furt hubnu :(
Jím celkem dost čokolády před spaním (nejhorší je na to Studentská pečeť – těch 200g nenechám na pokoji, dokud je všechny nesním), ale jsem zastáncem hesla: klidně žrát, ale pak to taky vyjezdit. V tom by měla být přímá úměra. Jináč mívám pravidelně přes zimu až o 10 kilo víc než teď po sedmi měsících ježdění.
Přes zimu také přiberu, ale 10 kg se mi zdá trochu moc.
Asi nejsi dobytek.
Já v průměru 5–7kg, podle toho jak stíhám chodit plavat, bruslit, jezdit, běžkovat.
jestli naberes 7 kilo, tak asi moc nestihas.
Jj ještě tak v Tvém věku to bylo jen 2–3 nahoru, dnes již nestíhám to je fakt.
no já jsem uz v prdeli, vahu nesleduju vubec :)
:D
tak přesně 11, loni po Vánocích 87, v neděli 182 km na kole po Slovensku, pak jsem půl dne jen žral a v pondělí po obědě pěkných 76:-)
kdyz vidim v HORKE studentske peceti 109g sacharidu z 200g a od toho odectu 8 gramu vlakniny, tak vzpomenu vzdy pamatnou vetu http://www.youtube.com/watch…
Tam jsou rozinky, fuj nežeru…
Existují i edice bez rozinek (višňová, hrušková a ještě jakási) ;)
Studentská pečeť není čokoláda. Studentská pečeť je jen ošizený sajrajt. Stačí se podívat na složení. Kdysi to byla čokoláda, ale to už je hodně, hodně dávno.
To je fuk, je dobrá :)
Dobrá není ani náhodou. Dobrá byla možná tak v minulém století, když jsem si ji nedávno po letech z nostalgie koupil, sněd jsem jí jen kousek, zbytek jsem normálně vyhodil, jaký je to hnus.
To neděláš dobře, Jaromíre, něco si dát po xx letech! Když to pojídáš „pravidelně“, tak si postupně na tu snižující se kvalitu zvykneš, respektive si ani nevšimneš… Výrobci zkrátka každý rok uberou kousek toho či onoho a naopak přidají více náhražky toho či onoho… A vojelá, po pár letech evoluce máš čokoládu bez čokolády či šunku bez masa a ani si toho nevšimneš… ;-)
No, je to pravda. Krásnou ukázkou je třeba „pivo“ – většina toho na trhu je eurosračka, ale lidi si na to zvykli.
V segmentu piva se nám naštěstí blýská na lepší časy, viz různé nově vznikající minipivovary, kde vaří opravdu poctivé nefiltrované a nepasterizované pivo z chmele, sladu a vody… Jinak souhlas, většina jsou eurosračky…
Tak, taky si pomalu začínám jezdit pro piva pro radost, docela už je na výběr.
Ale hovno, kam se podíváš najdeš hospodu kde točej něco místního nebo nějakej malej pivovar. Ty jsi prostě jen takovej stěžovatel.
A lidi si nezvykly, koho znám a má trochu rád pivo, tak eurosračky zpravidla nepije.
O tom, jak si lidi zvykli a co kupujou naprosto nejlépe vypovídají statistiky prodejů. Kolik se toho prodá ve sračkách a třeba i v plastu, a kolik se prodá produkce těch malých pivovarů? Je třeba něco dodávat???
Mě nezajímá co dělá většina, to mi může být u ******, důležitý je co člověk dělá sám. Není třeba se pohoršovat nad masou lidí.
A mimochodem taky sem už párkrát měl pivo z plastu, na víkendovou ožíračku na chalupě, bez větších ambicí, to stačí :)
Děkuji, že jsi tím potvrdil, že to co jsi psal předtím, že si lidi nezvykli, je nesmysl.
A co má člověk dělat, když místní malý pivovar prodává jen plasťáky? :D
Jj 10 z 10ti štamgastů nepoznalo, že jim bylo pivo načepováno z plastové lahve namísto z tanku. ;)
zdroj?
Takovéhle testy se občas dělají, někdo tu dokonce kdysi psal, že při blind testu od sebe lidi nepoznali červené a bílé víno, od té doby čekám na vhodnou příležitost, kdy to kde zlomyslně vyzkouším.
