Zdar mate nekdo zkysenosti s kotoucema formula 4racing FR/DH ?Libi se mi ted formula extreme FR a to je asi skoro to sami,tak se podelte o zkusenosti.
Zdar mate nekdo zkysenosti s kotoucema formula 4racing FR/DH ?Libi se mi ted formula extreme FR a to je asi skoro to sami,tak se podelte o zkusenosti.
Mám sice model EVO 9,5 02 /což je starší FR/, ale nemohu si jej vynachválit. Také uvažuji o FR modelu. V časopise Bike tato brzda bezkonkurenčně vyhrála jako nejsilnější. Mrkni na www.formula-brake.it
Jo na ty stranky jsem se dival,ale v podstate tam nic moc nejni.V kterym Biku byl ten test?Na jejich strankach jsem nasel odkaz na ten clanek,ale nejde mi stahnout.Rad bych se podival,co tam psali.
Bylo to tam nějak v kvetnu, červnu, přesně nevím, prohlížel jsem ho u kámoša v servisu. Je jasný že nějaká XC podoba je lehká tůdíž na nic. Kamarád má brzdy který se nejvíc chválí a jsou tak na ..... Nenech se zvyklat. Jestli Tě berou, tak běž do nich. Já jsem na ně taky vsadil a nelituju toho. Dříve sis mohl všimnout že je měl každej DH stroj a to přibyl pístek!!! konstrukce zůstala stejmá, kdežto nekteří jiní výrobci ji stále inovujou a kompletně mění. Příští rok jdu asi taky do nich.
Ty stránky musíš celé sjet. Je toho tam hafo. Celá konstrukce, podrobnej popis, součástky. Některý jsou pouze v PDF. Když je nenajdeš, tak ti to třeba pošlu, ale je to tam a podrobný
za tu cenu mas Hope a to je sila…
Formule uz se pokazdy vyhnu sec to pude…
Mel jsem od nich pred par lety 4Racing XC – takova starsi varianta pred nastupem tady tohodle…tolik problemu jsem nemel nikdy s zadnyma jinyma brzdama…dokonce jsem musel reklamovat trmen, protoze ho meli spatne sesroubovany – nesedel presne a pruzinky, ktere odtlacely desky se perfektne lamaly…fakt uzasny bazmek…
Never more.
přesně tak formule ne!! kdyz das deora 525 s velkejma kotoučema bude to o hodne lepsi , osobne vozim SAINT a je to totalni bomba
ale na saint potrebujes centerlock
ja to mam s hayes kotoučema
ja nekde slysel, ze s origos kotoucema to brzdi lip !! co je na tom pravdy ??
ja to mam s a2z rotory a brzdi to suprove (porovnavano s xt03,525,xsiv dbh12, hayes9)
MAM VEPREDU ORIGOS NA SAINT NABE VZADU HAYES NABU PROTOZE NEDELALI 150MM NÁBU A BRZDÍ OBOJE SUPER
Odkdy?
Jo cetl jsem tvoji recenzi na bajk.cz Jaky jsi mel jeste problemy krom toho trmenu?
Pak uz jenom paku..
Teda paky…obe na hovno :)
Nic pro me :)
Jeste tu mam kit na prisroubovani hadice na paku (sroub a tesneni)…nechcete nekdo? :))
rhuman,kolko stoja tie XSIV?DBH12 nepoznam,ale poznam DBH a DBH8.
Kočička! Haf!