• kolda

nedávno se tu probíral sraz B-F users,prý se chtěl organizačně angažovat Kovář (beskydy).Podle mě to je dobrý nápad,mohli bysme se na něčem domluvit. Já bych preferoval Hostýnky,připadnou mi „bikovější“ než Beskydy – i když ty jsou taky dobrý. Pokud se tato myšlenka zamlouvá více lidem,mohli bysme se v průběhu zimy domluvit na termínu a místě,zamluvit nějaké ubyt. apod.Co vy na to – domluvíme se? termín by mohl být jaro 2005 čus.

0 0
    • jakub  

bych se urcite pripojil…

0 0
    • Pá-dlista1  

Odpoledne nebo dopoledne?

0 0
      • rich  

myslis od pol ledna alebo do pol ledna? ja som az za tu druhu polovicu, i ked este netusim preco

0 0
      • kolda  

to bys nebyl ty:) já jsem pro úterý květen. ale vážně – jsem zvědavý,jestli se domluvíme.

0 0
        • Pá-dlista1  

Se mnou tezko. Se mnou je domluva jak s Tatarem :)

0 0
        • fousac  

v nejhorsim se tam slezem na Drtici.. :)

akorat asi bez tatara… :-D

0 0
          • kolda  

To jo,ale privátní akce by byla fajn. A Tatara bych tam celkem uvítal,když jsem viděl jeho „přísnou“ fotku – to by byl přínos na večerní kalbu:)

0 0
            • Radek Broz  

No, na Drtici rozhodne nikoho z BF-FR kliky necekejte;-)

0 0
            • kovar  

jo, jo. Kromě toho v blízkosti Drtiče je to tristní s ubytováním. Bude třeba najít zázemí s možností ubytování kol.

0 0
              • blue  

pokud to nemusi bejt nutne v Koprivnici, tak ja byl na akci v Roznove na Miru nebo kamosi delali akci primo nahore na Pustevnach, s kolama bez problemu

0 0
              • kolda  

proto navrhuju uplne samostatnou akci! ubytovani na jare vzdycky sezenes bez problemu, konkr. v tech Hostynkach uplne v poho.Kazdej si tam najde svoje,narozdil od oficialni akce – napr. maratonu.

0 0
                •  
                  Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                  0 0
    • Manas  

By slo, pokud jiz budu Ing. tak z prvni vyplaty si koupim XC :-)

0 0
      • blue  

cerstvi Ingove dostavaj hned po nastupu takovy prachy, jo? :-)

0 0
        • vlk  

nekaž mu iluze, však on sám pak pozná.

0 0
        • fousac  

predpokladam ze na jinou sedlovku a predstavec by to stacit mohlo… :)) a razem je XC bike na svete… :-D

aha ted koukam ze Manas nema zverejnenou fotku svy masiny.. a nevim jestli na nej toho Sasquatche smim prasknout.. :/

0 0
        • Manas  

Kdo taky rika ze budu nakupovat v kramu ? V jistem nejmenovanem shopu si i za minimalni mzdu muzu koupit tech kol 5 :-) Jinak zatim to vypada, sice az od prosince, na praci v helpdesku HP, takze bych to nevidel zas tak zle… ale radsi si nic neprat … :-)

0 0
      • Radek Broz  

Ja bych rekl, ze toho Inga hzase o kousek odlozis;-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.