Áni mi nemluvějí… Jsem si asi po dvou letech dal při cestě do Ostravy Ostravar v jedné knajpě. A jak už jsem teď zpovykaný těmi pivečky z malých pivovarů, tak mi to vůbec nechutnalo! A to jsem ještě před pár lety za svého Ostravského působení na něj celkem pravidelně chodíval. A dal jsem si pro srovnání dva ve dvou hospodách. V první to byl přímo vrchol hnusu. V druhé to aspoň tak nesmrdělo, ale dopíjel jsem to taky jen taktak. Takže jak vidět, při troše snahy se dá těm hnusům i odvyknout.
Ale je dobrá, mně chutná a chutná i dalším x lidem, když jsem byl malej nechutnala o nic líp.
Tak zájmena už ti jdou, teď musíš ještě potrénovat shodu podmětu s přísudkem…;) :D
Ale hovno, co jsem napsal je srozumitelný a to je podstatný :)
To, že ty nepoznáš hnus neznamená, že to není hnus. Dalším x lidem chutnají třeba i „párky“ nebo „buřty“ bez masa, hlavně že jsou levné – a dokonce podle prodejů je takových většina. Ale zase to nic nemění na tom, že je to hnus. Naprosto přesně jak psal Hekynen – kdo to žere kontinuálně a nepřemýšlí nad tím, žádné změny si nevšimne. Ale stačí ochutnat něco kvalitního a srovnat si to. Jak u toho piva, tak u těch čokolád.
Mně třeba čokolády opravdu z kakaa, takový ty tmavý moc nechutnaj, víc mi chutná srajda jako je Studentská pečeť, tak co s tím mám dělat, mám si namlouvat že mi nechutná, že mi chutná něco jinýho? :)
Na druhou stranu zas nesnesu levný kafe. Miluju kvalitní, čerstvě namletou kávu, připravenou ve frenchpressu, neslazenou, bez mlíka.
A někdo má rád instant s mlélem, cukrem nebo smetanou a věřím tomu že mu to chutná a brát mu to nebudu, nemá to cenu.
Prostě si musíš koupit tu nejkvalitnější čokoládu, aby si okolí myslelo, že se vyznáš a především tím budeš v dnešní době IN! To, že ti nechutná, vůbec ničemu nevadí, to se nikdo nemusí dozvědět :D
To není o tom, jak moc je tmavá. To je o tom, co do toho cpou za náhražky.
To želé je tak úžasné, chutné a také různých barev a to se lidem líbí stejně jako barvičky na kolech, autech.. :)
O tom nemluvím, řeč je o té hnědé pojivové hmotě, která ty kousky želé, rozinky a oříšky spojuje a která nahradila dříve používanou čokoládu.
To je fuk, už se s miř s tím že pečetr mi chutná víc než 5× dražší pravý čokolády, nic s tím nenadělám, tak to je :)
Tak mně v zásadě je fuk, že ti to chutná, pro mě je jediným nepříjemným výsledkem to, že si to ošizení nechala líbit většina, takže to tak zůstalo a já už si jí prostě nekoupím. U té pečetě mě to pravda zas až tolik nemrzí, u jiných věcí je to horší, například u jogurtů, tam ale naštěstí zůstalo dost zákazníků „hlasujících nohama“, takže těch ne až tolik ošizených a nastavených pořád ještě pár zbylo.
Které jogurty jsou málo ošizené? Nějak se v tom neorientuju a jogurty jím celkem často, tak ať jsem v obraze.
Přečti si složení, pokud si koupíš smetanový jogurt, nevidím důvod, proč by v něm měl být nacpaný škrob…
Složení: mléko, ovoce (ostružiny, jahody a jahodová šťáva, borůvky a borůvkové pyré, bezinky a bezinková šťáva, maliny), cukr, glukózofruktózový sirup, mléčné bílkoviny, zahuštěné mléko, koncentrát z karotky, anonie a hroznů, aroma, jogurtová kultura.
Dobré, špatné?
Koncentrát z karotky, aby to mělo nějakou barvu :-D
to co máš ty je mrtvý jogurt ale alespon v tom není sušené mléko. Otázka jaký aroma tam jsou. co je anonie z hroznů netuším
slušný a maj je všude jsou Selský Holandia: mléko, mléčná bílkovina, jogurtová kultura, probiotická kultura Bifidobacterium BB12 a Lactobacillus acidophilus LA 5.
já mám hodně rád produkty AgroLa, taky dostupné celkem všude.
