• Jenda

kdyz uz se tu probiraji ty skoly je tu nejakej matfyzak? jestli jo tak co – ja PGS Fyzika ale kdyz se podivam na ty tipky na koleji myslim ze jsem tu asi sam:-)

0 0
    • Manas  

Sam ses zeptal – sam sis odpovedel :-) Co jsem jezdil do Troje gamesit s matfyzakama tak snad sportovali asi jenom 2 z deseti. Vetsinou beh, protoze trenovali dobihani na nocni 543 ( nebo ted uz nevim, uz jsem dlouho z Prahy :-) ).

0 0
    • Mamut  

Hej, je tu niekto. 6. Inf. Z koleje, takze zle vidis.

0 0
      • Jenda  

no jo kdyz ja nejsem kolejak:-( ale je fakt ze chobotnatcu se tam potuluje dost:-))))))))

0 0
    • wraftler  

Mozno tam budem robit primacky:)

0 0
    • Jogador  

Já si vloni vybíral mezi matfysem a CVUT, a vybral si zednicinu:) ale na stredni jsem mel prezdivku matfysak, je pravda, ze ted na vejsce doucuju z matiky spoluzaky:)

0 0
      • gucan  

taky jsem uvazoval o Matfyzu, ale vybral jsem si VUT … ale kamos tam je a sportuje :)

0 0
    • fousac  

prijde matfyzak do fotolabu a povida: chtel bych vyvolat fotky… prodavacka na to: 9 krat 13??? matfyzak: 117, proc???

0 0
      • Jenda  

matfyzak je chytry a krasny, matfyzacka je take chytry a krasny :-)

0 0
        • fousac  

v parku na lavicce sedi matfyzak a matfyzacka… on povida: milacku, myslis taky na to, co ja??? ona: ano lasko, myslim… on: a kolik ti vyslo???

0 0
          • Jenda  

Zena posle muze matfyzaka nakupovat. Zada mu kup 4 klobasy a kdyz budou mit rohliky tak jich vem 10. No a matfyzak se vrati s 10 klobasama:-)

0 0
            • fousac  

logika ala matfyz :)

tvrzeni: krokodyl je dvakrat sirsi nez zeleny…

dukaz: podivame-li se na krokodyla zvrchu, je siroky, podivame-li se na krokodyla zespodu, je take siroky… ale zeleny je jenom z jedny strany..

0 0
      • TinkTink  

Zasmal jsem se, ale nemelo by to byt spis 9 na 13? :)…a to je 2541865828329 :))))

0 0
    • BiSon  

Nejsi sam. Taky PGS Fyzika. Akorat ze bika mam doma a ne na koleji.

0 0
    • Daum  

Inf. 5. rocnik. Ale bude i sestej. Kdo zna softwarovy projekt, vi, o cem mluvim…

0 0
    • Azagthoth  

To akoze MatFyz je nejaka najtasia skola?Sestra bola prijata na Harvard ale neisla tam lebo to bolo dost financne narocne,aj na Oxford a Cambridge,tak isla do Brem a tam studuje genetiku,biofoziku a makromolekularnu biochemiu…a to nepocitam ze je tam najlepsia aku kedy ta skola mala a ze je jedina zo SR kto sa tam dostal…takze si nemyslim za MatFyz je nejaka extra trieda,chodil tam nas profesor fyzijky a pravdu povediac,neviem ako sa tam dostal,nie to este ako sa od tial dostal.Ja len tak,machrujem :-)

0 0
      • Mamut  

Na matfyz su prijimacky dvojkolove. Prve je vtedy, ked su prijimacky aj na ostatne skoly a cez to prejde kazdy, kto nie je uplne vykradnuty, to niz neznamena. Druhe kolo je v letnom skuskovom a pocas prazdnin, ked vyleti dobra polovica ludi, ktori si mysleli, ze na to maju. Tusim totiz, ze sa tu vela ludi len kvoli intraku nehlasi. V sucasnosti sa druhe kolo posuva az na koniec druhaku, kvoli inemu sposobu prerozdelovania prachov na univerzite. Nechcem nijak znevazovat tvoju sestru (inac mas asi velke zasluhy na sestrinmon uspechu, ze?), ale dostat sa niekam nemusi byt vzdy velke umenie. Obtiaznost skol v Brtemach a v Prahe by som rozhodne automaticky nerozhodoval, ani na jednu stranu. A posledna vec: Prva otazka tvojho prispevku je hodne off topic (iba zeby mi moj browser nezobrazil prispevok, na ktory reagujes).

0 0
        • Azagthoth  

Nie,neni to off topic,reagoval som tym na to,ze mi to priopada ako by bol matfyz najlepsia skola na svete.A podiel na jej uspechu nemam,ja budem rad ked vylezem z gymplu :-)

0 0
          • BiSon  

jak chces hodnotit obtiznost skoly? zalezi jenom na tom, jake mas vlohy a jak te dany obor bavi, pripadne jakou mas motivaci. To co mi pripadalo relativne snadne je pro nekoho neprekonatelna prekazka a naopak. A vubec, bavme se radsi o kolech, tohle je hodne off-topic

0 0
    • excite  

A jak je to o 3 roky později?

0 0
      • sway  

Vzali me bez prijimacek na MFF a FEL, dneska jsem se zapsal na FEL, nepripadam si jako matfyzak (bez urazky)

0 0
      • fousac  

po ulici sly tri: jedna hnusna, druha skareda jak pulnoc a ta treti taky matfyzacka…

:))))))))

0 0
        • jano  

pride matfyzacka po pol roku studia za mamou a vravi: dnes sa mi v skole po prvy raz prihovoril chlapec… matka:ano? a co ti povedal? dcera:uhni debil…

0 0
    • Pišák  

Bejvávalo !

0 0
    • Bajker16  

Víte, proč nejsou na matfyzu jarní prázdniny? Prostě proto, aby si všichni matfyzáci nestihli během volna udělat ekonomku. :-)

0 0
      • Lukecz  

Heh staré ale dobré, ekonomové a právníci = největší flákači a ještě si stěžujou :))) Není nad to prosedět celý den v labu a nasávat ten příjemný odér toluenu, methanolu… chicht :)))

0 0
        • Martyss  

Mno… „příjemný odér toluenu, methanolu“… Koukám, že tě to už trošku deformuje:-) Mě po celém dni laborek v organickém prostědí akorát bolí hlava…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.