Má někdo s timto ramem zkusenosti? zajimalo by me k cemu to de prirovnat , jak je to s jeho geometrii, a vsechny ruzny nazory…
Má někdo s timto ramem zkusenosti? zajimalo by me k cemu to de prirovnat , jak je to s jeho geometrii, a vsechny ruzny nazory…
Je totalne v pohode. Podle me se nehodi na mensi zdvih nez 100mm, pak drhnes spickou nohy o predni kolo. geometrii ma teda paradni, aspon pro me.. nekdo rika ze praska, ale tomu moc neverim. mam na nem dvojbrejli se 150 zdvihem a drzi fest.. dotedka nechapu jak prezil nechteny drop ze 4m na placku. vaha.. to neresim, ale prehnane tezkej neni. vzal bych ho znovu, ale radsi ocelaka. hafg
Udelam si tady own reklamu, ale to mi nikdo nemuze zazlivat, protoze se do toho baneru vedle tedka nedostanu a ja to udelal pred chvili :)) – tedka jsem udelal akci – bajkshop.wz.cz/hlavni.html zvedavej kde budou ceny ramu za 10 let :)
Ze bych si postavil bike na hrani?:)
Idealni :o)…
Jo pointy sou dobry, par uz jich prasklo ale co kdyz praskaj mnohem lepsi ramy. Ja slysel o dvou. Ale jen slysel nevidel. Za to aganga sem uz videl prasklyho, GT Chucker taky. Ja bych se toho pointa nebal. Skladal sem pointa na 15" a na 17" a prijde mi to ze 17" je taky dost mala. Ale kazdopadne se na tom ramu da postavit solidni kolo na skakani. Dirt, dual, street.......a hlavne lehky. A cena je wskutku luxusni ze?
No…mala…po premereni je to 14,92" a 16,92" :)
Za ty prachy super. Pozor nic není nezničilelný, tak neměj přehnaný požadavký (ocelovej dir?ák to neni).