...tak tedy něco víc cyklistického....

Přidat foto

carppaccio s rucolou a parmazánem, občas to dělám a všichni mlaskají…

(vloženo 3.5.10)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
hanz
hanz

6.5.10 22:38

vyměn rucolu za čerstvej baby špenát, k tomu pár kaparek a máš to tak jak si to dělám sobě. :-)

Reagovat
black.horse
black.horse

4.5.10 08:38

jo, tak tohle je mňamka:-)

Reagovat
hampik
hampik

4.5.10 07:49

..ano. Vzduchotěsně zabalíš do fólie a dás zmrazit. Oliváč a citronovou šťávu smícháš a dochutíš pepřem a solí. Podáváš na lístcích rokety a sypeš čerstvým, jemně sekaným koprem a najemno nastrouhaným křenem…samozřejmě, že dle Tvojí chuti…

Reagovat
lidumil
lidumil

3.5.10 22:24

hampik: Mám nářezák, tak to není problém, Parmezán vím jak se krájí :-) A z lososa taky do folie a mrazáku?

Reagovat
hampik
hampik

3.5.10 19:21

…ano, je to pravá svíčková, bylinky, čerstvě umletý pepř sůl. Důležitá je čerstvost masa. Dobrý je to i z lososa…mňam…

Reagovat
petrun
petrun

3.5.10 19:16

Chutné ale málo … :-)))

Reagovat
hampik
hampik

3.5.10 19:05

…dáš to do folie a na chvíli do mražáku. Když je to dostatečně ztuhlé vyndáš a ostrým nožem nakrájíš. Co se týče sýra, tak ten škrabkou na brambory..

Reagovat
lidumil
lidumil

3.5.10 19:01

To je moc velká dobrota. Krájíš si to sám? A jak? Jen tý rukoly mám radší víc :-) Je to svíčková? Asi marinovaná vzhledem k barvě okraje, ne?

Reagovat
Bezpřezdívky
Bezpřezdívky

3.5.10 19:01

salaty moc nemusim ale tohle bych snedl rád :-D

Reagovat
Twisp
Twisp

3.5.10 19:01

to vypadá moc dobře !

Reagovat
smith22
smith22

3.5.10 18:53

tož to by mě asi moc neoslovilo :-)))

Reagovat

Další galerie z kategorie

zbyslavjak 24
kamator 3
zbyslavjak 21
Sulka 19
bmx20 7
bmx20 6