Anonie má být aronie, upsal jsem se :). Je to obyčejná Jogobella, tu mám nejraději. Třeba ty jogurty ve skleničce, na které odkazuješ níž, mi moc nejedou.
ti nejedou protože nemají v sobě tolik cukru, barviv a aromat.
to je ten paradox. uměle vyrobené produkty jsou testovány panelově a snaha je vyrobit chut, vůni, konzistenci atd tak, aby to co nejvíce panelistů ohodnotilo jako nejlepší. To, že se to žene chemicky je jedno, rozhoduje prodejní výsledek.
Problém je právě v tom, že jak si na to zvykneš (viz i Majkee a studentská) je obtížná cesta zpátky.
Cesta zpět je možná a zas tak obtížná není. Stačí jen mít snahu a chuť hledat chuti a ochutnávat a koštovat a testovat a porovnávat. Ale je pravda že zvyk je železná košile a pohodlnost je velká. Ale kdo je línej i se dobře najíst, ne jen se bezcílně nažrat (pardon), tak to je ztracený případ.
My teda jíme jogurty hodně a kupujeme obvykle tyhle:
Florian (OLMA), Chocenský smetanový (Choceňská mlékárna), Valašský smetanový (Mlékárna Valašské Meziříčí), Pierot (OLMA), Tvaroh s jogurtem (MADETA) a pak Lipánka (MADETA).
Všechno smetanové. Odtučněné hajzly od Danone a podobných podvodníků mi domů nesmí…
Tak valašský smetanový je super. Bílý mi chutná od Olmy.
jj ValMez :o))) nicméně ve zdejších končinách se dá koupit bílý jogurt z biofarmy z Valašské Bystřice,což je luxus nad luxus,mají ho dokoce i v COOP prodejnách a jen se po něm zapráší,a pak bílé jogurty z farmy od Horutů,kde si v Rožnově člověk může přímo zajet k nim na farmu do prodejny,nebo je mají ne dvou prodejnách na náměstí v Rožnově…za těmito dvěma značkami si klidně dojedu,cák konzistence a chuť mě přesvědčily dokonale…mimochodem za parádní ceny,na to,že to jsou bio výrobky…a to tvarohu a sýrech tady raději ani nemluvím
V té bystřické farmě mají taky luxusní tvrdé sýry, uzený nemá chybu.
no já preferuji jejich hrudkovitý tvaroh a jejich jogurt se dá v Mandragoře koupit v kilovém kyblíku…a ty sýry…to samé je na Pasekách u Horutů,jezdím tam každý týden…tyhle věci budu podporovat,protože vím,kolik to dá usilí udělat malý bochánek sýra…fandím jim a klidně připlatím pár korun navíc,co se sýru týče
To ja tez. Po pobytu ve Svycarsku si uz asi nekoupim ani drazsi cesky Eidam na posypani spaget.. to je trochu nevyhoda :-D To same s vsemi mlecnymi vyrobky, pecivem, cokoladami, rajcaty atd.
já věděla,že mi někdo porozumí,chi…mimochodem ve Švýcarsku zbožnuju,ty malé soukromé mlékarny…švestkové kefírové mléko,to byla slast
Uf, další polrajchovec :)
Od tebe to asi nebude lichotka, co :-) Pro tvou informaci jsem od neho videla jeden necely dil, moc mi jeho jednani nekostuje. Od Babicy jsem videla tez jen jeden recept a malem jsem se poblinkala :-D
Zato takoveho Emanuela Ridi jsem sledovala, kdyz byl cas, se slinou v koutku, ten vi, ze kvalitni = dobre. Jelikoz vim jak chutna mleko primo od kravicky pasene na louce (i nepasterovane), domaci jogurt, syr, hovezi maso z kravicek celorocne na louce, domaci drubez, vajicka, brambory a rajcata ze zahradky, tak me nejakou bilou vodou, chemickym cosi co ma byt jogurt, oslizlym masem, nechutnymi brambory a zeleninou opravdu neuctis.
