Dával jsem si nedávno Krakonoše na Kuksu a chutnal jako chcanky. Kdyby ho hospodskej netočil přede mnou, šel bych mu ho vylejt na hlavu, že mi dal dva dny strarýho větráka.
14.8.13 18:18
14.8.13 18:08
přesně tak.. při dnešních cenách nafty/benzínu apod. je jasný, že se velkým pivovarům granule vyplati a malým zvýší zisk na pěkný peníze.
granule negranule, to je jenom forma dalsiho zpracovaní chmele ktera mu myslim nejak neubliží ale dulezite je odkud ty granule jsou! MADE IN CHINA povětšinou! GRC!!!
&lumyr: naprd je, že z granulí už vaří skoro všichni všechno.. :((
14.8.13 17:16
Jinak (ne)souhlas s MirosPikos, dobře natočená Plzeň prostě stále chutná nejvíc jako pivo. To, že se horší kvalita z pivovaru jsou jen žvásty.
&kmfdm: Jojo v té Plzni, i ta v uvozovkách slabá jedenáctka je výborný pivo, bohužel v dnešní době je na 90% míst pivo kur*eno hospodama. Z pivovarů nic často špatnýho nejde. ;)
Při té rozmanitosti piv, jaké tu máme, je škoda zůstat závislý na jedné značce… jedno jestli Plzeň, Europivo Gambrinus a nebo Staropramen (pivo pro homosexualisty)…
kmfdm: Ale nebolí po ní alespoň hlava :) Plzeň je pro mě předraženej patok, který mě nebaví. Rád experimentuju, takže ochutnávám kdejaké pivo, hlavně poslední dobou z menších pivovarů nebo mikropivovarů. Mohu doporučit třeba Žumberk :)
Myslíš jako v té Plzni kde je to slavný plzeňský jen slabá jedenactka??:-)
&bazi.marko: a Vás to čepování na Moravě učí ve škole nebo ve školce? U nás v Plzni to mají lidi v krvi od narození =).
ta cena je podezřelá – pivo neznám
12 krakonoš je výborný pivo… a nejlepší vůbec čepuje v hospodě \„U grobiána\“ v Malých Svatoňovicích… ženský tam nesměj, kafe nevaří, na zdi má bejsbolku s nápisem \„na cikány\“, moc nemluví, ale pivo, polívku a matjesy má nejlepší… :)
maajkee: To je kumšt všech pivovarů, vyrábět pivo stabilní chutě, barvy, pěny… prostě všechno, co by pivo mělo mít.
antuch: Většina velkých pivovarů pivo \„ředí\“… něco o tom trochu vím
14.8.13 07:23
maajkee: 12tku jsem ještě v hubě neválel, 11tka mě ale nijak neurazila. Záleží zřejmě na libovosti huby toho kterého soudruha.
Jedenáctka právě dobrá moc není, dvanda to je jiný kafe, akorát holt u Krakonoše si člověk musí zvyknout, že se várka občas trochu \„nepovede\“ :)
panove, pivo se netoci, nybrz cepuje. dekuji
to musel točit nějakej wohnout…
13.8.13 22:15
škoda těch obyčejnských skel. Pivo to může být výborné. Stejně většinou záleží na tom, kdo ho jak ošetří a načepuje.
Hmm, na pivku maj 5 kaček, to teda neudělaj žádný terno. Jinak je to výborný pivo, schvaluju :)