Protože mi někdy připadá že tu jsou jen samí pepani…
Protože mi někdy připadá že tu jsou jen samí pepani…
Hodonín
aha… ale to je kapku víc na jihu ne? :)
no fakt jenom kapku :-)
Z Kobeřic to je asi 15km od Opavy.
Jo taky Opava
Jasné ja taky
Bolatice, 15 km od Opavy,ale pres Opavu jezdim casto.Muzem se nekdy domluvit a vyjet.
Já tedy přesněji – Komárov, 5 km od Opavy. S tou domluvou souhlasím, ale zřejmě až v nové sezóně.
Jo,nechame to na novou sezonu, ted to pocasi neni sto pro. Spis vytahnu bezky nez kolo. Nebo sjezdky,ale to znamena vypadnout odsud,takze az po novem roce.
Já teda nejsem přímo z Opavy (z Jakbčovic), ale jel bych hned,hned,hned! Jakmile bude nová sezóna, tak se někdo ozvěte. Ale chce to vymysled nějakou pohodovou trasu…
Neboj trasa vymyslena, pojedem do Klimkovic,samo,ze hlavne lesem a sjedem si sjezdovku Skalka, je tam nova hospudka.
paráda… do hospůdky:) A kolik to dělá kilásků?
No kdyz jedu z domu, tak se to myslim vejde tam a zpatky do 70 km,ale nez si dame zcuka tak si myslim,ze 90 neprekrocime,100 100pro ne:) Doufam,ze nejezdis prumerem 35 km/h. Ja tam v te hospudce nebyl,takze nevim jak vypada sedel sem venku ale je supr sjet tu sjezdovku.
joj mamo! A jaká je cesta z Opavy do Klimkovic? Je to samý kopec? Protože já jsem docela suchar, tak abych vám pak stačil… Já cestu z domu do Opavy nepočítám, protože tam mám asi 250m převýšení a celou cestu se vezu:) takže těch 20km sjedu za 15 minut:)
Jsi mlady to zvladnes,cesta je supr muzes se kochat okolim.Po pravde par kopecku tam je:)
já jenom jestli to není jeden zabiják na druhý 30 kilometrů prudkého stoupání:)))
Tady taky Opava, konkrétně SKIBIKE. Do těch Klimkovic bych se taky rád podíval-na tu stranu to moc neznám. Jinak je to dost dobré třeba na Cvilín. Ale teda spíš v létě. Zpátky přes Polsko to dělá taky kolem 70km.
Taky přesněji Komárov u Opavy 5 km od Opavy, Schumiho znám dost dobře
Já jsem z Hradce nad Moravicí tj. 7km od Opavy – sejit se můžem kdykoli…
TAm sou taky dobre cesty zejmena kdyz jedes na Podhradi podel reky, udolim moravice
Musím souhlasit , hlavně je to tam super na jaře .
Jo mas pravdu,uz aby bylo jaro nebo at napadne snih a jde vyrazit na bezky.
ty jsi z Hradce? Ja jsem z Jakub!
Jo, kde nejčastěji jezdiš – jakeho máš bika – možná že tě znám odvidění.
to asi ne… Zrovna v sobotu si jedu pro své první MTB… dosud jsem jezdil na silničce, ale nedá se říct že bych byl úplný začátečník… Onehdy jsem na Hradci viděl nějaké dva týpky…docela slušně malé kola:) a vůbec hezký pohled (na ty kola ne na ty synky:) Ale od vidění možná znáš mojeho bráchu – on tam hodně jezdí… má červeného Kellys Magnus DSC a o prázdninách mu málem shořely kotouče, když sjížděl kalvárii:)))
:)lol
Ja mam RB, Sid, SLR a 2 metry
když už jsem narazil na tolik lidí kteří bydlí kousek ode mě… Nechodí tady někdo rovnou na Hotelovku?
Ja sem taky kousem od Opavy asi 15 km
to kolo od někud znám…
Je to super že jsme si tu vytvořily také malé prajské BIKE-FORUM a pokecáme z lidma co možu potkat na biku třeba v lese.
LANCE odkud z Bolatic já jsem z Kobeřic to asi výš kde je jezdíš taky do těch našich lesů třeba Pinkadelko atd. jsou tam super cesty na pořádný FREE RIDE můžem se někdy sejit někde v lese a troch to tam pojezdit já totíž většinou jezdím sám nebo z bráchou.
to je v poho no… doufamm, že vas už začnu taky potkávat… Musíme si dát nějaký pozdrav, aby jsme se mezi sebou případně poznali… co vy na to?
Jasne,ze vim,kde lezi Koberice, vzdyt tam jezdim,byl sem tam i prezuvat gumy,samo, ze na auto,na kole to snad zvladnu sam:).Par lidi tam znam,ale zadneho bikera. Pinkadelko znam, tam jezdim taky odtamtud je super okruh pres Chuchelnou ,Zavadu (znas ten „Hradek“?) Tras tam je dost. Domluvit se muzem,to je samozrejme.Jezdis na bezkach?
Taky jsem přímo z Opavy.
Doufam ze se na jare domluvime a vyrazime,jaro tu bude co by dup,silene to leti.
Určitě se domluvíme. Já se ještě snažím nějaké kilometry polykat teď. To víš, nový bike je celkem slušný motivační prostředek :).
Takže hurá na jaře
To mas pravdu,to je ten nejmotivactejsi prostredek,malem sem do toho spadnul taky:) Ale km sem letos dopolykal,cekam na snih a tradaaa na bezky.