Mám klasické RF z roku 2001. Zlomila se mně tyčinka, která posunuje ukazatel zařazené rychlosti. Je to dost jemná věc, která nejde slepit. Nemá někdo z vás doma starý řazení nebo rovnou tenhle díl? díky
Mám klasické RF z roku 2001. Zlomila se mně tyčinka, která posunuje ukazatel zařazené rychlosti. Je to dost jemná věc, která nejde slepit. Nemá někdo z vás doma starý řazení nebo rovnou tenhle díl? díky
Dejavu ?
Nejlepší je, na ten ukazetel přestat koukat a za chvíli ti to ani nepřijde.
ukazetel sundej a nic neres !
Ted teprve vidim, ze mas s tim razenim prispevku opravdu problemy :) Ale stale si myslim, ze system za to nemuze :)))
Souhlas.
jezdim bez ukazatele uz asi rok a PUl a nejak vyrazne mi nechybi… vzhledem ke stavu prehazky by stejne ukazoval nesmysly… :))
Me odesel na presmykaci pred rokem a letosek jsem se bez nej obesel uplne v pohode.
Shod budiky a kdyz budes mit depku, ze nevidis prevody, navlikni na lanko barevnou gumicku a na trubku nalep samolepu s deviti carkami. Teda, pokud mas lanka na vrchni tubce, jinak je to same ten „ukazatel“ na novem XTR. Jak znam SHITmano, bude za nej chtit tak 990,– ale za dve koncovky na bowdwen,lepici pasku,spominanou gumicku a cire brcko das 5.50,– Funkce stejna, navod na vyrobu SNAD KAZDEMU DOJDE ;) Kua, uz nebudu tak originalni. :))
to je napad hodny premka podlahy.. ;) kdyz jeste nevic pouzijes fosforeskujici materialy, sice to bude o chlup drazsi, ale bude to ve tme svitit… :)) a to šimáno neumi.. :))