Mam problém ohľadom vidly. Vobec mi netlmila tak som do nej dolial viac oleja… a teraz to ani nepruzi ani netlmi… co s tym mam robit pomooooc neviete mi niekto poradit?? xcem jazdiiit :)
Mam problém ohľadom vidly. Vobec mi netlmila tak som do nej dolial viac oleja… a teraz to ani nepruzi ani netlmi… co s tym mam robit pomooooc neviete mi niekto poradit?? xcem jazdiiit :)
nemas ji kupovat u vietnamcu,te normalne podvedli,zadna XL neexistuje.a ve skole te taky podvedli,protoze zadny slovo xcem taky neexistuje. ps:dal si tam moc oleja:-)
ale samozrejme ze existuje a mam pocit, ze to byla dokonce dvoukorunka… malo pamatujes :-)))
to rozhodne,nejsem tak stary:-)
no konecne naxadzam poxopenie :) jojo je to dvojkorunka… mozes mi dac poradit aleb dac?
V ruštině (azbuce) a ve slovenštině (latince) je X pokaždé něco jiného. Nebo je to jazyková příprava na integraci s bývalými východními bratry?
no ta vidla rozhodne u vietnamcov kupovana nebola… akurat som na nej dvihol zdvih a musel som ju dofukat a pak mi dost odskakovala tak som skusil pridat olej a postupne som odoberal a vazne ho tam vela nebolo… tak neviem…
Skus tam dat stejne oleje, ale hustejsi. Mas hydracoil? Nemas tam nejaky bordel, ze to nechodi???
Jak si zvedl zdvih??? Dost by me to zajimalo, protoze ji mam taky, ale budu ji menit za Manitou Stance Kingpin?
Panove vidlice RockShox Judy XL opravdu existuje (nebo existovala?). Jak jsem jiz napsal tak ji mam taky a myslim, ze chodi lepe nez vetsina dnesnich vidlic. Bohuzel nema tu pevnost a zdvih, ktery potrebuji.
Máme rádi zvířata!