schvalne:-)
schvalne:-)
ja:)
hm,snazis se:-)
je treba:)
ja
musel:-)
tak to teda ne uz pisu adminovi at ti to smaze to melo byt moje:)
Mamiiiiiiiiiiiiiiii
uz pisu at ti ten prispevek smaze ten mel byt muj:)
Maamíííííííííííííííííííííí on me bijéééééééé
zase mi hapruje pripojeni tak sem to napsal znova
to chce klid ;)
sranda musi byt:)
tak to jo, tenhle zabavy jsem si uzil … hmm kde to bylo, tedka nevim … aha, uz asi vim , nejspis Red Dragon.
no a co ten red dragon jako je??
Aaa, takovej silenej zrac casu a nervu. Online hra. ale ne abys s tim zacal. To bych te pak mel na svedomi. Ani link radeji nenapisu … hral jsem to kdysi … hoodne davno. Je to hlavne o tom, kdo jak komu umi nadavat :-)))
hmm tak to radsi teda ne:)
Stejne za to ted chteji penize. Ne moc … ale nac. Staci bajk, ten sezere cas i penize. Ale je z nej alespon uzitek.
JJ presne trba pred tydnem mi mama vycitala ze sem si kupil nove pneu kdyz to kolo mam teprv rok. Ze uz to menim atd. A nemoh sem ji zaboha vysvetlit ze ty stare plaste sou na P…
a jeste ktomu sjete
taky znam neco takovyho.D&D (magic) se to jmenuje,taky pekna blbost:-) a vydelava se na tom snad vic nez by dokazal sterba:-) ale uz mlcim,protoze pomlouvat magic je jako rict ze marzocchi je na hovno,proste sebevrazda:-)
Rikals neco ? :-)))) Jo, vzpomnel jsem si na neco jeste horsi … jmenuje se to Magic the Gathering, docela fajn zabava, ale delana tak fikane, ze se na tom vydelava tolik ze ani nechci vedet kolik :(
dalsi takova silenost je Ultima on line ale nevim jestli se zato plati:)
To jsem nezkousel. A doufam,ze pritom zustanu. Jelikoz jsem na RPG, a tohle by bylo asi az moc :( Myslim, ze se plati ale asi ne moc. A nevim jestli nejsou i free servery. A nebo to je zas jina RPG onlinovka ? Nevim … kaslat na ne, tohleto forum zacina byt jako online games :)
Kdyz uz si na ty rpg Tak si urcite hral Fallouta ze:)
Jo, jednotku i dvojku. Nekolikrat. Mam i fallout tactic, ale nehral jsem to. Neslo to na OS co jsem mel, ale ted mam jinej, jenomze jsem na to zapomnel a ted jsi mi to pripomenul :) A muzem vlastne diskutovat o ne-bikes tady ? Sice to je offtopic, ale … :)
ja myslim ze jo
no,urcite se najdou lidi,ktery budou prudit:-) ale teda pravidlo by to byt nemuselo,docela si s bikovyma kecama vystacim:-)
ale dyt to je off topic na to to podleme je:)
no to mas vlastne pravdu,ale stejne:-)
jj uz mlcim
musime preci ten 20tisici prispevek … ;)
jo jeste dneska?:-o :-)
No jo, uzjenom nejakych 9020 prispevku :)
tak to by mi asi ruce upadly. nic du spat zitra musim brzo vstavat
Jojo, to bychom pak se meli spis presunout na treba hofac (www.hofyland.cz) Tak tedy nebudem to tady zbytecne zamazavat.
Jesteze tady neni statistika, kdo ma nejvice prispevku. A ruzne jine dalsi … viz. hofyland ;)
to me taky napadlo:-)