Ahoj, tak se mě konečně povedlo dopsat report z letošního závodu Italy Divide 2022.
Ať to šlape! Mohy
Ahoj, tak se mě konečně povedlo dopsat report z letošního závodu Italy Divide 2022.
Ať to šlape! Mohy
Teď jsem to dočetl. Pěkně napsané, nedokážu si představit spát tak málo. Ale asi se to dá natrénovat. Každopádně super výkon. Btw co to Štěpánovo oblečení? Jak obstálo?
Natrénovat nevim. Mě to tak prostě vyhovuje a k těmhle závodům mi to sedí…jo dres super! Je fakt poznat že nad tím premejslel když to vyvíjel:)třeba ta vložka mě fakt sedla…
Nejspíš ten komplet vyzkouším na příští rok. Chtěl jsem si to koupit už letos, ale nějak nedošlo na redukci tělesné hmotnosti :-)
Skvělý počtení a ještě jednou gratulace k super výkonu!
Dík! Taky gratulace k supr výkonu na Okolo Republiky:) ( jsi to ty s kým sem se tam na startu bavil zejo?)
Ano jsem, děkuji moc. Třeba na nějakém dalším závodě. A rád příští rok budu sledovat Silk road mountain race s tvojí účastí, ať to vyjde.
Super čtení! Jinak klobouček, já bych asi po pár kilometrech hodil kolo z útesu a rozbrečel se:-)
Gratuluji k umístění, parádní výkon a čtivý report ;-)
Díky! Sloh mi nikdy nešel, ale hrozně mě bavilo číst si podobný reporty, tak sem si řek, že to taky zkusím. Žádnej jazykovej skvost to není, ale přečíst se to snad dá;)
paráda gratulace, fajn čtení :D
Pěkný čtení a výkon klobouk dolů!