Upgrade pro rok 2020.Časy se mění a z Kleti se stala nechutná masovka-dřív si to člověk aspoň v 9h,při otvíračce,ještě vychutnal,ale teď už je i před 9. kopec plnej „kleťáků“.Kouzlo místa je pryč…takže vrcholkemuž jen projíždím.
…souhlasim s Hovadem…i stačí vzít kolo…a 200 gramové balení z pražírny Tomáš Hospodařský se do kapsy u dresu vejde…stojí zo za to ;)
…nic proti kafi na Kleti (zákusek jsem tam nikdy neměl)…ale nestojí za tu frontu…
…jaké mají Bruleé?…davaj do nej vanilku nebo jen vanilkové aróma?
já se na Kleti zatím propracoval jen k Žumberku a domácí limonádě :)
lutte3, souhlasim ale v Budějkách na kafe snad už jen k Tomášovi Hospodářskýmu do Carrery :-)
Za mě tam maj lepší občerstvení jak 90% Budějovických kaváren. Za mě rozhodně palec nahoru a to tam jedu jednou za rok :)
a proto jezdím na Javorník, protože ta masovka, co z Kleti stala, tak na to už nějak nemám náladu..
holt nejsem rodilej a když sem se do ČB naplavil, tak dřív, než sem se stihl zabouchnout do Kleti, tak sem si zamiloval Javorník, kde kousek pod rozhlednou už nepotkám ani mrtváčka a celej ten bikovej polygon mám jenom pro sebe..
jIrI___: Ne každýmu smrdí helma a rukavice jako tobě :)
Jinak klasicky zmíním tento odkaz http://www.kokotinakleti.cz/ Na Kleti jsem nebyl jistě 3 roky :)
Káva je-lepší průměr.Dezerty jsou asi jen o víkendu.Já jezdim na 9h na snídani-tak dost nechápu pravidelný “Kleťáky” že dávaj hned ráno “šmitec” a zapíjej Žumberk 13kou.To by mě sejmulo…leda jako vyprošt´ovák po kalbě