Navic mi dobre syry, sunky, cokolady, zelenina atd neskutecne chutnaji.. „smula“ pro moji penezenku, ze mam vybirave chutove bunky. Nekdy zavidim tem co dokazi prezit na rohlicich se salamem, ale jejich organismu nezavidim ani trochu.
Dneska mne dostal vanikovy jogurt. Jelikoz stale uplne nemecky nerozumim, prekvapila me uvnitr prava vanilka! A ta chut.. do toho normalne byla skoda sypat lupinky.
Treba takovy jogurt nevim zda se u nas da koupit a jestli jo, tak bude dvakrat drazsi nez ostatni s prichutemi :-(
Ale tak to přece není. Píšeš to, jako by to byla nějaká póza či co, ale zkrátka kdo opravdu zjistí ten obrovský rozdíl mezi potravinami a produkty chemickobiotechnologického průmyslu, tak už mu jednoduše ty průmyslové produkty nejedou.
Ale vždyť já to v podstatě chápu, jen jsem si rýpnul :). Já to mám podobně u tabáku do vodárny. Ale u toho jídla mám asi nějaké pokřivené chuťové buňky, protože třeba čerstvé mléko z krávy je pro mě vrchol hnusu a přitom trvanlivé piju rád :D
tak s tím mlékem jsme na tom stejně,co jsme to měli doma,tak od té doby nepiju mléko raději vůbec
a pak mé ovečky,co mám pod svými ochranými křídli mi místo flašek nosí tyhle luxusně nakyslé věcičky,chi…
Od Horutů mi extrémně chutná tvaroh.
To je nějaká zuřivá lesní směs, ne? Koncentrát z onanie by mě asi trochu vyděsil :)
:D taky mě to napadlo…
:D
koncentrat z onanie v joghurtu? tyyyjo :-D
a já si říkám,proč tolik chlapů jogurty nesnáší,chi
A ženský je milují? :-D
přiznávám mám pro jogurty slabost…a ted mám pocit,že jsem si to úplně zavařila,chichichichi
Stav se k vietnamcum na hranolky, v tatarce mivaji taky tve oblibene ingredience, dokonce ruzne druhy.
jsem něco zaslechla,že to našli v Brně u nádraží,při mých studiích si tam kupoval hranolky s tatarkou celý vlak…moje nervy
A v Kroměřížu na Miličáku taky (cca 7 let zpátky):D.
ten Zlínský kraj je samá patálie
Jogurt v tatarce?
Spis ten koncentrat z onanie.
:)) však to jsou samé vitamíny, ještě tu tatarku obohatili.
technická: čokoláda se nedělá z kakaa – výroba čokolády a výroba kakaa jsou paralelní procesy nikoli následné.
Taky tak.
čokoládu a sladký ani ne. ale pečená kačenka . . . do křupava . .
No jejej. Taková pětihodinová kachnička… ani knedlík není potřeba.
Nechte toho, já si ji snad zítra na trhu fakt koupím…
Ty jsi směšnej :) Jak jsi musel napsat, že na trhu :) Nám je to přeci uplně jedno, kup si ji klidně v supermarketu ;)
Ono u chuti masa strašně záleží čím se to krmí. To třeba takový Nero Wolfe jedl vepřové zásadně z prasat krmených burskými oříšky, nebo křepelky (nebo to byly koroptve??) krmené brusinkami.
my máme kachničky doma,pěkně vypasené na trávě,vedle nám kejhají husy…no není na tom světě krásně
A prodáváte taky? Nebo to máte jen pro vlastní potřebu?
pro vlastní potřebu,zima bude dlouhá :o)))alescháníme strakatého housera na chov,tak kdyby jsi věděl .o)))
Škoda. Rád bych vyzkoušel ten rozdíl v chuti oproti kupované mražené.
