YT CAPRA Pro vs. Commencal CLASH race 2020

5 nepřečtených
  • Malkor

Zdravím,

vím, že je to hodně omývané téma, nicméně nikde jsem nenašel porovnání přímo těchle dvou biků.

Po pár letech jízdy na XCčku jsem si řekl, že je čas na změnu a zkusit nějaký enduro a při výběru jsem se zasekl mezi těmahle dvěma.

Kolo bych měl rád univerzální – rád si zajedu na nějakou delší vyjíždku, stejně tak se s tím zajedu podívat i do parku a rád bych se časem pustil i do nějakých větších skoků a lepších parků jako je např. Leogang/Whistler.

Mohli byste mi poradit, popřípadě vyzdvihnout nějaké + / – obou kol? Budu rád za veškeré přispěvky, nebot' jsem momentálně na mrtvém bodě s rozhodnutím.

P.S. obě kola jsou 27.5''

Díky!

0 0
    • Breakpain  

Capre, je progresivnejsi

0 0
    • Výběr z produktů
      Cannondale Habit 4 29 kolo, černé Skladem 1 kus

savings Cannondale Habit 4 29 kolo, černé

56 099 Kč savings MOC 86 699 Kč

SCOTT Spark 940 29 kolo, černé Skladem > 2 ks

Novinka -7% SCOTT Spark 940 29 kolo, černé

68 799 Kč -7% MOC 96 899 Kč

Orbea OIZ M10 29 kolo, powder black/black Skladem 1 kus

Novinka -12% Orbea OIZ M10 29 kolo, powder black/black

od 126 999 Kč -12% MOC 144 999 Kč

Přejít do shopu (Kola / Horská / Celoodpružená)
    • Malkor  

Možná bych mohl ještě dodat, že by se mi hodilo srovnání co se týče sjezdů a projíždky jako takový, když bych se jel jen tak někam prošlapat. Nebude u Capry ten 180 zdvih dost omezující na normalní projíždku? na druhou stranu commecal je zase o necelý 2 kg těžší, takže fakt vůbec nevím, po čem sáhnout

0 0
    • menex  

Moc ti asi neporadím ale mam Spindrift se 180 zdvih(tlumič Fox X2) a mám zasebou několik delších vykížděk a trailu a uplně v pohodě a to nezamykám,takže zdvihu bych se nebál. Nejsem teda žádnej raketák,jízdu si spíš uživám než že bych hnal jak kun.

0 0
    • Baba-Ji  

Pokud jdes z XC a chces davat i nejakou normalni vyjizdku a asi budes casem kolo jeste ladit i komponentove, asi bych sel spis do Capry, protoze mam pocitz, ze jeji ram je lehci. Commencal proste lehke kola nedela.

Pokud chces enduro, ktere leti i pri slapani, zkusil bych Mondraker Foxy nebo Dune. Ted jsem o vikendu zkousel Super Foxy a to kolo je fakt fantasticke. Zamykani na tlumici je tam zbytecne, ta stavba se ani pri dupani skoro nehne a zaroven zere nerovnosti slusne. A ta jejich „forward geo“ mne taky sedla

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.