Dnes jsem měl Finské slané lékořicové bonbóny a myslím, že mi ochutnávka severu stačila… :D
@jecnak: hod sem pak nějakou veselou historku :o))
zařazuji hned vedle islandský shnilý žraločí ploutve na seznam ´avoid at any cost´:)
http://www.skandinavskepotraviny.cz/…ne-ryby-300g kdyby si to někdo koupil, poslal by mi lahvičku s tím nálevem? :D
ne, ještě jsem to nezkusil – nemám na to odvahu …zdá se, že je to dokonalá biologická zbran (některé aerolinky mají dokonce zákaz tuhle libůstku převážet)
Můžu potvrdit, je to strašnej smrad.. Museli jsme to zakopat do země, jak to smrdělo :-D
Že by další výzva po trinidad scorpion moruga, smrdět až do konce života a být vyhnancem na samém okraji společnosti, daleko od jemně zapáchajích bezdomovců…?
4.1.14 12:00
zapijí se kořalkou aby se zaludek rovnou vydesinfikoval po tom humusu…
už podle popisu to musí být lahoda… Ale co, samozvaní gastroodborníci a gurmáni si budu chrochtat, společnost si to žádá :)
Zvyklostně se neotvírá doma protože ten smrad nejde vyvětrat a načichne tím všechno.
zkvašení sledi ? …tohle mi vypadlo z Googlu : Tradičně se pojídá mandlovými brambůrkami, a s cibulí, k tomu ještě přikusují chléb. Zapíjí se kořalkou. Zvyklostně se konzerva neotvírá doma, ale někde venku, nejčastěji tedy na chatě či na lodi.