Fotky z dnešní akce již jsou k dispozici. Kdo jel jistě se najde. :-)
Fotky z dnešní akce již jsou k dispozici. Kdo jel jistě se najde. :-)
Jak jsi dojel?
Myslím kolem 25 místa takže vcelku dobře plán splněn.
Zatím výsledovka není takže si na to počkáme. Jinak závod fajn počasí nic moc.
A ty jsi který? 125?
jo
Sám a bez šéfíka ? A ten 50 letej chlap na horským kole dojel před tebou?
Šéfík měl defekt, bohužel taky si vybral špatný den. Rozfikl plášt. Bohužel.
Jinak v tý Svratce to bylo strašný překopy silnice. Díry jak kráva šutry možná nebyl jediněj kdo na tom skončil.
Já jsem vcelku spokojen, a ty jsi byl nebo ne?
Nebyl. Jenom jsem se pozastavil nad tím, jak při treninku se šéfíkem dáváš průměr nad 30km/h a tady si tě podle těch fotek dává borec na horské meridě :-)
Myslím že při závodě jsem jel taky nad 30 km hodina, zcela jistě ale to uvidím až budu mít přesný čas, jak bude výsledovka. Pokud to bylo 63 km a bylo to pod 2 hodiny tak by to přes 30 být mělo. :-) Jo tak i na bajku můžeš jet průměr třeba 33 a víc ale těch lidí zas tak moc nebude :-)
Výsledky máš už nějakou dobu v galerii – 1:57:10.
Jo no vidíš. Včera jsem koukal nic tam nebylo.
jsi docela vypasenej na to, že po každé vyjížďce 1kg zhubneš:)
Tos mne neviděl když jsem měl 90 kg. Teď už to vcelku jde, ovšem nějaký 4–5 kilo dolů by to ještě sneslo.
Tos neviděl kolegu z týmu co dojel za mnou. Říkají mu Roky nebo Rambo 95 kg živé váhy :-) A na tu váhu jede slušně. Ve váze to asi není. :-)
To byl ten s tim Willierem, nebo co to bylo za kolo (podle fotky) :-D
Jezdí na Meridě, na tom závodě s č. 113
presne tak nejak jsem si te predstavoval. ;-)
ta vestička s číslem je dobrý zlo, na fotkách to vypadá úplně otřesně.
Tak ta vestička byla strašná byla snad velikost „S“
Na druhou stranu když vezmu ty jiný akce, kde se špendlila čísílka na kolo, dres a kdoví kam tak vestičku nandáš, sundáš a máš vyřešeno. A proto závod za 40 kaček, kde to dneska máš.
Trasa fajn, organizace taky, a účast slušná. Kdyby takových akcí bylo víc neváhám.
Druhý ročník za náma vestička stále aktuální :-)
V jakem jezdis tymu?
Ted jsem vas potkal na treninku za skutrem a cucel jsem, protoze jsem videl ty dresy po 1. v zivote :-D…
Jinak bylo to za Studnicemi smerem na Rychtarov :D
Dresy jsou fajn ne? Je světlá a černá varianta a mne osobně se to docela líbí.
No. Celkem jsem na to cucel, protoze jsem je tady v tech koncinach potkal po 1. :-).
Tak me, fakt prosim, zajima, co je to za tym :-D.
A mohli jsme se tenkrat potkat anebo ne? Jako jestli jsi mezi nimi taky svihal ;-)
Tak ty místa jezdím ale jestli jsem to byl já nebo někdo jiný z kolegů ti nepovím. Určitě jsme tudy jeli x krát.
No prave jsme se kdysi domlouvali, ze bychom mohli vyjet, ale tos jezdil na 2. stranu.
Ted bych ti neuvisel ani tuk – nejspis – a to, i kdyz zacinam zase po delsi dobe jezdit a „trenovat“ :(.
Tak ten nazev bys mi mohl napsat. Na B-F a celkove na netu travim dny v praci a doma se mi uz nic delat nechce :-D…
A je to rychlejsi a zadna reklama to neni, kdyz se na to primo ptam :-P.
Kníže je tajemný jak hrad v Karpatech :D
Diky.
Si prave rikam, ze zbytecne moc tajemny :-D.
Ten tym je nejaky novy, co? Anebo meni pusobiste, protoze u nas jsem je fakt nepotkaval :-)
Tuším že vznikl loni, a hlavně se postupně rozrůstá takže logicky je vidět víc a víc
Čau každý kdo jezdí se musí časem zlepšit, jen to chce čas.
Svézt se spolu můžem nemyslím že mám závodní tempo :-) Pokud by jsi měl zájem o dres je to možný. Na stránkách je odkaz na týmové dresy pokud bys něco z toho chtěl. Jen teď asi bude problém že možná nebude velikost a než se ti vyrobí bude nejspíš už po sezóně. Třeba napiš co jezdíš, délka trasy tempo, a odkud by se jelo a můžeme spolu zkusit.
No. Ja jezdil, ale kvuli skole a praci jsem tak nejak prestal – takze jsem z toho uplne vypadl a ted se do toho dostavam.
Nemas nejaky IM? ICQ/Jabber?
Stačí napsat co jezdíš, silnice nebo bajk, jak často 3–7 x týdně a jaký tempo odhad průměru, a kolik km bys dal aby to bylo pro tebe pohodové svezení. Nebyl jsi z toho druhý den na kaši. Případně odkud by se jelo. Pořád mi nějak uniká odkud jsi. Jezdíme kratší i extra dlouhé trasy. Takže by se hodilo něco tvým směrem.
Vic email, ale asi az zitra, dneska uz to nedavam :-D.
Odkud jsem mam v profilu – Vyškov :-), ale je velky plan prestehovat se do Brna v blizkem 1/2 roce :-D
snad mě kníže nesmázne: co si myslíš o akci Eonu: Trend 24? Není teď správný čas od nich utěkať pryč?
Primlouvam se za to, aby te nesmazl, ale poslu mail :-)
Když trošku zapátráš na nejmenovaném webu kam se umisťují videa, je tam záznam z kamery co měl kolega na kole z tohoto závodu. Tak snad už na ten název týmu přijdeš. :-)
Tak ještě video z úvodní části závodu :-)