29.9.11 19:02
Tak tohle fakt nechápu. Proč se zbytečně mučit? Ještě k tomu při jídle?
Mimochodem, nedají se u nás sehnat celé plody naga jolokia? U nás se mi podařilo najít pouze Habanera..
29.9.11 11:05
Taky už je skoro mám. Zasadil jsem 4 rostlinky a dohromady mám 9 papriček. Můžu doporučit jsou parádní
zdeno1: bohužel tyto pěstované svépomocí doma budou mit hodnotu SHU podstatně nižší, ale ještě jsem neviděl někoho, komu by ty „jemější“ nestačili :-D. Taky mám doma mletou a testoval jsem čerstvou, krásně se po nich brečí
vice na http://www.chilliweb.cz/
Mr.Infernal -ve vate nechat vyklicit,pak do kalisku do horcice,pak predat kamosovy se sklenikem a cekat.....
nechceš se rozepsat jak jsi to pěstoval? mám doma semínka a taky bych to rozjel
do koření dělám a je fakt,že mi stačí po ránu rozsypat obyč.chilli…toto je ale zabiják
WD 40 -mletou mam,presypal sem ji do slanky a pokrm si krasne posypu,odpada nechtenej poprasek nagy na ruce po rozbaleni pytliku v kterym sem ji poridil…
deekay-jj,to bude ona…nobelowski-vyklicil sem ji doma,pak ke kamosovy do skleniku,ale jukni na paliveomacky.cz a tam ji maj mletou,drcenou,ale i v tekuty podobe-melindas naga jolokia.....tu mam nejradsi,tve tabasco je proti ni limonada
Hezký:-) kupuju mletou a je to síla.. třeba když si někdo chce dát do jídla a nedbá mýho doporučení, že opravdu stačí na guláš špičička nože :-)
28.9.11 20:39
To je ta, jak ze zacatku nepali moc, ale postupne se to burtalne rozjede?
od ledna,piplani od seminka.skutecne si zaslouzi cejch nejpalivejsi papricky na svete!