Já bych s tím řetěz nemazal :-)
to je do kotoučovek :-)
nová kapalina do hydraulik ale chutná dobře
dik za info, uz jsem to zorganizoval, doufam, ze se na nas vecer dostane :)
aaaa zelené pivo jsem měla v pondělí :)
Zelene pivo vydava Starobrno jenom na Zeleny ctvrtek ;-) Takze jsi mela asi falsifikat :-)))
nebo si dala do pivka zelenou ;-) to taky jde
A tak to by zas nebylo zelene pivo, ale zlutozelene :-)
kápli mi do toho zelené barvivo. zase takové zvíře nejsem , abych si lila do piva zelenou O:-)
Jejda, a jak to šmakuje ?
chutnalo to normálně, ale vypadalo to nechutně. musela jsem zavřít oči, když jsem pila ;)
takhle jsem dostal poprvév hospodě pěstí. Bylo nás tam asi 10 a všichni jsme si dali do piva fialový barvivo. Hospodský po nás vyplách půlitry a rázem bylo fialový úplně všechno a všichni k nevoli ostatních hostů, pak už to šlo ráz na ráz :)
nepiješ magický voko?náhodou to chutná dobře ostatně jako všechny český míchaný nápoje www.bike-forum.cz/…_v_akci.html?…
popravdě zelená v pivě mě neláká. ale piju zelenou s mlíčkem :) a semaforem asi taky nepohrdnu :) jedinou výhodu českých míchaných nápojů vidím v tom, že jsou levný, kdybych měla prachy, samozřejmě, že nebudu pít takový hnusy :)
na zelenobílou sem už alergik páč 90% mejch kamarádů sou bohemáci a skoro nic jinýho nepijou ale nejhorší sou ty jejich zpívánky :)
Kamarádi Bohemáci tomu říkají Predátor. :)
Ad. zpívánky: myslíš třeba „My jsme kluci…“ nebo „Až nás bude milión…“? :)) Tím mě taky baví. Kluci to někde v jižních Čechách naučili místní hasiče, když měli ples.
Jo jo, copak aviváž… :P
Zkus Zelenou s Baileys 50:50, chutná to jako bonbony slavia, dobře se to pije.
to je pro děti… mezi správné české koktejly patří: Klapzubova jedenáctka – 11 různých panáků do pivního půllitru Prasečí polívka – od každé lahve, která v podniku je se dá jeden panák do hlubokého (polévkového) talíře. koktejl se konzumuje lžící Drátěnka – rum 50% + ocet 50%. Tento koktejl má i svůj Mount Everest – kdo vypije tři dvojdecky tohoto zázraku na ex a půl hodiny udrží šavli je opravdovým sommelierem 4.cenové skupiny :-)
Tak dratenka je husta. To bych neudrzel. Kdyby si jeste chtel zvednout level, tak doporucuju teplej rum a teplym octem :-)
Tak to je Everest bez kyslíku a ve cvičkách :-)))
olala skvělý tipy – zítra mám totiž narozeniny tak už vím co se bude pít :DD
Když sem naposled ve víc lidech slavil narozeniny tak sem vymyslel koktejl zvaný nápojový listek (netřeba se víc rozepisovat) vše do pulitru dolit jahodovym džusem a 4 brčka. Slečna co tam pinglovala nechápala co se děje Asi půlku sem sal sám, potom alpskej rum s absintem, velkej tuzemák a tma. Ráno se probudim doma od krve a celej zblytej. Prej sem platil a najednou upad na hubu a rozth si obočí.
