Jaky mate zkusenosti s temito rafky, co to vydrzi ? (pro holku 50 kg xc, radialni vyplet) bude to fungovat ?
Jaky mate zkusenosti s temito rafky, co to vydrzi ? (pro holku 50 kg xc, radialni vyplet) bude to fungovat ?
A proč by nemělo? ;-) V klidu..
pockej,tak je to rafek nebo ne?jestli jo,tak by to „fungovat“ melo:-)
mavicy praskajó…aj gdyž na něm pojede teta máňa..vyletijó ti kališko z ráfko..a už te nespravíš…e když te práskne po roce dvó..neubráníš se temo
Ty 717 by mely byt prave v oblasti kalisku nejak zesilene, tak snad uz tam nebudou praskat jako ty starsi modely.
Mám dva roky 517 ceramic, myslím, že 717 je novší model od 517. Mám ich klasicky vypletené s DT Revolution zoslabovanými špicami, najazdené asi 10 000 km (v tom 11 maratónov), úplne bez problémov, nemusel som ani centrova?, som s nimi veľmi spokojný. Ináč vážim 83 kg.
vozim 717 s Vckama necely mesic. Zatim bez problemu. Je to na zadnim kole se zeslabovanyma WCSkama (DT) a hlinikovyma niplema. Mam 36 spic. Pro zenu, 50kg, myslim, ze to musi vydrzet. Pripada mi to az zbytecne moc pro 50kg zensky styl jezdeni, :o). Jestli to teda neni zrovna mistrine sveta v DH, :-)).
Hlavně ne radiální výplet! Myslím, že jsem o tom už na BF psal.
Mám vepředu, vážím 80+/- kg, s kotoučem 185mm, 32 drátů 3× kříženo, jinak bych tomu moc nevěřil. Radiální určitě ne, ani pro holku (tvrdé, nepohodlné).
tvrde,nepohldene x tvrdy,lehci,rychlejsi chce rdsi at to drnca ale svisti. . . .
Jo ještě jedna podstatná nevýhoda – málo tuhé
717 jsou o neco tezsi-pevnejsi,tuzsi? nez jejich predchudkyne 517. 517 mam na prednim i zadnim kole pres 30 000km a problem az letos po padu a slusnem narazu zadniho kola do stromu kdy praskla vnitrni stena rafku ale i tak jsem s tim jeste par km najezdil.