52% jontový nápoj

Přidat foto

Letos se jontový nápoj jablečné příchutě obzvláště povedl a nateklo ho 79 litříků. (pár telefoních fotek z výroby nápoje http://pisarak.rajce.idnes.cz/paleni_jablek/) – na fotce je mistr palič, ne já :-).

(vloženo 23.2.12)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
fitka
fitka

24.2.12 15:10

nááááádhera ,krááááása

Reagovat
minikin
minikin

24.2.12 07:47

Super jontak! Hmm… ale co na druhu polovicu sezony?

Reagovat
Dav...1
Dav...1

24.2.12 06:56

To je lepsi jak jontak :-)

Reagovat
mpdu
mpdu

23.2.12 23:53

Počitám, že spotřebka je řádně zaplacena … :-))))

Reagovat
Radez
Radez

23.2.12 22:13

Haryk : No, ale musíš mně to připomenout někdy v průběhu roku (případně bych vzorky mohl měnit nebo koštovat v Praze :-) ). Jo a neříkám, že on to ojebává, jen říkám, že to je možný rozebrat.

Reagovat
Haryk
Haryk

23.2.12 21:54

Kua, Radez, řekne celníkům při zúčtování, ti shodí plomby, vyčistí, to ojebávání bych neriskoval – to Ti řikám jako staré celnik…v květnu se Ti ozvu a v Klatovech se spojíme. Tak nepařit a najíždět, ať nejsme za lůzry

Reagovat
Radez
Radez

23.2.12 21:44

Jo a výměně vzorků nebo koštu se nebráním (naopak vítám), ale závoďák nejsu…

Reagovat
Radez
Radez

23.2.12 21:41

mi stejně nic nedokáže říct – ani kdy to je vykvašený(páč to třeba může mít 3% a už to nikdy nedokvasí), to dokážu poznat několika jinejma způsobama. 3. – nebude to rozebírat v sezóně, když od rána pálí (myslím, že ty blomby jdou ojebat :-))

Reagovat
Haryk
Haryk

23.2.12 21:40

@Radez: Dobrý, je vidět, co děláš. já mám sice trochu jinej postup, ale beru to. Bylo by to na dlouhý vyprávění. Kdybys jel na Krála, tak bysme mohli trochu vochutnat, což?t

Reagovat
Radez
Radez

23.2.12 21:36

Haryk: 2 – nevím přesně na co se ptáš, maximální cukernatos je dosažená tím, že to ovoce sbíráš co nejpozdějc, nejlíp po mrazících, když už má málo vody v sobě. Pokud myslíš přidávání cukru do kvasu, tak to neexistuje. Cukroměr nepoužívám, páč …

Reagovat
Radez
Radez

23.2.12 21:33

Haryk: 1 – pro maximální výtěžnost do sudu vubec nelezu, aby tam nešel vzduch – unikající CO2 si to zamích sám. Když tam může vzduch, tak tam navrchu vznikne ta humusácká plíseň a nekvasí to tak pěkně a hlavně po vykvašení nehrozí, že to zoctovatí.

Reagovat
goofy
goofy

23.2.12 21:29

Radez: visnovicu sme taky delali, dokud sme nemuseli visen riznout. Ted mame dve mlade, tak toho moc neni. To by bylo tak na jednu pulku :-D Jo sbirani tresni je strasna pakarna, ale chutna to pak vyborne :o)

Reagovat
lukas aka mitro

23.2.12 21:28

Obsah tohoto příspěvku je blokován.
Reagovat
Radez
Radez

23.2.12 21:21

Haryk: Myslíš na dvě domácnosti? No jasně. Přece nebudu platit celníkům flastra. Stačilo, že sem zaplatil nehoráznou palbu Kraďouskovi na dani za to.

Reagovat
Haryk
Haryk

23.2.12 21:16

Jestě otázka: . – 1. kvas mícháš, nebo necháš byt? 2. Na kolik řešíš cukernatost při zakládání kvasu? 3. *****, řekni mu, ať řekne celníkům, ať mu odplombujou epruvetu – má ju těžce zasranou…

Reagovat
Haryk
Haryk

23.2.12 21:07

No podle fotky to máš pěkný… se švárem sem vypálil slivovicu – naša stará švestka se zbláznila…dófám, žes to rozepsal, voe.

Reagovat
StuntJ
StuntJ

23.2.12 21:03

Hmmm mmm tak takovou medicínu jooo :o)

Reagovat
Radez
Radez

23.2.12 20:53

goofy: Bratranec dělá višňovicu, ale já sbírání třešní a višní považuju za strašnou pakárnu :-). Lidi, co dělaj třešňový a višňový kvasy docela obdivuju. Naštěstí u nas taky moc nejsou a kdyžtak to rozkradou špačci.

Reagovat
lukas aka mitro

23.2.12 20:48

Obsah tohoto příspěvku je blokován.
Reagovat
goofy
goofy

23.2.12 20:38

Parada! Letos jsme jablek moc nedelali, zato bylo dost tresni, hrusek, a hlavne svestek :o) Bohuzel 79 litriku toho nebylo a zasoby se nejak zacinaji tencit

Reagovat
l-e-t-o
l-e-t-o

23.2.12 20:28

hmm. hned bych okoštoval

Reagovat
capis
capis

23.2.12 20:25

No tak to je nádhera.

Reagovat
Radez
Radez

23.2.12 20:23

Mig_all: U nas švestky nebyly vůbec žádný. Jednak jich kůli nadmořské výšce moc u nas neroste, ale i tak těch pár co bylo zelenejch opadalo a nedozrálo.

Reagovat
Frostty
Frostty

23.2.12 20:12

Velká paráda.

Reagovat
Richi
Richi

23.2.12 20:11

MTB je kontakt s přírodou a proto to mám rád. :-)

Reagovat
plevka
plevka

23.2.12 20:09

dobrotky :)

Reagovat
zdenyk
zdenyk

23.2.12 20:08

Palec nahoru!

Reagovat
Mig_all
Mig_all

23.2.12 20:06

letos káply solidně i švestky

Reagovat

Další galerie z kategorie

bmx20 22
zbyslavjak 31
kamator 3
zbyslavjak 21
Sulka 19
bmx20 7