Mmmmm, extraliga. :))
Jo, tak s tebou bych chtel nekam vyrazit na piti :-)
Jednou sme takhle zkouseli na horach vypit listek, nastesti meli malo a tak sme to dali nahoru a pak zpatky. Celej vecer otevrel kamos s tim, ze si v restauraci dal pstruha – dostal to i se sklenici bileho vina. Tu exnul, sezral pstruha i s kostma a pak sme vypili listek. Dodnes si nas tam pamatujou :-)
Já už takový věci skoro nedělám dyť mě znáš.Tohle je 4roky zpátky a od tý doby se bojim cokoliv slavit ve větším počtu lidí. Ale na camp bych moh vzít božkovskou trojkombinaci na semafor:)
Poucte mladeho a nezkuseneho jak se ten semafor pripravuje. Vypada kazdopadne hodne zajimave a chutne :-)
Je mnoho verzi semaforu. Za smrtelnou pro me povazuji mix vodky, zelene a griotky. To je upravena verze neodpovidajici pravidlum silnicniho provozu :-)
základní je griotka, vaječňák a zelená – vše v tomto poředí do sklenice ale tak aby se to smíchalo.Když si koupíš zelenou božkov tak na etiketě je podrobný návod :)
Dik, asi jdu pomalu nakupovat :-D
zacina to vypadat zajmave :-) taky vemu ty nejhorsi alkoholy+horcici-minule mela uspech :-D
slyšel sem – byla plnotučná nebo krémžská? Jednou sme kalily u Hacaperky a Jánoší z Krabcycles tam šňupal ostrý kečup
a takhle dopad první odpadlík
:)) hehe, dobrá!
mám podobnou :)
V núdzi poznáš priateľa :/
proč ten znechucenej smajl? :)
:D jako bych to už někdy zažil :D
Plnotucna byla. A hrozna. Boze to bylo.
Musím říct, že začínám mít strach :D
Ale posimte, podivej se na me. Kazdej camp to samy a vzdycky rano vstanu a jezdim :)
přesně tak se přeci nemůže nic stát
Dost dobry,pekne jsem se pobavil, diky:)
no výborna prezentace našeho Havířova :-D ale fakt luxusni video
Mě to minule dělalo už celkem problémy a celá sobota byla taková divná. A to jsem zdrhnul dřív, než došlo na hořčici.
Navíc mi už poměrně dost lidí, co se dostalo na seznam účastníků, strašilo všemožným alkoholem;-)
BTW: To zelený pivo by se na ETBikez akce celkem hodilo.
Tak to jsem si málem poprskala monitor i po tolika letech :))
hehe, panáka octa zapitýho normálním panákem si dávali Chuck s mým bráchou. jen tu šavli nějak neudrželi:-)))
Hlavne ta reakce je zajimava…:-D a ranní nasledky drtivé…
V kanade to zas vsichni chlastaj na den svatyho patrika…
Shodou okolnosti to bylo tohle pondeli, a to je to co psala Elwing :-)
Svátky jara…
Level 1.
Svátky jara
Level 2.
Svátky jara
level 2.
New ball
Sis to dones dom ve PETce?Dyk to se nelahvuje…
Mluvím teda o pivu,samozřejmě :-)
Ne e. Ve džbánu.
ta duse na susaku je bes:)
Ta duše je do Croozera. 20". A na sušáku je jen proto, že se právě vybalovalo. Normálně duše na sušáku neskladujeme ;-)
Dobré je,dobré!Zdá se mi více zelené než milnulé roky…a možná chuťově blïžší 11°. Inu,nový mladý nadějný sládek,tak se snaží,chlapec :-)
Tak jsme to museli včera taky zkusit :-) Zjistili jsme že u nás to čepovala pouze jediná hospoda. Ale dostalo se na nás.
No nevim, zad aby melo starobrno radost z tech krusovickejch pullitru:)
Mělo,Starobrno a Krušovice už patří pod pana Heinekena oboje :-)
To jsem nevedel, pak neni problem:)
foto 2
foto 3
Taky taky :-)
me je po vcerejsku blbee…
Jj, taky jsem ráno nevypadal jak veverka-čiperka…
mi to připadne jako když turci uvidí blondýnu. Já tu svoji zrzku nezradím, na to su moc velká konzerva.
vypadá to jak voda z rybníka :-)
Tak po roce zase…
A zapíjet peprmintovým bourbonem, to se rozumí samosebou
v hradci maj tohle pivo snad porad, ted v sobotu ho jeste vesele tocili.. doufam, ze nebylo rok stary :)
To tam máte nějaké pančované :-). Kdo je výrobce?
mechováci :-)))
ticho buď prďolo pražská :)
Uz se na to trepu cely tyden ;-)
No nevím nevím. Abych pak po tom neměl stejnou barvu jako to „pivo“… :-)
docela hnus, zeleného piva bych se napil jen v nouzi, jináč se jako barvivo používá výluh z kopřiv,který neovlivňuje výslednou chuť, ale mrší jenom barvu – FUJ !
