Kdyz uz sem ostatni davaji semtam nejake to jidlo, tak take prihodim fotku z jedne male domaci grilovacky :)
(vloženo 7.7.12)
Hmm pán je gurmán :-). Luxus, jen bych tam taky napíchnul cibulku ;-). K tomu už jen pivčo a je pohoda…
Tatarak fakt nemuzu ani citit a to uz z doby, kdy jsem maso jeste jedla, to fakt ne! :) nekdy udelame vegan grilovacku spolecne, bude ti to chutnat ;)
sandra: nechci ti brát iluze, ale takovej tatarák O:-) No, nebudu vám kazit chuť, někdy bych to ráda ochutnala ;-)
Jak pise Sandra, u soji vice nez u cehokoli jineho plati, ze se musi presne zachazet s korenim a zaklad je varit ji uz v zpravne okorenene vode, tim s zni stane polotovar a pak se sni musi pracovat dale.
Problem vareni soji je ten, ze vetsina lidi ji naprosto neumi uvarit, a pak to opravdu nechutna moc dobre. Ale neni to problem soji, ale kuchare. Syrove nebo spatne uvarene maso taky malokomu chutna :)
A to se fakt dá jíst? Sója (a produkty z ní)je pro moje chuťovy pohárky, největší kekel z pekel. Snad jediný co se ji vyrovná, je „vajíčková“ pomazánka, která bývala na intru jako „chutná“ svačinka :D.
Tož paráda!
Na spizu je cibule, paprika, porek, brambory, zampiony, seitan, sojove platky, sojovy parek
Peslezedirou: nechci ti brat iluze, ale tyto spizy jsou ciste veganske, kousek masa bys na nich nenasel ;) spiz ala co veganska domacnost vydala :)
Jídlo má vypadat. Takto ledabyle naházené suroviny na špízu fůj no Polreich by tě ukamenoval ten párek se dal propíchnou i jinak
:-))) Fakt by ti to šmakovalo, kdo jednou zkusí, nechce jinak :-)
Párek taky pryč a i to maso, nahradil bych to cuketou, tofu, paprikou, cibulí, dá se tam dát se i sjové maso atd.
7.7.12 12:20