carppaccio s rucolou a parmazánem, občas to dělám a všichni mlaskají…
(vloženo 3.5.10)
vyměn rucolu za čerstvej baby špenát, k tomu pár kaparek a máš to tak jak si to dělám sobě. :-)
jo, tak tohle je mňamka:-)
..ano. Vzduchotěsně zabalíš do fólie a dás zmrazit. Oliváč a citronovou šťávu smícháš a dochutíš pepřem a solí. Podáváš na lístcích rokety a sypeš čerstvým, jemně sekaným koprem a najemno nastrouhaným křenem…samozřejmě, že dle Tvojí chuti…
hampik: Mám nářezák, tak to není problém, Parmezán vím jak se krájí :-) A z lososa taky do folie a mrazáku?
…ano, je to pravá svíčková, bylinky, čerstvě umletý pepř sůl. Důležitá je čerstvost masa. Dobrý je to i z lososa…mňam…
…dáš to do folie a na chvíli do mražáku. Když je to dostatečně ztuhlé vyndáš a ostrým nožem nakrájíš. Co se týče sýra, tak ten škrabkou na brambory..
To je moc velká dobrota. Krájíš si to sám? A jak? Jen tý rukoly mám radší víc :-) Je to svíčková? Asi marinovaná vzhledem k barvě okraje, ne?
salaty moc nemusim ale tohle bych snedl rád :-D