Mise splněna :). V Brně u přehrady jsem si dal dva kusy a nebylo to zlé, chutnalo mi víc než klasické starobahno. Ale do Pegase nebo Dalešického má ještě hódně daleko.
Tak dneska jsem poprvé na kole pil, bo jinač bych to nevyzkoušel. A na Radka to nemá, ale dalo se to vypít…
nebylo vůbec špatný :-)
Heineken 13, dobrý byl po vyjížďce ;)
Přehrada Baška, báječné počasí, vysokooktanové palivo, aditiva přidávat netřeba. :o)
Hynas, máš na hlášku propůjčená práva od Traséra?
Nemám, jsem to risknul, když tu pejsáček nechodí. Máš u mě jedno aditivum, když mu to nepráskneš. ;o)
prej je to dobrý, co je na tom pravdy? :D
Pivo od Starobrna nebude nikdy dobrý, ale tohle se celkem dalo :)
Jak tady můžeš přežít?
Naštěstí i v Brně existují hospody, kde zjistili, že lidi vyrůstající mimo Brno a okolí si na „patriotském“ pivu moc nepošmáknou :)
Jak ? protože tu teče Plzeň anebo Stella Artois :o), takovej čestvě natočený škopek Stelly, to je lék na všechny neduhy
Stacilo by, kdyby napsal, ze mu nechutna horky pivo, chutove se to zeleny od media nebo lezaku lisi hlavne tim, ze je sladsi, do posledniho „flamu“ o pive;) taky psal, ze mu nechutna Radegast, bo je moc horkej a ma rad Kozla, uz tehdy jsem mu radil, at zkusi Regenta (ten je taky sladkej).
Myslím, že to o pivu není. Jiri je totiž zásadně vždy oponent
hlavne v tom prvnim vyznamu;)
Ale houby. Prostě se po Starobrnu vždycky ráno poseru, stejně jako 80% dalších lidí, kteří na něm nejsou odkojeni :-D. Určitě se ale shodnem na tom, že Dalešické nebo třeba pšeničný Pegas (moji 2 brněnští favorité) jsou úplně jiná liga než Starobrno. Stejně tak mi kdosi v sousedním pivním vlákně doporučil Weizenbier od Primátora a teď se bez něj z Tesca nebo Billy většinou ani nevracím :). Dal jsem ho okoštovat spolubydlům a ti ho od té doby nevezmou do huby. Shrnuto, podtrženo – mám jinak nastavené chuťové buňky než ostatní a proto možná ostatním připadám jako oponent v tom prvním významu.
Dobry? Je vidět, že jste nepili Bernarda :)
Anebo Hostan :o)
tady pozor – Hostan ve Znojmě se přestal vyrábět v polovině loňského roku, momentálně je kompletně produkován Starobrnem, prostě piješ něco jiného než si myslíš, podobná strategie je dnes celkem běžná /např. Lobkowitz z pivovaru Platan/
ja mel tohlecto
Ano,taky…zajímavý i chutný.
Zelený :O)
Taky jsem ho ulovila, ale až v pátek :)
Super archeologie :)
Zelený čtvrtek se blíží, takže otázka především pro ostraváky: Kterou z těchto náleven doporučujete?
A zase je Zelený čtvrtek a Zelené pivo za dveřmi. Jediný den, kdy je možné pozřít nějaký výrobek pivovaru Starobrno :-)))
taky se už těším :))
to zas bude v alejich zelene nablito ;-)
cyklisti a zelený čtvrtek… (krušovice.. a taky to kupodivu šlo pít:) http://www.bike-forum.cz/…ges.ajax.php?…
Takže nakonec v tom prece jen chemie je. http://brno.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
Kdesi se to tady probiralo, jestli je nebo neni.
taky jsem to četl :)
Je to mladý chemik – z principu zelené z bylinek neuděláš zkus si uvařit z bylinek čaj a takhle zelenej nikdy nebude :-)
a tady složení „Pitná voda, ječné slady, upravený chmel, chmelové produkty, likér (cukr, líh, aroma, barvivo E133)“ – nějak se jim ty bylinky schovali :-)