• Marasek

Cau vsici clenove vortex tymu, delam nove stranky takze sledovat zmeny muzete na vortex.wz.cz bych abyste mi psali vase napady,postrehy, a taky clenove tymu,aby o sobe poslali nejake info,pripadne foto+foto biku+popis biku.Jo a taky postrehy k akcim,ktere se konaly a vubec vsechno co by na strankach melo byt.Vim,ze to je zatim nic moc,ale budu se to snazit vylepsovat,a doufam,ze k lepsimu:-) Tak me hned nekamenujte:-) Cest Marasek

0 0
    • biker seli  

Mně se to zatím celkem líbí, samozdřejmně to chce ještě vymakat a odstranit nějaké nedostatky, ale jinak to de. Hlavně záleží na našem vyjádřeni našeho schopného pana předsedy Řepy

0 0
    • Lada1  

bikes by se dali prevzit odsud – stejna struktura popisu + foto udelej tam nejaky chat

0 0
    • goofy  

nejake info ti poshlu, ale nejdriv misim vyfotit bajka i sebe… jo a ten chat by bodnul…

0 0
      • aku  

chat – proc vynalezat kolo? ICQ. A komu se zda icq klient moc tezkotonazni tak tady je miranda http://www.miranda-im.org

0 0
        • Lada1  

hmm, mi napriklad nefunguje zadny takovyto program, nebot jsem za proxy :( :P

0 0
          • aku  

Miranda ma par nastavovani ohledne proxy. Ja jsem to nezkousel, ale kolega taky tvrdil ze je za proxy a podarilo se mu ji nejak nastavit tak aby sla. Jinak jeste se to da takhle: go.icq.com to pouze v pripade nutnosti

0 0
            • goofy  

jo icq mam… to mne nejak nenapadlo… :o) to go.icq pouzivam, kdyz jsem v brne v knihovne, a je to celkem v klidu, akorat nic prez to nejde posilat…

0 0
              • Marasek  

jo chlapi, na chat to zatim nevidim,ale malinke forum budu pripravovat.Nebude to hned je to vyhled do budoucna.A s icq plne souhlasim,vyuzivam ho naplno,i v mo­bilu.Jinak myslim,ze icq4 jede i za proxy. Nebo potom zminovana go.icq.com neni to moc stabilni..

0 0
                • Marasek  

A jeste,zatim jsem dostal info jen od seliho a taky on jako jediny mi napsal veci co by se mu libily a nejake chyby,atd. Pise,ze mu to nezobrazuje ceske znaky, me to ale zobrazuje normalne, tak bych chtel vedet, jak se stranky zobrazuji ostatnim..

0 0
    • Azagthoth  

Vortex…to akoze ten clen Dimmu Borgir? :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.