Zdar enduráci. Chci si udělat radost výpletama. 29” Co byste doporučili Kastary nebo setup naboje Hope a ráfky DT swiss 511. Díky za názory. :))
Zdar enduráci. Chci si udělat radost výpletama. 29” Co byste doporučili Kastary nebo setup naboje Hope a ráfky DT swiss 511. Díky za názory. :))
Kastar :D marketing je mocné kouzlo
Za mě Hope nebo DT350 na DT511
Kdyby kastar neměl tak nahozené ceny, tak bych to zkusil. Ty ráfky asi fakt vydrží.
No, loni jsem jeden ráfek na K30 udělal s DH gumou a vložkou, za mě DT350 + EX511 a spousta peněz ušetřená, to jsem taky sezónu jezdil a vydrželo to hodně. Nemluvě o tom kolik jsem měl problémů s ložiskama v ořechu na K30, to už je teď snad definitivně vyřešeno novým typem ořechu
Tak jsem teď kouknul co to stojí a dát za Alu na bitexu 23k, tak si dám facku:)
Jojo, já je dostal ke 40tinám, taky bych za to ty peníze nedal
Hope a DT.. ja mam stejnej setup, s FR541 – proc je rovnou nevzit, misto EX511? Vazi to stejne, stoji to vicemene stejne a zda se, ze ty FR vydrzej jeste vetsi nesmysl..
Nic nevydrzi vic nez EX
Jakoze DT Swiss schvalne davaj ex511 do nizsi/min odolny tridy (En x Fr), kdyz sou pritom odolnejsi a lepsi? No, eh, muze bejt:)
Je to samozrejme uplna blbost. Ex511 a FR541 jsou rafky o stejne vysce i sirce a dokonce jsou vyrobeny ze stejnyho materialu. FR541 je pochopitelne odolnejsi, jelikoz je na nej pouzito vice materialu
Rozdíl v gramech je přesně 7g na 29", ale 541 má lepší tvar patky
Me to vychazi na rozdil 16g u 29 s 32 dirama
590 vs 606
Ale samozrejme chapu co tim chces rict. Neni to celej rafek ze silnejsiho matrose, nevhodne jsem to popsal
DT a eie :-)
jaký máš rozpočet?
Rozpočet je takovej že bych koupil klidně k30 ale zase co se mi líbí víc je Hope pro5 na 511 třeba. Už jenom kvůli barvě nábojů. Chci to i v závěru naladit trochu barevně.
Jestli hlína, jednoznačně Hope/DT a ráfek EX511. Pokud bys chtěl něco lepšího a záruku na ráfky 3 roky, tak E!E přes Tomáše. U těch nábojů bych se klonil při větší hmotnosti a síle k DT. Nevím jak jsou na tom Hope Pro 5.
to neví moc nikdo, jsou nově na trhu
DT náby a DR ráfky. Hope jedině pokud jó nutně vyžaduješ barvičky.