Poradna pizza bez sracek

Přidat foto

Je to docela kumst a detaily hraji velkou roli!

(vloženo 24.10.11)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Ossis
Ossis

27.10.11 21:39

Pomalu už mi začíná naskakovat, když slyším někoho jak mluví o kvalitních (originálních, …) surovinách, náhražkách. Asi podobně jako davy znalců vín, hudby (slyšící takřka neslyšitelné)…

Reagovat
Kubiczech
Kubiczech

27.10.11 18:21

Polka: Zkus třeba nějaký druh z milánských salámů. I když možná je ho na pizzu škoda.

Reagovat
sagista
sagista

26.10.11 10:40

treba tenhle nevypada spatne: http://www.zabijacky.cz/…suchy-salam/

Reagovat
RomanH
RomanH

26.10.11 10:28

Mas to pekne a verim, ze i dobre.

Reagovat
Polka
Polka

26.10.11 08:53

sagista: napis nam ty chytroline jakej salam pouzit na pizzu salami ;-)

Reagovat
sagista
sagista

26.10.11 00:33

checht prej bez sracek a tam ten salam:]] si pobavil, jinac za me pica: parmezan, prsut, rajcata, milimetrovy testo:] nazdaj

Reagovat
lidumil
lidumil

25.10.11 18:39

fuzzy: nevěř tomu, jsou docela dobrý, musíš ale jen loupaný v konzervě a ne všelijakej protlak.

Reagovat
Fuzzy666
Fuzzy666

25.10.11 17:25

majke : cokoliv je lepší než ty voskový :), ale nevím jestli ty konzervovaný nebudou to samy s dochucovadlama

Reagovat
maajkee
maajkee

25.10.11 13:04

fuzzy: tak pořád konzervovaný rajčata od Valfruty jsou dobrý, lepší než ty kupovaný bez chuti.

Reagovat
Polka
Polka

25.10.11 13:03

Ja si delam „majdu“ vzdycky dopredu v lete a hazu to do mrazaku. Porad je to pak lepsi jak ty hnusny rajcata.

Reagovat
Fuzzy666
Fuzzy666

25.10.11 13:00

Jo pokapat olivovym olejem, to dělám, ale je to něco jiného, než tuk z goudy. Marinara je skvělá no, teď už zas bohužel bude to období voskových rajčat z dovozu, místo dobrých ze zahrady

Reagovat
Polka
Polka

25.10.11 12:41

Gouda bude pres 40% :) Zkusim se v makru podivat po te mozzarelle na peceni. Smetanovej zaklad ja prave nemusim. Jinak si pak jeste libuju v kapse se slaninou, spenatem a syrem, ale to jen objednavam.

Reagovat
Jenda
Jenda

25.10.11 11:58

Jo ale co fakt na pizze muzu je salsicia :-)

Reagovat
Jenda
Jenda

25.10.11 11:58

Po 2 letech v It se propracovavam k tomu ze nejlepsi je dobre udelana Marinara :-) Tukem ze salamu se nezabyvej – casto se jeste pizza poleva olejem (cesnekovy, palivy paprikovy, orechovy …)

Reagovat
Jenda
Jenda

25.10.11 11:55

no tohle uz vypada jako pizza :-) Mozzarellu na to davaj specialni na peceni – je levnejsi a pouzivaj ji i na lasagne. Kazdopadne zaklad je stejne dobry testo a hlavne rajcatovy patlani. Po 2 letech v It se propracovavam k tomu ze nejlepsi je dobre u

Reagovat
Fuzzy666
Fuzzy666

25.10.11 11:16

To je fakt no, jedině použít nějaký hodně kvalitní, kde bude jen minimum tuku. Ale těch pár koleček salámu to podle mě až tak nedělá, spíš ten gouda ne? :) Jinak zkoušel si pizzu se smetanovým základem? Je to teda hrozně sytý, ale vůbec to není špatn

Reagovat
Polka
Polka

25.10.11 10:40

Fuzzy666: tak je to tucnejsi, ale ja teda salamovou nikdy nevidel vylozene bez tuku, kterej salam vzdycky pusti. Zaroven nevim, jak by presne spravne mela byt resp. jaky salam pouzit.

Reagovat
Polka
Polka

25.10.11 10:38

riot182cz: tak dava se mozzarella di bufalla, ale jestli je naka lepsi nebo jeste jina k dispozici nevim.

