Uvažuju o sedlovce Point SP 02.2,chtěj za ni 620,–.Vozíte ji někdo ?
Uvažuju o sedlovce Point SP 02.2,chtěj za ni 620,–.Vozíte ji někdo ?
Hehe…ja ji prodavam o 61,– levnej :)…
Par se jich prodalo…zadny stiznosti – ma docela zajimavy nastaveni sklonu, kde i kdyz je to hokejka, tak ma 2 srouby…akorat se jeden utahuje rukou…
Jak je to u téhle sedlovky s váhou? Měla by to být díky zámku jedna z nejlehčích sedlovek na trhu. Kupodivu váhu sedlovky nedělá až tak trubka (ty mají všichi cca stejné Normal/light/Ultralight (pro drahé sedlovky)) BBB ji mělo na sportlifu a mezi karbonovou a Alu verzí bylo propastných 8g – alspoň podle údajů na obalu
Pocitej cca 250g na 400mm verzi ve 27,2mm…
Hele…uz jsem drzel v ruce i karbonovy sedlovky, ktery byly tezsi nez hlinikovy…co si mame namlouvat…jde u nich o design a jestli nekdo rika, ze citi rozdil mezi duralem a karbonem ve stejny dylce a stejnym typu, tak mu fakt neverim…ale to je fuk :))
Ta karbonová měla tak třikrát tlustčí stěnu než ten hliník – údajně kvůli srovnatelné pevnosti
Takze veskere vyhody karbonu jdou do kytek…
Už půl roku po ní toužím – jen nikdo v ČR nemá můj průměr 30,8mm :-(
Ani dovozce? To bych se divil…
to Tink: .....také jsem se divil. Volal jsem už několikrát do Frýdku. Přišly alespoň tři dodávky, ale žádná 30,8. Kdyby jsi ji protekčně od těch halamů dostal – objednam ji klíďopíďo u tebe :-)
Jo…he he..ehm
Tak ja se ted dozvedel, ze zadny jiny nez 27,2 do novyho roku uz ani nebudou…tak tomu se rika pristup ;)
To je hezké, ušetřils mi otázku, jestli seženeš 30,4…
NJN…ja ted dokonce ani nevim, jestli budou pristi rok, protoze se tu proste ten minimalni objem ktery musi vzit prej neproda, ale to se uvidi…
To je tak, když si člověk pořídí rám a nepřemýšlí o atapických průměrech… Ale ještě jsem se ve FM neptal, jestli ji náhodu nemají, tak že se nevzdávám:-)
Ehm…jsem mel uvest, ze vse co pisu se tyka toho rozmeru 30,8…tech 30,4mm klidne byt muze…to jsem nezjistoval :)…ale skladem ji taky nemame…
V pohode ale muzu doporucit vzit redukci + 27,2mm sedlovku…