Uz ste to videli?
Na freeride.cz je o tom clanek. Dualy na freeride, to se mi moc nelibi…
Uz ste to videli?
Na freeride.cz je o tom clanek. Dualy na freeride, to se mi moc nelibi…
Videli
hnus
blee
totalni nekompatibilita
nekupuju
naprosty souhlas
hahaa,jen tak dal,at se z toho po...... vsichni:-)
Uz to vidim az se za 5 let budou prodavat tajny zasoby normalnich pacek :-) Mno aspon ze SRAM ted taky vyrabi packy pro Shimano, takze budoucnost je jasna. Kazdopadne jestli mi zbydou prachy, tak si jeste koupim jedny STX-RC, ktery uz mam dlouho vyhlidly. Ted mam 8kovy XT a rozhodne bych nemenil.
Teda chtel jsem napsat, ze SRAM vyrabi packy kompatibilni se Shimano prehazkama …
my to pochopily:-)
Enjoy, nechces nam o sobe neco rict? Ja si celou dobu myslel ze jsi chlap…a ejhle..ted to vypada, ze ne :-))))
reknu ti co budes chtit,ale to mekky I tak bejt melo,no:-)
Shimano si kope vlastní hrob.
svuj nazor na Hone jsem vyjadil na mtb.netbox.cz, nebot zde neni vhodne mluvit sproste.
Proboha i freeride ?!
Uz jste nekdo zkouseli ty nove packy od SRAMU kompatibilni se Shitmanem (tusim Triger se to jmenuje). Jak se s tim radi v porovnani s RapidFirem (vim ze palcem, ale komfort a presnost).
"schwin na pristi rok je celej oblecenej do HONU !!
http://www.schwinnbike.com/…s_detail.php?…
CO NA TU SADU RIKATE ? Nejsou nekde detailni obrasky ??
objeveno !!
fotky ze sady na :urlhttp://www.singletrackworld.com/article.php?sid=1288
Dualy obecně krom silniček nemají význam. Na silničce to byl asi jediný způsob jak dostat řazení z rámu / pamětníci vzpomenou jistě i na nearetované řazení / na řidítka. No a věřím tomu, že Shimano zjistí, že to nebyl krok správným směrem a dualy zvolna vyšumí, protože Sram by musel být úplně blbej aby toho nevyužil. Jinak já osobně než dualy tak bych na kolo dal Gripshift.
Obávám se, že to tak rychle neopustí. Lákadlo „standardizace“ vnitřků řazení je nesmírné.
sice nevim,co to v těch uvozovkach je:),ale dualy sou bezvadná věc a už bych neměnil!!
No a já bych neměnil zase osmičku a vůbec už ne páčky. Dualy patří na silnici a ne na bika. Leda na bika kterej jezdí jenom po silnici.
Ja sem se svez na XTR03 a sem uplne unesenej… Doufam, ze nez na to nasetrim, ze se na to Shimano nevykasle! :-)
Já mám Xt 04 DC a fakt super předtim jsem měl RF a tejden jsem si zvykal a teď bych neměnil jsou prostě super! Dualy patří na bajka, protože na bajka patří všechno funkční!!!
No neřikám, že všem vyhovujou, ale prostě smiřte se z tim, že SHIMANO si může určovat trendy jak chce, a jwstli to nebude pár lidem vyhovovyt, tak je to jechi boj. Jo a prostě kdo si to nevyzkouší, tak a? to nekritizuje! Neco podobnýho bylo u odpruženejch vidlic, když začínaly!:)
Hone plánuju dát na Freerida!
fungovat to funguje ale ani se to nepokoušej srovnávat funkčne s řazením xt na 8-to bys mě fakt rozesmál a ergonomie páky xt04 je pro mé ruce opravdu velkej šit. Jasně at si určuje trendy-když je to taková výhra proč pěkně potichoučku zase začínaj vyrábět RF? Malá skupina odmítá-řekl bych že víc bikerů je proti než pro. Já jsem jezdil aj xtr aj xt a prostě to nechci ani náhodou. Až zase příšte vymyslí řezení palcem u nohy tak se opět najde spousta lidí co to budou mít a aj takoví co o tom řeknou že je to super.
ps-když přišli s RF tak jako důvod označovali pevné držení řidítek při řazení-no a s dualama to zase asi už není důležitý.
prostě se smiř s tím že spousta nových věcí je jen kuli tomu aby lidi opět utratili prašule a často nejde vůbec o krok vpřed.
Ja si to zkusil a stejne kritizuju, tak co?
Na bajka patri vsechno fcni – to je pravda…dyt to urcite funguje…nejak…fugnuje i SISka..z.e jo :)))
Jo jo…Shimano si muze urcovat co chce a jak chce…ale uvidime jak na tom bude Sram s tema jejich dvoupackama…sem zvedavej (uz bych je mel…kdyby se delaly na osmicku…takze zas skoncim u gripshiftu na 8…jeste ze se da jeste sehnat :) )
Hele, nikdo nerika, ze to neni funkcni. Celej duvod, proc zacali delat dualy je ten, aby si ukrojily co nejvice i z kolace brzdy, a to bud primo nebo pres patent k napojeni do dualu. Samo Shimano to u XTR nekde psalo – vadi jim NoName vyrobci, kteri kopiruji jejich razeni a prodavaji to za levne penize – ja o zadnem takovem ve vyssich sadach nevim, ale budiz. Dualy na kolo nikdy uz kvuli tomu, ze nechci podporovat jejich monopol (nic proti nim, taky vozim SHimano a jsem s nim spokojenenj, ale tohle uz je moc silny kafe). Dale mi vadi ta hnusna bakule na riditkach. Hadej, kolik budes platit, az s tim spadnes… Jen se divim, ze tady nezasahl antimonopolni urad jako u Microsoftu.