Ahoj,
nechystate se nekdo na tenhle zajezd?
http://www.adventura.cz/…na-na-kole-2
Termin je 26. 7. 2013 – 4. 8. 2013.
Ja schanim partaka nebo partacku. Loni jsem byla s Adve v Rumunsku. Muj cil je: ani jednou se nepovozit autobusem, jezdit nejdelsi trasy a poradne si to uzit. Kdo nezmokne, neumaze se, neodre si kolena, ten tam nebyl. :) Me se loni povedlo vsechno a vsechno radne.
Nechci jet „sama“, protoze je mi prijemne mit nekoho, kdo se trochu zajima, jak na tom jsem, jestli neumiram hlady, pripadne me podpori v ukrutnem kopci, pomuze s opravou kola nebo alespon vecer sdili zazitky. Totez nabizim zpatky. Pokud bychom meli hodne rozdilnou predstavu, jak ten den projezdit na kole, tak je to taky v pohode. Nemusim se te drzet jako kliste. Jen budu rada, kdyz uz budu nekoho v autobuse znat, pripadne kdyby se nekdo obetoval a spal se mnou na pokoji. :) Protoze treba do toho Rumunska jely temer jen pary, takze nechci delat nekomu krena.
Radsi budu za slecnu, s tou bychom si mohly i mozna lepe vyhovovat cyklisticky, ale je mi jasne, ze je vice cyklistu nez cyklistek, takze: kluci, klidne se taky hlaste.
Neco o me: je mi 24, mam treka, ale na Ukrajinu si budu pujcovat horske kolo, jezdim hodne a rada. Mam rada vyzvy. :) Bezne se vyskytuji v Praze, ale momentalne na pul roku v zahranici (do konce cervna). Vic info po mailu.