čoveče myslím,že tam moc rozdílu nepoznáš,domácí se déle akorát peče,je víc tuhá,ale ve výsledku je to myslím stejné…rozdíl je jen v tom,čím jsou krmeny,tak to se dostává do těla…ale výrazná jiná chuť to myslím není
Tyjo ja bych rekla, ze i jo. Doma pasena husicka ma rekla bych vyraznejsi maso. Na kuratech je to citit jeste vic, teda tam na opak, lepe krmene kure tolik „nesmrdi“.
tak kuřata to je něco jiného,ovšem u hus ten rozdíl nevidím
Jaké husí „plemeno“? Třeba bych ti nějakého nabíječe mohl sehnat, už ani Piňda to nežere :D:D:D.
pěkně přes noc do trouby
Přesně tak! Kachýnka se nesmí uspěchat. ;-)
Á, vidím, že pánové jsou gurmáni. To mě těší. Když jsem to poprvé vyzkoušel, tak jsem nevěřil vlastním chuťovým bunkám. Holt všechno chce svůj čas.
momentálně mám 3kg dole páč jsem nervozní,labilní, stresovaná ale ******** štastná osoba :-)
Ty jsi těhotný!
bejvávalo, teď jsem ten nejšťastnější parchant pod Sluncem :-D
To jsem nějak nezaznamenal, každopádně gratuluji :-)
:-) dík
asi takhle:
A jak je to přitom jednoduché, stačí nežrat. Člověku to po nějaké době ani nepříjde ;)
A přito je to tak jednoduché.
Jediné štěstí, že tyhle „dobroty“ mě nikdy nelákaly :)
náááááádhera
+1
á bílej sex :D bejvávalo…
á á vhodnější pojmenování.. :)
moje lednicka je porad prazdna, ale ne protoze bych ji vyziral, ale protoze do ni nic nekupuju projistotu
jsem prasca, čím víc jezdím, tím víc žeru a piju pivko a když nejezdím, tak stejně žeru a piju pivko..
misto vysedavani, prudeni a vymysleni nesmyslu na BF radeji jezdi na kole a problem je vyresen ne ;-)
No dneska je krasne na kolo:D
Tak nejak rano v pul 6 jsem jel do prace prochcanej jak pes.
Ja jel do prace taky na kole, z prace jsem se uz nechal odvezt autem.
Já jel do práce kolem čtvrt na osm a šlo to, akorát boty mokrý. Z práce už pohoda…
Já sem jel do práce kolem 7 autem a nedojel sem skrze aquaplaning a návěs kamionu, o který sem si poněkud vylomil přední kolo…:(
předjíždění v zatáčkách kolem Hodkovic na spojce LBC-Turnov ?
nn, už o kus dřív… Jel si kolem? Pokud si viděl havárku dole u vodárny za nájezdem z JBC, tak si musel vidět i mě…:)
ne tipuju – protože to tam taky vždycky řežu fest :) a za mokra nebo na sněhu to tam docela dává
já nemyslel přímo u Hodkovic, spíš celý ten úsek mezi kopcema
Pokud tam jezdíš často, tak ti musí být z fotky nahoře jasné, kde a co se mi stalo. Podobných nešťastníků sem tam za poslední 4 roky viděl nepočítaně…
tak 20×-30× ročně tamtudy frčím, od pohledu i pocitu to není evidentní problémový místo. Problém je, když to máš „najetý“ a jezdíš tam pořád víc a víc. Na 4 proudy je to dost úzký a zatáčky ostrý. Za mokra když to strouhne je nula času a prostoru s tím něco dělat. V zimě se tam za mnou vyndal borec do sněhový bariery, jen se mi zavlnil v zrcátku ale odrazil se a ustál to
Že si jel jako prase? :o))
Pomaleji než obvykle – pršelo…:)
To jsou ti spěchající managéři :)
Nepruď ty kloboučkáři…:P
Já už na to rezignoval úplně a vlak/bus/mastná tyč No.1! Ale je fakt, že u 80% lidí včetně tebe by tohle nešlo praktikovat.
Nešlo, protože bych musel vstávat o 2 hodiny dřív, abych se pomocí mastné tyče dostal ráno do práce…
čím míň jezdím, tím míň žeru, piju.. Ale hlavně přes zimu negrilujeme několikrát do měsíce…
Zima je fajn. Když jsem šel nedávno ke kamarádovi a požádal ho o vychlazení pivinka, tak jsem neuspěl. Lednici má jen jako dekoraci, dokonce ji nemá ani v zásuvce
Třeba nemá zásufku bo prouda..
všechno má, ale bydlí bez baby a stravuje se různě všemožně, co si koupí, to hned sní… Ale pušpek nemá, se má
..zlatka
Tak par nahodnych temat k zamysleni. Nechce se mi to vic probirat.
