čus, jaký HT, MTB rám by jste mi dopuručily.Cena tak do 9 000 kč??????? Dík
čus, jaký HT, MTB rám by jste mi dopuručily.Cena tak do 9 000 kč??????? Dík
RB MOnster HT…nie je co riesit
ja si poznal ze to nechce na xc?
:-)))
Prostě na nějaké sportovnější svezení. Pár závodů… ale barva bude jiná.
Jsou nějaký stránky na RB???? KOnrétně na ten rám
Tak to spis asi Dragster DH.
Jo tys chtel HT, tak to by teda neprichazel v uvahu, ale na sportovnejsi svezeni (od RB) je jak delanej.
Trochu si priplat a udelej si neco u malovyrobce. Presne na miru, barva na miru; pekny, osobity styl.
To je rada presne pro nej. Ten vi co chce. Horske kolo znacky Shimano 21 speed, velikost 26" :)
zase debaty na cipa! Toz, padlisto vyvolame zase nejakou virtualni bitku ne? Kdyztak mi nadhod, ze na XC jedine 130mm od M. A ja se pridam, :-)))
:-)))))
na XC se vybodni. Turistika je lepší :-)
ja su chrtící turista, zadny zavodnik, :o).
jednoznacne RB
A co takhle ten rám od SUPERIORU, jak na tom jezdí bikeři z český pojiš?ovny (spořitelny??) ten xc 950 (ten název přesně nevim)
jestli nemas 100kg tak proc ne
jj u nas se daj za tyhle prachy sehnat fakt kvalitni ramy ale ja proste fandim RB sam ho jezdim a sem z neho uplne na vetvi ((((-: este bych bral sjezdaka a bylo by vymalovano…
A proč jsi tedy tomu rámu v recenzi přidělil donocení „Naprostá nespokojenost“ ? :-)
hodnocení…
ted trosku nechapu, co tim chtel basnik rist – naprosta sposkojenst rovna se snad nejvyssi hodnoceni a za tim si stojim nebo co jako ??????
..no jo, ale tys fakt do recence napsal NEspokojenost – překlep?
uuuuuos tak tedy preklep, dik
Race Bike http://www.racebike.cz Alebo Duncon Pitbull: http://www.duncon.com
kup si nějakej titan.nemusíš se starat o to,že to někde odřeš a fakt vydrží hodně.prodávám za 10500kč.
A ja si myslel, ze prave titan je nachylnej na vruby. A kolik toho titanu prodavas za ty prachy?
je to velikost 20,sedlovka 27.2,hl.složení1 1/8,přesnou váhu nevím,ale můžu ti poslat foto ajestli chceš,tak ti hio dotýdne zvážím.
prodavam taky, viz moje bajky – titan kona
nedavno jsem kooupil GT Avalanche 1.0 za 5000,– a nemuzu si stezovat – perfektni geometrie, neni to asi na zavody, ale na bezne jezdeni. pomer vykon cena je vynikajici a navic se mi libi design. uvazoval jsem o RB CRX ale nakonec rozhodla cena a to ze se mi libi triple triangle. ten ram byl na objednavku, v shopu je nemaji ale dovozce mozna ma jeste nejake skladem