ahoj máte někdo tip?
ideálně bych chtěl starý WCS, ale nemůžu je najít v 580mm. Kdyby někdo věděl kde je koupit…
případně jinou značku, nad 130gr nechci jít. Materiál, délka i šířka jsou taky napevno.
ahoj máte někdo tip?
ideálně bych chtěl starý WCS, ale nemůžu je najít v 580mm. Kdyby někdo věděl kde je koupit…
případně jinou značku, nad 130gr nechci jít. Materiál, délka i šířka jsou taky napevno.
Stare WCS sa robili iba v 550mm, alebo nie? Byť tebou kúpim FSA k-force na netbiku, ak ich ešte majú v 25.4.
Teda podla mňa máš dosť nereálne požiadavky, ak nechceš nikde ustúpiť :)
podle mě nemám. ted používám Amoeba 580 24,5 115gr al+carbon jestli neseženu jiný tak jdu do nich znova takhle lehký řidítka beru jedny na sezonu, pro jistotu
Aky k nim používaš predstavec? Ja som tiež premýšlal že ostanem pri 25.4, ale zdá sa mi, že takmer všetko sa už robí len pre OS. Možnosť je ostať pri tom kellys predstavci, ten snáď nepraskne, a vziať ten Easton 90, hoci neviem, či tým 99g veriť.
v pohodě, věř, ale bez rohu!!!
měl jsem bontrager race 110 ted jsem přešel na wcs 24,5.
EA90 bych taky bral, ale bohužel jejich kompatibilita a potažmo výdrž je s rohama velmi špatná. a já rohy potřebuju a beru za ně opravdu dost.
Ty jo, ty jseš gramař! Moje 330g rodla na zimáku… Z letňáka jsem nevážil. :)
25.4 bych nebral – je to stary model, ktery nemel poradne zesilene mista kolem uchyceni predstavcem.
Easton splňuje zadané požadavky: www.mojekolo.cz/1839-ec-70-xc
Jaj, sorry, je to karbon
Ale je to karbón.
A co tak truvativ team. Vazil som ich vo verzii OS a mali 143g, takze priemer 25,4 by mohol mat tych 130g. A cena tiez dobra…
a kde se dají sehnat?
to by me tez zajimalo, nasel sem jen OS verzi…
hele ty máš ty Gass?
jo komplet
tak sem je nasel ale jsou tezky…
to už radši EA70 :/ 145gr
kdo u nás má komplet nabídku gass nevíš?
www.tommbike.com – docela pohodar, sidli nekde kousek od Kubane na P10
jeste jsem je videl v Beroune u Dana Horáka, ale vyhradni dovozce je tommbike…
Easton ec70 xc – 125g – 580mm Syntace Duraflite – 118g – 580mm – 9° Easton ec90 sl – 99g – 560mm FSA K-force – 120g – 600mm – 6° Race Face Deus – 135g – 585mm
jo a fše je to carbon .-)) kua to jsem slepejš
Zkus nekdy full carbon, rozdil je fakt znat. Tyhle blitky od Amoeby a Pellsu jsou akorat tak na rozbiti cumaku.
no já právě chci AL, sem tak to někam zahodim a navíc carbon řidítka s rohama nic moc :/
zadnej problem, alu koncovky pod rohy jsou dneska bezna vec…
Mam ty svoje 2 sezonu a zatim stale v pohode.
jasně ale bez rohů :(
Kdyz das dovnitr alu koncovky a pouzijes vhodny rohy, tak v tom nevidim problem.
Gass ma na koncoch vnutorne vlozky – vozim s rohami (jedny mam stvrty rok, druhe jednu sezonu).
plnej souhlas, :-)
Pokud Ti nevadi 15g navic (vse ostatni splnuji)… Easton EA 70
Bohuzel se mi je ale nepodarilo pred prazdninama sehnat, tak jsem nakonec zkoncil u Ritchey WCS (560mm)
bohužel ty WCS se dělaly jen 550mm a měly 130g katalog. v klasice jsou k mání PRO 580mm a 150g seženeš za pár kaček a asi bych 20g neřešil stejně toho v Al nic moc lehčího nevymyslíš.
Doporučil bych ti carbon – Easton EC 70 slušná cena – rohy jim nevadí vozím je už dlouho a spokojenost
já mám tyhle a píšou, že maj 135 gramů. No i kdyby měly 150, tak se to dá nahnat třeba na gripech.
Pokud ti nevadí značka a 8gr navíc. pcshop.pells.cz/shop/default.asp?cls=stoitem&stiid=5013
pells vozim hliny na jiným kole ale na závodáku si chci z těch amoeba polepšit :)
:-D. Tak to jo. Já myslel že se ti jen znelíbil design :-)
Ahoj. Roox FPS-RACING – www.roox.at/…ars_2006.htm.. Ma to o 15g vic, ale to by se dalo.
blacky a nepremyslel si o XR7 AL/Carbon 560mm
jsou to teda jen 560 a jeste karbon hlinik ale nemam s tim nejmensi problem. rohy vozim podarilo se mi je i celkem slusne skrabnout sroubovakem pri paceni gripu :) a porad drzej
jo a urcite mi reknete ze jsem magor a ze riskuju ale na kole je vozim uz 4 roky bez vymeny :) no a porad v pohode. prezili uz dost padu xy zavodu zimu leto (pry rozdilna roztazlivost materialu) no a porad v pohode.
vaha 110g (vazeno na kuchynske vaze) nemuzu si stezovat a na pristi rok kupuju uz pro jistotu nove
H.
560 je málo když dáš rohy už se s tím nedá jezdit z kopce :) navíc je to samý jako mám ted a to nechci
jedny z nejměkčích riditek co sem kdy měl na kole. hrůza :-(