Bezpecnost potravin: Plastove obaly potravin (typ 7) a chemikalie „bisphenol A“ v nich obsazena uz nekolikrat medii propirana, protoze se vyskytuje i v kancelarskych plastech a umelych priborech a vstrebava se nejen travicim traktem. Je v zamori zakazana minimalne v obalech napoju ma spojitost s obezitou. Mimo plasty pouzivana i u napoju v hlikovych obalech pro sve antisepticke ucinky. (kdo docte k low-grade etrogen, tak vi co dokace hormonalni antikoncepce se stravovanim i kdyz tohle bude jen stopove mnozstvi)
„significant association between obesity and children and adolescents with higher concentrations of urinary bisphenol A (BPA)“ New York University School of Medicine http://medicalxpress.com/…icantly.html
Pravidelnost stravovani: Biologicke hodiny a jimi rizena produkce latek v organismu jsou rizeny z casti pravidelnosti stravovani.
„Basically, the idea has always been that metabolism is serving brain function. What we're showing is metabolism is part of brain function,“ she said. „Our study implies that changes in cellular metabolic state could be a cause, rather than a result, of neuronal activity.“
University of Illinois at Urbana-Champaign http://medicalxpress.com/…-rhythm.html
A s tim souvisi i rozdilne vysledky prirustu vahy pri tucne diete v kontrolovany cas a v nahodnou dobu pro kontrolu v porovnani i s netucnou dietou. A pokud se zadari, tak se ani ve specifickem priade ten tuk neuklada.
„In addition, the mice on the scheduled high-fat diet exhibited a unique metabolic state in which the fats they ingested were not stored“ Hebrew University of Jerusalem
http://medicalxpress.com/…abolism.html
Ovsem je nutne nezapominat, ze ubytek vahy muze znamenat jen zmenu slozeni tela (vice tuku).
http://medicalxpress.com/…-weight.html
A hlavne neco k ovladani se: Je to tvrda drina vyzadujici motivaci a pozornost.
„describes self-control as a process involving motivation and attention.“
Association for Psychological Science
http://medicalxpress.com/…esource.html
A pod tim asi nejlepsi otazka v diskuzi: Jsou motivace a pozornost nevycerpatelne?
A pro ty co se chteji vymlouvat, tak si najdou za domaci ukol clanek o vlivu jednoho genu na zvyseny metabolismus cukru. Nekde tam je zakopany. Matne tusim publikovano Universitou v Kansasu nebo Jizni Kalifornii.
Stříbřenka má proměnnou IP?
nazdar svine. chces perlou po xichtu? :-D
Asi hustý, ale nemám odvahu začít číst.
Tak si zapamatuj akorat, ze pri zavodu, kdyz pojedes na hranici svych schopnosti a budes se snazit nekoho dohnat nebo udrzet krok, tak zatni prsty leve ruky, at nekazis vedome telu motoricke funkce. (plati jen pro pravaky)
teda blbe napsany… spis asi chytit a udrzet nastup nekoho hodne rychlyho.
A vis ty co? To tucny jez bud syrovy nebo vareny. Ale nepripravuj to suchou tepelnou upravou. Pri suche tepelne uprave vznika latka, ktera ma spojitost s obezitou a cukrovkou. http://medicalxpress.com/…ed-food.html
Tady mas druhy suche tepelne upravy (moc ti toho nezbyde :-D) http://culinaryarts.about.com/…heatcook.htm
ja věděl že ovar musí být zdravej :D
O tom nebudeme přece pochybovat :D.
Dneska padla 500g Nutella. Takova naivita, ze me ta sklenice vydrzi aspon 2 dny. Ja proste nemuzu nic kupovat, protoze to vzdycky musim pak sezrat ikdybych mel zdechnout. :(
Přesně znám ten pocit, když člověk vidí na stole nutellu a řekne si, že si dá jen jednu lžičku. Pak druhá, třetí,… a sklenička za chvíli prázdná :D
Kdybych aspon zral jen tu nutellu, ale ja jsem si namazal 3 housky, to me nestacilo, tak jeste 3 krajice chleba a ted jsem tu sklenicu dorazil dalsima 3ma houskama. Normalni clovek si da jen jeden krajic chleba s jednou lzickou. :(
A na véču půl prasete a řádek brambor :-) Tak som sa najedol, nemáte kúsok chleba? :-D
Normální člověk nejí nutelu s chlebem.
