potřebuju radu jak davat po vyjiždce novou přehazovačku XT u stare je to nejmenši placka ve předu a nejmenší v zadu a jak teda u tote diky
potřebuju radu jak davat po vyjiždce novou přehazovačku XT u stare je to nejmenši placka ve předu a nejmenší v zadu a jak teda u tote diky
Sundej řetěz, a zjistíš, kam se sama přikrčí. Jde o to, aby Ty pružiny nebyli zbytečně natažený, ale to zjistíš i bez sundání řetězu:)
Taky se tady řešilo a je to i můj názor, že během standartní životnosti přehazky, to je kolem 4 let, se ta pružina nemá šanci vytahat. Pokud teda neni namotaná z vazacího drátu :)
a když se vytahá tak by se měla dát vyměnit zcela bez problémů.
hele ja to davam tak jak pak vyjizdim z baraku,coz je do kopce,takze to v klidu davam na prostredni vepredu a treti nejvetsi vzadu.ale teda na XT 03 prehazce,cili to docela napinam a je mi to uplne jedno.prijde mi to skoro jako tema o zazimovani biku.rikam skoro,protoze tohle snad i muze trochu davat smysl:-)
A ted si vem, ze ten bike ti takhle stoji celou zimu… :) To zazimovani nic pro mne. Vcera byla zima a ja sem lezel i s bikem :) A hned jsem odrel jedno svetlo, trvalo to 15 minut a pak po hodine jezdeni prestalo svitit uplne :( Investice, ktera se vyplati. Asi se pri tech dopadech neco nekde „prerusilo“.