Mozna uz to tu bylo,ale koupili by jste kolo na splatky nebo v hotovosti? Nejsem milionar – to jen pro upresneni. Jedna se mi o to,jestli jit do splatek.
Mozna uz to tu bylo,ale koupili by jste kolo na splatky nebo v hotovosti? Nejsem milionar – to jen pro upresneni. Jedna se mi o to,jestli jit do splatek.
asi nemas moznost pujcit si od znamych,ze jo.pak jdi do splatek.tech 12% navic ani nepoznas.pokud si nebudes furt rikat kolik ze jsi to vlastne zaplatil navic a radsi na to zapomenes:-)
Splátkový prodej umožní koupit si většinou lepší kolo, než při koupi za hotové, zvláš? za předpokladu, že si hotovost musíš pracně našetřit. No a když se teď podíváš na různý nabídky společností nabízejících splátky / odklad splátek, nulové navýšení, jedna desetina nebo i bez akontace s přeplatkem 10 % / a podíváš se na slevy kol, tak si myslím, že není co řešit.
To jo, ale já koupil minulej tejden GT Zaskara co stál původně něco pod 60 za 40,000 za hotový a trochu se při myšlence na splátky kroutili s tou slevou. Já byl stejně rozhodnutej ho vzít za hotový.
To nechápu proč, protože i z toho splátkovýho prodeje budou mít provizi a nebo minimálně můžou víc prodat.
Já nevím, ríkal něco o nějakym nutnym navýšení, ale já to stopnul, protože jsem měl prachy v kapse a moc mě ta varianta nezajímala, takže teď nevím, ale říkal to.
na splatky sem kupoval uz dve kola a klidne si tak koupim dalsi… tech cca 10% navyseni uz se v tom nejak ztrati… ;)
vsude zjistuj tzv. RPSN. jde o soucet uroku i POPLATKU (=veeelice dulezita zalezitost ;-) obecne, nejlacinejsi uvery (tzv. spotrebitelske) maji banky. duvod=maj hodne levnych penez, muzou je i levne pujcovat. abych nehanil splatkove spolecnosti: multiservis ma akci urok 0%. nevim ale co za tim je (jestli splaceni do 1/2 roku nebo tak nejak). zkus napr. http://www.triangl.cz, nevim ale zda prodavaj kola.
jak uz bylo receno, prevazna vetsina obchodniku spolupracuje s CCB, ktera nabizi minimalne dve varianty splatek bez navyseni
takze pokud nemas celou hotovost a jsi schopnej dodrzovat splatkovej kalendar, tak neni zadnej duvod, proc do toho nejit… lepsi, nez dva roky setrit a nejezdit
jsou i obchody, jde Ti daji kolo na splatky bez navyseni – splatny do konce toho kalendarniho roku.