Na rozdíl od jiných ročníků si myslím, že letos je to docela spravedlivé.
Na rozdíl od jiných ročníků si myslím, že letos je to docela spravedlivé.
Tak to souhlas.
No pral jsem to spis Prokopovi ale je fakt ze Kreuziger byl letos fakt dobrej ale nejlepsi je na krali cyklistiky stejne Terezka:-))) http://new.mtbs.cz/obrazek.html?…
Za jej vysledky, na jej mieste dostt „iba“ titul Miss cyklistiky tak sa vazne urazim.
Souhlas Terka je minimalne kralovnou (nebo princeznou) ceske cyklistiky.
tak tak, na Sport life sme si ji fotili ze vsech stran:) a spolecne foto byla temer povinnost:))
Má junior na to, aby „kraloval“ i dospělým ?
Myslím, že celkové vítězství ve světovém poháru a skvělé výsledky po celou sezonu je cenější než vyhrát jednorázový závod. Jasně, titul mistr světa je fantastický a výkon Romana byl super, ale uznejme, že Tereza, Jana a Michal jsou the best. Já jsem pro, aby všichni tři byli Královny a Král české cyklistiky. Když už ne pro svaz ČSC, tak pro mě určitě :-)
Ty asi o Křižákovi nic nevíš,co?už v zimě byl druhej na MS i ME v cyklokrose,v silniční sezóně vyhrál co já vim několik závodů světovýho poháru:ZM juniorů,GP Ruebliland,vyhrál časovku na Lugianě a nejsem si jistej,ale myslim,že vyhrál i celkově SP.to je jenom to co vim,ale bylo toho mnohem víc.takže asi nevyhrál jenom jeden závod jak tvrdíš.
Nevím kdo to je , ale neměl vyhrát. Je totiž junior! Takhle opravdu vyfouknul ocenění jinejm. Měli by tam bejt rovný s rovnejma.
Zdar lidi,
tady vám všem posílám jeden odkaz.
Hlasujte pro ne: sportovce roku – Michal Prokop (pro holky) nebo Tereza Huříková (pro kluky) Je to nejlepší biker a bikerka u nás, tak pomožte, a? se český horský kola dostanou do televize. Díky
Jestli nevíte o koho jde, nevadí. Mrkněte na www.mtbs.cz (Král české cyklistiky) a tam je u článku fotka dvou lidí stojící vedle sebe. To jsou oni: Terezka a Michal
Terezka je fakt hezká, že jo ??? :-)
Ota Zima :-)
sám prokop řékal v ňákým rozhovoro pro časopes, že xcčkářo e silničářo so daleko víc namakaněšó..aže to bere…
tak nevím,co tu prodite,že tam patří von…z našich mtb /4× jezdcu se zatim nedostal nikdo ven…spočítéte si kolik silničářů je v zahraničních týmech…a preč? pže só prostě výborní.....ale kdo si vzpomene na prokopa až mu bode 40? tyto disciplény só dobrý když má mladé věk…ale čím starší, tím menší agresivita, agilnost.....a taky strach
a kolik tech silnicaru v zahranicnich tymech vyhrava a kolik nosi vodu? Prokop je mistr sveta. ve 4× musi clovek umet jezdit na kole a ne jen vydrzet slapat x hodin. proto taky beru spis Prokopa nez Kreuzigera. A ver tomu ze si spis vzpomenu na Prokopa nez na nejaky juniorsky ucho. Jo a cim starsi, tim vetsi zkusenost, cimz dost dozenes (viz treba Brian Lopez, Bas de Bever a dalsi).
Terezka je fakt pekna!!!
Jojo, http://www.bike-klub.cz/ tady se da najit na jeji meil :))
Cyklistika je jenom jedna, že jo?! Takže z pohledu téhle soutěže existuje jen silniční cyklistika a žádná jiná ( s výjimkou bři Pospíšilů, jejichž továrnu na světové tituly v kolové nešlo dost dobře přhlédnout). Takže když už se to bohužel bere takhle, pak zapla? pánbůh za to, že letos vyhrál někdo, kdo něco vyhrál a ne jako loni, že se titul krále udělil Svoradovi za zásluhy…
Že bych to přál Prokopovi?! No já ano, ale mám dojem, že těm, kteří rozhodují, se v souvislosti s Michalem Prokopem vybaví Framus 5 a to je potíž, protože nikdo z nich netuší, jak ten rám vypadá…
:-))))) možná by si pletli se „Sramusem“, a ten je „Five“ :-))))
Prokop měl sice hodně dobrej rok,ale podle mě to měl dostat minulej rok.tendle rok toho dokázal Křižák víc…
.. ve školce.
Pral jsem to Prokopovi.
Kreuziger je JUNIOR a JUNIOR = princ…nic vic, nic min, ale je to proste pouze mlady tele.
Junioři by měli mit svoji kategorii, nebo by se nemeli podobnych anket ucastnit. A kdyz uz nekdo prosadil Kreuzigera, tak je vylozene sprostny dat Tereze jen miss. Kdo byl v porotě???!!!!
Souhlas, Terezka toho letos taky hodně vyhrála (MČR v XC, stříbro na ME a „jen“ škoda bronzu na MS – vše XC) a nakonec se ukázalo, že umí sqěle i na silnici. Takže kdo je nejlepší???? A titul Miss – ten ji snad bude patřit až do konce její kariéry, protože hezčí cyklistku neznám. :-)
To je vidět že neznáš ty z bike-fora. Nechci Terezku urazit, ale mrkni na Sirenu, Eilu, Savu, prostě myslim, že mezi našimi děvčaty má silnou konkurenci.Těm, na který jsem z fora zapomněl, se omlouvám, né všechny vás znám:)
nemas fotky? :))
Vyhledej miss bike-fora, tam jich najdeš:)
Kreuziger je muj favorit. Loni si při jedný etapě závodu míru juniorů zlomil stehenní kost a hned další rok tu samou etapu vyhrál. Jdu v jeho stopách, ale zatim jsem v půli cesty :)
Mas uz zlomenou stehenni kost? :o)
Zatim jen nalomenou:)
Na jaře zlomenou, ale teď už o tom nevim a jdu za etapovým vítězstvím :)