Co říkáte novým čtyřčepům od kellys 2005 viz the.mtbiker.sk/index.php?modul=clanky&id=1100127437? Wandal se mi zdá slušný až na tu barvu.
Co říkáte novým čtyřčepům od kellys 2005 viz the.mtbiker.sk/index.php?modul=clanky&id=1100127437? Wandal se mi zdá slušný až na tu barvu.
neni to tak spatny a dokonce ani ten design neni tak strasnej.ale ta vaha.fuj!mit obyc fula a jeste takhle tezkyho.no asi bych prestal jezdit.
no az na to ze to neni 4 cep tak celkem prumer, to uz se mi skoro vic libi ten arthur.
hmm…příště musim číst líp a rychlejc :-)))
Až na to že to není čtyřčep, ale přepákovanej jednočep, popř. jak někteří tvrdí čtyřramený závěs. Dráha zadního kola jde po kružnici=jednočep.
Nojo na staré kolena už nechytám nové výrazivo .To favority neměly!
Jo to mas pravdu.Koukal jsem na to a zda se mi,ze ram je to totez co kamosova Kona, myslim Kikapu, akorat ta je model 02. Sice funguje,pruzi, ale jinak nic moc,tako konstrukce me neoslovila.Nevim vsak kolik to bude stat, pri dobre cene ,by to mohl byt pro spoustu lidi dobrej kauf.
Myslim, ze mnohem lepsi pokud jde o kategorii XC zdvihu 8–10 cm je letosni adrenaline 2000, ktery se ve vyprodeji da koupit tesne nad 20000 (za cely kolo). Je to ctyrcep (aspon douuuufaaam) a ten ram uziva treba Ravo na XC Marathon. Je treba hodne podobny Giantu NRS. A i v designu se samozrejme plne „vyrovna“ tem Kellysum :)
Tedy Rock Machine Adrenaline 2000