+1
Normální člověk nejí nutellu…
Nutela je velice dobrá namazaná mezi dva piškoty, ovšem půl kila, to už by to chtělo manufakturu na výrobu nutelových piškotů… :-D
Půl kila Nutelly? No fujtajksl! Teďbudeš tak zalepenej, že se tejden nevy.ereš :-D
Cukrovku na vás, pak vás podobné cypiny rychle přejdou a i pitomý půl krajíc chleba budete počítat… :-( Jo, jo závidím.
pripominas mi tohle
To je těžké (tak jako já)…: Já totiž všecko sežeru. Já když jdu z práce, tak celou hodinu nakupuji. Plnou tašku toho nesu. Deset deka salámu, deset támhletoho, patnáct deka slezský tlačenky, dvacet deka obyčejný, trošku majonézy a kyselé ryby, ty já strašně rád. A já jak už to vidím za výkladem, tak na to dostanu tak strašnou chuť, že až z toho zeslábnu. A tak rychle nakoupím a jdu domů, ale to nejdu, to já utíkám. A doma to všechno sežeru. Díváme se na televizi, a já pak šahám, šahám a žeru, až na stole nezbude nic. Tak už sem to sežral – povídám, a jdeme spát. Ale o půlnoci se hlady probudím a zápasím se svým svědomím. A pak si řeknu: No a co! Jdu do špajzky, uříznu půlku salámu a tu půlku žeru v posteli. Žena ze spaní říká: „Jen ať mi neumastíš peřiny!" a spí dál. A já taky jdu spát, ale za hodinu se zase probudím a už to nevydržím, vstanu a jdu sežrat tu druhou půlku salámu. A tak to jde až do rána. To pak snídám vepřový bůček. Jak vám říkám, přátelé, nevím, nevím."
Že lidi žerou jak prokopnutý, na to jsem zvyklej, ale to, že někdo nahackoval novější příspěvek mezi starší, to vidím poprvé :D
:-))))))
:D
V chladničke teraz už nič, vymetal som cez deň, ale v špajzi som našiel piškótovú bábovku tak polovica už je vo mne :D
Zdravím, je to prosté. To, že máte neustále hlad znamená, že vaše tělo není správně vyživováno. To, že neustále jíte neznamená, že tělu dodáte potřebnou energii a vše, co potřebuje. Současné „jídlo“ bohužel nemá prakticky žádnou výživovou hodnotu, jen vytváří pro mozek iluzi dodané „energie“ Koneckonců to jde i bez jídla, ať už tomu věříme či ne:) http://www.youtube.com/watch…
Ne, to znamená že nésu líné se nažrat.
má pravdu, teda až na tu poslední větu
Je pravda, že dnešní „jidlo“ už dávno jídlem není, vždyť to nemá žádnou chuť, vůni. Kde jsou ty doby kdy jídlo bylo i chutné..
No a pak ta dnešní mládež…to už taky není, co bývalo…
A i ta tráva kdysi bývala zelenější. Tohle obracení se do minulosti upřímně nechápu :)
Jo takové UHO, to bylo něco, vařená mrkev, kakaou se škraloupem, smažený celer, maso s konzerv, jooo to byla paráda
A víš proč bylo kakao se škraloupem? Protože bylo z mlíka.
Škraloup se udělá i na dnešním trvanlivém mléku. Teda minimálně pokaždé, když vařím Yogi a nechce se mi to po dovaření ještě pár minut míchat :D
Jo, ale rozhodně na něm neni nic škodlivýho, nebo nezdravýho.
No to určitě ne, ale hnus je to neskutečný. Vždycky mě při vytahování škraloupu natáhne :D. A ještě si vzpomínám, jak nás ho kuchařky ve školce nutily jíst, taky peklo.
Jo, škraloup je hnusnej, taky mi to ve školce kopalo :)
Noční můry se vrátily :/.
