..horké maliny zs vanilkovou zmrzlinou a mandlovým toulles…
(vloženo 3.5.10)
tohle už začíná smrdět tzv. zážitkovou gastronomií – obrovskej talíř a uprostřed cmrndnutá kapka čehosi šíleně drahýho :-/
To jste se asi zbláznili s tím jídlem. Týden před výplatou, já mám k obědu chleba s máslem a vy sem dáváte takový mňamky :)
ty si můj člověk! ty kachny byly dobrý ale mýmu zmlsanýmu jazýčku víc vyhovuje tohle…samo to carpaccio je nejvíc!
…záleží na chuti, ale asi bych dal jen na přízdobu. Já osobně mám moc rád poctivé tiramisu nebo poctivý valašský frgál. Gastronomie je byznys a hraje si s chutí každého z nás…
3.5.10 22:03
Já jsem na sladké dost a ty takhle… (: Jen na můj vkus trochu přezdobené, v jednoduchosti je síla.
viděl bych to na založení nové sekce „jídlo“ :D
…ano. Teď už je pro mě gastronomie jen obrovský koníček, ale občas za mnou někdo chodí na radu a na nějaké materiálové kalkulace…