Reagovat
Fuzzy666
Fuzzy666

25.10.11 10:33

tloušťka dobrá, ale díky tomu goudovi a paprikáši to trochu plave v tuku ne? :) Jinak taky dělám už léta pizzu, začátky hrozné, teď jsem na tom asi stejně

Reagovat
Polka
Polka

25.10.11 10:20

Tak peceny koleno jsem nekdy driv uz taky uverejnoval. Pizza je takovej konicek :)

Reagovat
Janes
Janes

25.10.11 08:39

Jasně, jedině se šípkovou :-)

Reagovat
vlasto
vlasto

25.10.11 08:28

rizek je rizek, nebo treba svickovou, nebo kureci paprikas, tohle testo posypane syrem neni mym hitem.

Reagovat
mastihuba
mastihuba

25.10.11 07:08

todle má alespoň štábní kulturu a nějak to vypadá, ale dybys sem dal jehněčí pečínku, králíka na smetaně, nebo srnčí guláš, tak jsem schopnej to ocenit. :D

Reagovat
LaFu
LaFu

25.10.11 06:03

Hlavně to chce pěknou pec na dřevo, a ta brzy bude :-))

Reagovat
Polka
Polka

24.10.11 23:23

warrior: na blbou otazku blba odpoved ;-)

Reagovat
weekend warrior
weekend warrior

24.10.11 23:14

co je dobrá pizzerka? origo tamni, ve starem italskem mestecku s vyhledem na olivovy háj?

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

24.10.11 22:54

No jen to sem cpěte, pak ček nemá nosit Milana.

Reagovat
Polka
Polka

24.10.11 22:44

Tak, pizzu jako v dobre pizzerce, zejmena chutove, tady neudela asi nikdo :)

Reagovat
Polka
Polka

24.10.11 22:41

Mnozstvi salamu je kvuli sve vyraznosti zcela dostacujici.

Reagovat
pepino
pepino

24.10.11 22:34

Měsíc na misi v Somálsku na vás:)

Reagovat
les
les

24.10.11 22:27

Tady je zas chytrolínů :-DD

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

24.10.11 22:24

Chlapi říkejte tomu jak chcete, třeba sýrovo-salámový koláč s olivama… ale hlavně ne Pizza :)

Reagovat
jIrI___
jIrI___

24.10.11 22:24

salámem to máš ošizené jako pizzerky :)

Reagovat
maajkee
maajkee

24.10.11 22:22

Polka: počkej, ještě tento týden udělám další, taky to vyfotím víc z blízka a musím tě trumfnout! :D

Reagovat
Polka
Polka

24.10.11 22:07

Pravou domaci bych to nenazval :) Takova upravena holt je, nemam nikdy potrebny suroviny.Pizzu delam doma uz snad 15let, tak sem to casem vytunil. Kdyz si vpomenu na zacatky, nechapu jak sem to mohl zrat. Olivy miluju, tak je davam i k salamove.

Reagovat
riot182cz
riot182cz

24.10.11 22:05

Lepší než výtvory předtím, ale pořád samá voda :) A s tou mozarellou… Jak by řekl Jirka Babica: Ta v tý vodě, ta se tam nedává (ona je kupodivu ještě jiná mozarella)

Reagovat
maajkee
maajkee

24.10.11 22:01

ježiš, olivy na pizzu a paprikáš, no myslím, že je to zase pravá domácí česká pizza :) Jinak já na pizzu kečup ani eidam taky rozhodně necpu :)

Reagovat
ZuzicK
ZuzicK

24.10.11 22:01

kurňa, na tuhle bych slinu měla :-)

Reagovat
Frostty
Frostty

24.10.11 21:59

líbí :o)

Reagovat
Polka
Polka

24.10.11 21:57

Olivy kupodivu k italii a pizze patri voe ;-)

Reagovat
Polka
Polka

24.10.11 21:56

Zaklad je dobry sugo z cerstvych vonavych rajcat a zadnej eidam. Ja davam goudu, protoze mozzarella neni tak vyrazna. Salam jedine vyraznejsi paprikas, zadnou vysocinu. Doma bohuzel nikdo pec s 800° nema, tak aspon poradne predtavit na 250.

Reagovat
Thenter

24.10.11 21:56

Obsah tohoto příspěvku je blokován.
Reagovat

Další galerie z kategorie

bmx20 16
zbyslavjak 30
kamator 3
zbyslavjak 21
Sulka 19
bmx20 7