Strakáč: to už vypadá líp, než ta hora špeku.
to nejsou bludy.. postě to dá do komína tak 10 metrů od kamen v kterých topí a vlastně je to jakoby jen očouzený… a když se z toho hotovýho kusu masa udělá plátek třeba silnější než 2mm tak je to taková žvejkačka co se nedá moc dobře rozkousat.. ale tenký plátky cca 1mm jsou výborný… prostě ve studeným kouři.. :)
jsem to byl teď i vyfotit pro představu.. :) jestli t odokážete ochutnat z fotky, tak paráda.. :D
Strakááč to bych chtěl vidět ten studený kouř. Jedna paní povídala. Běžně lidi šíří bludy.
Umím, neboj. Maso musí do dalšího dne chládnout.
Pak se koště a jezdí na kole
Všechny borce co jezdí na kole pro radost zdravím! Ty, co tady pomalu každého za špatnou barvu kola buzerují zdravím taky. Další díl plánuju…
To je dobrý tak na pořádný bolesti břicha.
Jo, všechno jsou to velké speciality. Doporučuji nakrájet na plátky,nalét modrý portugal a těšit se na zítřejší vyjížďku
strejda dělává uzenou krkovici na studeným kouři.. je to něco jako sirový, sušený uzený… nevím jak to popsat… a to je měkký.. a lu xu sní !! fakt to nemá chybu.. a děda dělává tuhle klasiku (bok) jako máš ty a taky supr :D
9.3.18 12:50