Zadní adaptér 160 dopředu na 180 - shimano

15 nepřečtených
  • Ondra 575

Zdravím, je možné namontovat zadní adaptér shimano na 160 kotouč dopředu na kotouč 180??? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Prý to může škrtat. Díky

0 0
    • Hnoj  

Zadní 160mm = přední 180mm. Škrtání je nesmysl.

0 0
    • blesk888  

Prosím o radu. Chci koupit dopředu kotouč 180mm Shimano XT 6 děr. K tomu musím dokoupit adaptér 180mm. Liší se adaptéry pro Shimano a Avid? Půjde použít při jednom adaptéru kotouč 180mm XT a Avid Roundagon 185mm (při záměně celého předního kola) nebo těch 5mm už vyžaduje jiný adaptér? Brzdy mám BB7. Díky

0 0
      • Mr.Duck  

Nejspíš to bude chtít podložku, mě tam chybí asi 1,5mm se 185mm kotoučem, respektive asi míň, ale k optimálnímu záběru to chce ty 2mm pdložit, myslim že pak když tam dáš 180mm ktoouč, neměl by to bejt problém, ale chce to zkusit a podivat se.

0 0
    • BigKarel2  

jo, jo, je to tak zadní je vepředu vždy o 20mm větší…

0 0
    • Blahycz  

Obnovim. Mám avidy elixiry a chci vyměnit komplet brzdy i kotouče konkrétně z avid 185/185 na shimano 180/160mm. Podle mě koupit dopředu shimano adapter na 180 a vzadu by to mělo fachat bez adapteru nebo s adapterem pro 160 kotoouč. Jedná se o post mount, Nebo můžu upravit stávající? Díky

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.