Ach, ta naivita mládí:) Mléko odvápňuje, překyseluje a díky pasterizaci v něm nejsou prakticky žádné enzymy, díky jeho úpravě prochází do krve částečky tuku. Mléko je pro telátka a navíc s tím, jak dorůstají se mění i jeho složení. Dnešní dojnice jsou krmeny směsí s obsahem antibiotik, kukuřice a hormonů, co tedy myslíš že piješ a hlavně proč?
Dnešní jídlo nemůže být chutné, je zaléváno a napájeno vodou, která dávno ztratila samočistící schopnost a je plná hormonů, které čističky nezvládají,ztratila svoji PH a je překyselená, je krmeno směsí s růstovými hormony a antibiotiky. Navíc aby bylo poživatelné je dochuceno a dobarveno chemií, se kterou si naše tělo neví rady. Pro pobavení i poučení – http://www.youtube.com/watch…
Ale hovno, jídlo je normální, akorát se v tom lidi pořád víc šťouraj. :)
není nad domácí chov a zahrádku :o))
30 kusů dobytka, 20 prasat, 10 koní a drůbeže nepočítaně?
To znám… Člověk příjde z roboty a jde makat na dvůr a zahradu, ze které plynule přejde do postele. Děkuji, nechci.
nicméně pak mě netrápí nesmrtelnost brouka :o))) ted je otázkou kdo tady bude déle,chi???ten co je celý den v pohybu nebo ten co hýbe jen prsty???? čistě jen statistický dotaz…většina lidí,co vidím v práci a v devadesáti nepotřebuje brýle a jí od uzeného až po slivovici všechno,tak je z venkova,kde je dřina a žádné lelkování…ti si chvíli poleží a rychle utíkají pryč…ke všemu mají ještě parádní všeobecný přehled
Tím, že venkované mají větší všeobecný přehled než lidé z větších měst (Praha, Brno), bych si tak jist nebyl.
Na vesnici jsem bydlel 18 let, ale prostě jak jsem čuchnul k městu a jeho pohodlí, neměnil bych. A kdo tady bude déle mně momentálně upřímně netrápí, chci v životě odpočívat a ne makat kolem baráku a hospodářství.
já stíhám všechno,makat,čisti hlavu,odpočívat,rodinu…vie de cocagne…mám vše na čem mi záleží :o))) Taky jsem žila hromadu let v Praze a nikdy více,raději mít hlínu za nehty
Dnešní jídlo je přesně takové, jak si jej kdo uvaří. Pokud kupuješ pouze průmyslové sračky a neumíš vařit, stěžuj si sama na sebe, že to nemá žádnou chuť a vůni.
tak tak, nechce to kupovat to nejlevnější
líp bych to nenapsal.
V novém Reflexu č.38 je celkem zajímavý článek „proč jsme popelnicí evropy“ Nic neznámého, ale pohromadě a celkem pravdivě.
Ona je to teď taky taková móda o tom pořád psát. Lepší něco pro to dělat a začít u sebe a né o tom pořád tlachat.
Tak a začít musíme my a to tím, že to nebudeme kupovat. Ona to až tak móda není, jako nutnost, ale i stát už bije na poplach – a toto je součástí onoho bití:) chronicky nemocných je již přes 60%, cukrovka je běžná u dětí od 4 let a státní kasa náklady na léčbu a další náklady s tím spojené už neutáhne, zde ani farmaceutické loby nepomohou…
To byly doby, když bylo BF forum anorektiků. Teď se tu se svými 62 kg citím nepatřičně
Mít 62kg, tak se asi bojim, že mě vezme vítr…:D
bacha,aby na tebe někdo nespáchal vraždu ve stínu páratka,uaaaaaa
Bat Fastards… ;o)
Neblbni ;-). Čo je už len pekné na obezite a kilách tuku ??? Radšej budem do konca života žrať zeleninu (aj ju žeriem ;-) ) než mať zasa nadváhu a potiť sa ako prasa :-(.
potom sa nediv ked ta nejaké spotené prasa v plechovke rozotrie po asfalte. masožravec vs bylinožravec – to je proste zákon prírody…
No a pak budeš jednohop dne umírat a budeš si říkat *****, stejně chcípnu, že já se alespoň pořádně v životě nenažral :)
Ty budeš na smrtelnej posteli myslieť na jedlo ??? Ufff, tak ja napríklad na najkrajší sex. Ale každého baví čosi iné, no nie ;-).