Chtel bych se zeptat jaky je rozdil v ramu Izoard rv2010 a Izoard XP. Jeszdite nekdo toto kolo? Nekde sem cetl ze starsi Izoard je pevnejsi ale zase na strankach wilieru pisou ze jsou to stejne ramy jen zmenily karbon.
Chtel bych se zeptat jaky je rozdil v ramu Izoard rv2010 a Izoard XP. Jeszdite nekdo toto kolo? Nekde sem cetl ze starsi Izoard je pevnejsi ale zase na strankach wilieru pisou ze jsou to stejne ramy jen zmenily karbon.
Jezdim ram Wilier Izoard XP 2012. Na starsim modelu jsem nesedel, takze nevim. Pripada mi velmi podobny (krome barevneho provedeni). Myslim, ze zasadni rozdil tam asi nebude.
Starší model má rovnou vidlici, která bude tužší než u XP, ale otázka je, jestli to poznáš… Každopádně před časem mi kamarád, co dělaá servisáka doporučoval spíše starší model..
http://www.bikeradar.com/…aur-10–37739
Precti si diskuse pod clankem. Pry Izoard 2011 je o neco tezsi a mozna ma Al sloupek vidlice.
jj tak pisou tam ze ma al sloupek a pouzili carbon s nesmerovanyma vlaknama. Jde mi spis o to jestli ja jako hobik (par zavodu za rok) takovy rozdil poznam?
Jo to je dobra otazka…
asi budu hledat tezko odpoved co :-)
:-)
Uprimne- kdyz je pojedes po sobe ve stejnym osazeni, pak mozna. Jinak pochybuju. Rozdil vahy podle Wilier cz je 20g na ramu a 120 g na vidlici. Zas jestli zni otazka starej na Centauru QS/veloce nebo novej na Athene/centauru za stejny peniz, tak je to zas jinde.
Ale ne ze bych mel moc prakticky zkusenosti.
Tak do ted sem jezdil na SH tak ted chci zkusit campu a jestli ten rozdíl v rámu bude maly tak jdu do atheny s 11kazetou
jake sade odpovida sada athena u shimana?
Priblizne Ultegre…
Shimano: Sora < Taigra < 105 < Ultegra < DuraAce
Campa: Veloce < Centaur < Athena < Chorus < Record < Super Record
Nejlevnejsi sady Xenon a Mirage uz Campa nedela