Nevíte někdo, jaký šrouby (a kde je případně sehnat) se dávaj místo čepů na věčka u bomberů 2001? V manuálu totiž píšou, zě bez nich hrozí destrukce vidle :-)
Nevíte někdo, jaký šrouby (a kde je případně sehnat) se dávaj místo čepů na věčka u bomberů 2001? V manuálu totiž píšou, zě bez nich hrozí destrukce vidle :-)
No prece A srouby :) Se zeptej v servisu jestli je maj.
ja teda nevim ale kdyz sem koupil edxr 03 tak tam byly enem takovy gumovy mrchy,ktery sem vyloupl a misto nich dal cepy,nic dalsiho u te vidle nebylo…
O voze o koze…
A kdes potratil čepy, že sháníš šrouby?
Chci nasadit kotouče.
Takže čepy tam máš:-) Tak viz pilka na železo. Ale dvakrát měř, tak se z lesa ozývá
…furt to rezu a furt je to kratky :-)
No hlavne v manualu pisou, ze by jsi je radeji ani nemel vydelavat. Don´t touch the running system :o) Par lidi na starem BF psali, ze je vyndali, dali tam jine, a vidle v lepenem spoji tekly (museli to pak prelepit epoxidem). jestli Ti tak vadi k V se uz nechces vracet, tak je urizni.
Vadí nevadí, ale hlavně to hnusně vypadá. Zdá se tedy, že nejjednodušší a nejspolehlivější to bude uříznout.
Klidne je vyndej a dej tam novy.Takovy zaslepky ma napr.cykloprofi.Kdyz tam das spravny a dostatecne to utahnes,nemuze ti to kvuli nim tyct.Kdyz zacne prosakovat olej,tak by prosakoval i se staryma.Nejni to nijak neobvykla zavada a jde snadno odstranit.
tipuju M10*1,25
Tak tohle jsem taky resil asi pred rokem. Nejdriv jsem je zkousel sehnat. Nic co by tam pasovalo jsem ale nesehnal. Nakonec jsem vymontoval cepy a donesl jsem to vedle prace do Mechaniky. Sidli tam Kangaroo. Chlapek mi 2ks udelal na miru. Pekne s cockovou hlavou na imbus. A stalo to 50,–. Jo a chtel jsem to do Z2 Atom 80.
No jo. Je to problem je sehnat… http://www.cykloprofi.cz/…ika_a2z.html TALL-MM :)
No jo. Tak to nekdo vyrabi. :)
Dík, to vypadá velmi dobře.
Taky mam Atoma a poresil jsem tento preoblem pilkou na zelezo. Ty zaslepky nevim – udrzej i ten lepenej spoj?